Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1018
- 1019
- 1020
- 1021
- 1022
- …
- 1297
- chevron_right
Stara spožuma ziņā, it īpaši gaismas intensitātei nakts apstākļosInferno rakstīja:Viss atkarīgs no tā, ko priekš Tevis nozīmē "labāki"vitjazz rakstīja:Kādi lukturi labāki Bosh vai zwk,ja runājam par lēciniekiem?
Vislabākā gaisma esot ZKW bezlēcu lukturiem. Lēcu lukturi abi +/- līdzīgi, tik cik vizuāli Bosch ir smukāki.vitjazz rakstīja:Stara spožuma ziņā, it īpaši gaismas intensitātei nakts apstākļosInferno rakstīja:Viss atkarīgs no tā, ko priekš Tevis nozīmē "labāki"vitjazz rakstīja:Kādi lukturi labāki Bosh vai zwk,ja runājam par lēciniekiem?![]()
Bija man saviulaik zkw + miglas apgaismojums naktī bija afigena labs . Tālu no ksenoniem neatpalika ,ļoti tuvu. Tik neatceros vai bija ar lēcu vai bez... Bet 1998 gada e36 gan bija. 
FL, tātad bezlēcu.edawards rakstīja:Bija man saviulaik zkw + miglas apgaismojums naktī bija afigena labs . Tālu no ksenoniem neatpalika ,ļoti tuvu. Tik neatceros vai bija ar lēcu vai bez... Bet 1998 gada e36 gan bija.
Izmaksas, lai 2vdaļīgu disku pārtaisītu par 3daļīgu?
Flekša ripa nebija diez ko dārgaElvijsR rakstīja:Izmaksas, lai 2vdaļīgu disku pārtaisītu par 3daļīgu?
Inferno rakstīja:Flekša ripa nebija diez ko dārgaElvijsR rakstīja:Izmaksas, lai 2vdaļīgu disku pārtaisītu par 3daļīgu?
Bet, ja nopietni, Tu tiešām domā, ka Tev to vajag? Neesmu dzirdējis, ka kāds ar tādām lietām nodarbotos profesionāli, parasti tas viss ir "yolo swag turbo hapo style" līmeņa veidojums. Ja grib 3daļīgus, tad jau jāmeklē custom veidojums, jāsūta jau gatavas aploces vai hz kas tur vēl, atkarībā kas par diskiem un ko grib iegūt. Veselu disku dalīt reizinātājos un stiprināt kopā ar skrūvēm ir galīgi garām.ElvijsR rakstīja:Inferno rakstīja:Flekša ripa nebija diez ko dārgaElvijsR rakstīja:Izmaksas, lai 2vdaļīgu disku pārtaisītu par 3daļīgu?šoreiz tas neder.
Tu sagrauj manus sapņus
ir nopërkami atsevišči plaukti. @ instagram ieraudziju tădu lietotăju dino_rs kurss pat parastos diskus pārtaisa par 3 daļu diskiem no j7 lìdz pat j10 12 u.t.t. virpo , frëzë, skrūvē , metina u.t.t. mby ir kāds lv , kurš bùtu kkādă jau lietas kursā... jo parasti viss āteāk notiek citur nekā @lv. Bet nu jā yollo swag ar fleksi tip top logu lìmebun parastā svarka te noteikti neder...
Tu nemaz negribi zināt, cik maksā jauna aploce vai kā viņu nosaukt. Normāla materiāla, nevis kaut kāda hujņa. 
Nu pag. Tas jau ir tgd. Agraak japaanas replikas st5 un cit shit ar maksāja kosmosu.funkyasshit rakstīja:Tu nemaz negribi zināt, cik maksā jauna aploce vai kā viņu nosaukt. Normāla materiāla, nevis kaut kāda hujņa.
Nekas nav neiespējams, bet es ne reizi neesmu dzirdējis, ka pie mums kāds ko tādu darītu profesionāli, jo: 1kārt - nav pieprasījuma, 2kārt - neviens nespēs arī attiecīgi sapiķot, jo tur noteikti 4 ciparu skaitlis sanāktu rēķinā. Par to, ka kāds ārzemju kantoris ar to nodarbojas nemaz nešaubos, bet mūsu reālijās labāk jau ir nopirkt gatavus tādus diskus vai pasūtīt tādus ārzemēs, kur čaļi rubī fišku un dara to ikdienā, nevis uzticēt vietējam "masķeram", kurš "prot".
Bija kkur forumā topiks par šito un arī lietotājs kas ir ko tādu darījis, ja nemaldos tur cipars bija pie 2k 
Dēļ kam tev tas vajadzīgs? 
Ja man aizdegtos dirsa ar domu "man vajag 3daļīgus diskus un poh" es, visticamākais, pasūtītu jau gatavus, nevis pārtaisītu savējos.
Skaidrs. Aptuveni jùs te paskaidrojāt. Nekas nedeg , vienkārši interese.Inferno rakstīja:Ja man aizdegtos dirsa ar domu "man vajag 3daļīgus diskus un poh" es, visticamākais, pasūtītu jau gatavus, nevis pārtaisītu savējos.
kur restaure sarnirus e46 plauktiem?
100-150efunkyasshit rakstīja:Tu nemaz negribi zināt, cik maksā jauna aploce vai kā viņu nosaukt. Normāla materiāla, nevis kaut kāda hujņa.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Nu, parēķini, tie ir vismaz 500e. Ar visām griezšanām, metināšanām, virpošanām, valcēšanām utt. 1-1.5k nostāsies točna. Vai ir tā vērts? 
Atkarīgs no skrūvēm, izmēra, platuma. Vidēji r15/16 no 150$-210$ jebajā. Stainless/radinox, nevis kaut kāds alumīnīja sūds, kas vērpjas.Laxay rakstīja:100-150efunkyasshit rakstīja:Tu nemaz negribi zināt, cik maksā jauna aploce vai kā viņu nosaukt. Normāla materiāla, nevis kaut kāda hujņa.
Ja nezini, kas ir radinox:
Te vēl foršāks video:
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1018
- 1019
- 1020
- 1021
- 1022