Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1011
- 1012
- 1013
- 1014
- 1015
- …
- 2228
- chevron_right
Slīdēšana pa sniegu piedod pačota un krutuma punktus kādus? To var visi tak. Kāpēc daudzi tik sajūsmināti par to sniegu?
Es ar šo nerubiju.A!gars rakstīja:Slīdēšana pa sniegu piedod pačota un krutuma punktus kādus? To var visi tak. Kāpēc daudzi tik sajūsmināti par to sniegu?
Kāds var ielikt bildi kādi ir sliekšņu uzliku klipši?
Kaut kā neiet. Iepriekš putināja - jāstrādā. Tagad putina - beidzās apdrošināšana.
5min jautājumsReinholds rakstīja:Kaut kā neiet. Iepriekš putināja - jāstrādā. Tagad putina - beidzās apdrošināšana.
Nu es vispaar biju domaajis visus tos agresorus klubos utt Bet man patiik juusu ideja par fwd
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Jā, bet jāgaida alga, jo svētkos visa nauda aizgāja un nav 110e lieki. :\plaksteris rakstīja:5min jautājumsReinholds rakstīja:Kaut kā neiet. Iepriekš putināja - jāstrādā. Tagad putina - beidzās apdrošināšana.
Reinholds rakstīja:Jā, bet jāgaida alga, jo svētkos visa nauda aizgāja un nav 110e lieki. :\plaksteris rakstīja:5min jautājumsReinholds rakstīja:Kaut kā neiet. Iepriekš putināja - jāstrādā. Tagad putina - beidzās apdrošināšana.
3 mēneši
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu tak kā sniegs tā pilns ar avārijām Rīgā, maskačka stāv vispār, nav vietu, kur nebūtu sastrēgumi... Slīdēt laikam varēs pēc pusnakts
Manam sedanam 93. gada, lika 96. gada bmw m52 dzinēju, kuram ir ews.Cik apmēram maksā ews pielikšana, ja dzinējs jau ir viss iekšā?
cik saprotu,tad tā jau ir cena par 3 mēn.Kikaps rakstīja:Reinholds rakstīja: Jā, bet jāgaida alga, jo svētkos visa nauda aizgāja un nav 110e lieki. :\
3 mēneši
Cik getziem ir jāieliek pakaļā lai par 3 mēn būtu 110 eur?gleizds rakstīja:cik saprotu,tad tā jau ir cena par 3 mēn.Kikaps rakstīja:Reinholds rakstīja: Jā, bet jāgaida alga, jo svētkos visa nauda aizgāja un nav 110e lieki. :\
3 mēneši
Nu ko, pasaka, slīd visur, gandrīz vai piekusu, ~100km.
200 km putenī... Jūtos kā Romu iekarojis. Tikai nesaprotu, kāpēc es ar saviem 100km/h pēkšņi biju tapis par raķeti - plūsmas ātrums zem 80...
Es arī turējos uz 80, neviens pat nedzina, Šādā laikā nav ko tēlot raķeti, labāk mierīgi, un ar jaungada raķetēm bagāžniekā.marux rakstīja:200 km putenī... Jūtos kā Romu iekarojis. Tikai nesaprotu, kāpēc es ar saviem 100km/h pēkšņi biju tapis par raķeti - plūsmas ātrums zem 80...
Kāpēc vilkties, ja stabili var braukt ātrāk? Vnk vajag nedaudz piedomāt pie apdzīšanām un joslu maiņām. Sevi es uzskatu par ļoti mierīgu un draudzīgu šoferīti.evaness2 rakstīja:Es arī turējos uz 80, neviens pat nedzina, Šādā laikā nav ko tēlot raķeti, labāk mierīgi, un ar jaungada raķetēm bagāžniekā.marux rakstīja:200 km putenī... Jūtos kā Romu iekarojis. Tikai nesaprotu, kāpēc es ar saviem 100km/h pēkšņi biju tapis par raķeti - plūsmas ātrums zem 80...
Buļļu aplis ir dzīvs!
Paskaties, kādi ceļi ārpus apdzīvotām vietām, tā pati Daugavpils šoseja starp Ogri un Skrīveriem, izskatās, ka sāls tur nav kaisīta, un labi vien ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1011
- 1012
- 1013
- 1014
- 1015
- …
- 2228