dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- …
- 350
- chevron_right
nu m52/m43 ecu tik viegli nenomainīsi, vai nu jāmaina viss komplekts kopā ar immo vai jāpiekodē.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Par immo nebiju aizdomājies, Tev taisniba....
Jāā, tad ir mazliet šmuce ar to
Jāā, tad ir mazliet šmuce ar to
motors m43
domā imoblaizers?nav.
un kāpēc tu domā ka nav?
ja nav... daudzi jau nemaz par rūpnīcas immo ar čipu iekš atslēgas neko nezin un ar gudru seju saka ka šiem nav...
Tas arī fakts, bet vai tad tas rūpnieciskais čips, kas ir atslēgā nenāk visiem, kas ir sākot no 1995 gada?
Ludzu palidzibu esmu samera zals ar bmw taka gribetu konultaciju .
man ir 3 defekti .
1. kad motors ir auksts tosolu bacika ir zem limena kad usilst tad ir tads kadam vajadzetu but kas varetu but?
2. kad masinai usit 2000 apgriezienus un vairak strauji atlaizot gazi masina noraustas pazeminati apgriezieni un uzkapj atkal uz 900 ka parasti tuksgaita .
3.motoram ir tada tizla blakus skana gruti paskaidrot taka dizelis loti klus . kauka nepatik kad ta skan .
butu forsi dzirdet kadu viedokli pie ka sakt skatities :)
man ir 3 defekti .
1. kad motors ir auksts tosolu bacika ir zem limena kad usilst tad ir tads kadam vajadzetu but kas varetu but?
2. kad masinai usit 2000 apgriezienus un vairak strauji atlaizot gazi masina noraustas pazeminati apgriezieni un uzkapj atkal uz 900 ka parasti tuksgaita .
3.motoram ir tada tizla blakus skana gruti paskaidrot taka dizelis loti klus . kauka nepatik kad ta skan .
Būtu forši dzirdēt/redzēt to visu dzīvē (tāda "internet" diagnostika līdz, ja pats tomēr arī kko rubī)! Bet pusē Tavu problēmu neredzu problēmu, jo tam tā jābūtu!
d[-_-]b
Sveiciens visiem!
Lieta sekojoša.. Pārlasīju, nomainīju 2.8 motoram galvu (m52 b28).. Pierūcināju, bet strādā tikai 4 cilindri..
respektīvi, nestrādā pēdējie divi.. mainīju spoles vietām, sprauslas pārbaudīju.. viss ok, bet divi vienalga nestrādā..
Iespējams, ka kādam kas līdzīgs bijis.. Tāpēc, lūdzu, kadu padomu, kādā virziena meklēt nepilnību
P.S. Ceru, ka pareizajā sadaļā ierakstīju..
Lieta sekojoša.. Pārlasīju, nomainīju 2.8 motoram galvu (m52 b28).. Pierūcināju, bet strādā tikai 4 cilindri..
respektīvi, nestrādā pēdējie divi.. mainīju spoles vietām, sprauslas pārbaudīju.. viss ok, bet divi vienalga nestrādā..
Iespējams, ka kādam kas līdzīgs bijis.. Tāpēc, lūdzu, kadu padomu, kādā virziena meklēt nepilnību
kompresija ir?fotoGrāfs rakstīja:Sveiciens visiem!
1. Pielejam tosolu līdz atzīmei "Cold". To daram pie auksta dzinēja.Sewo rakstīja:Ludzu palidzibu esmu samera zals ar bmw taka gribetu konultaciju .
man ir 3 defekti .
2. Iespējams tukšgaitas vārsts, bet to precīzi tā pateikt nevar.
3. Iespējams kompensatori.
Bet sāksim ar to - kas pa dzinēju vispār?
nu tad vien buries pa vadiem, daudz variantu jau nav - vai nu nav dzirksts, vai degmaisījums nepareizs.fotoGrāfs rakstīja:Ir..
kas par vainu varetu buut,ka kipa dod ieksa vins taka lej pari un peec kadam 4 ram aiziet,ītkā iet bet neiet tā kā vajag,motors m50b25 vanos,ar asc ja tas ko maina
Gmm?
Gmm?
problēma atrisināta-nekvalitatīvs benzīns,biju ielējis 10litrus kreiso.Dandijs rakstīja:intresē,ja beigts kloķenes dačiks,viņš kļūdu izmet?es savu nevaru pielaist,pieslēdza pie kompi kļūdas nav ne vienas.kas varētu būt pie vainas?vienu dienu pastāvēja garažā un viss
Loti vajag palidzibu, E36 1.8 tds vietA tika ielikts 2.5 tds no e34 ar visam smadzenem, nestrada gazes pedalis, piesledzot pie kompja uzrada ka dzinejs strada avarijas rezima, un gazes pedalis vispar netiek uzradits ka ari vispar ne ka nereage, help help help kas varetu but par saizi? pm vai 28843483 loti steidzami soreiz loti vaag palidzibu, varbut kads var palidzet
Tad Tu mūs stipri apliki ap stūri, it īpaši mani, jo es 90 procentus biju licis savā ieteikumā.Dandijs rakstīja:problēma atrisināta-nekvalitatīvs benzīns,biju ielējis 10litrus kreiso.Dandijs rakstīja:intresē,ja beigts kloķenes dačiks,viņš kļūdu izmet?es savu nevaru pielaist,pieslēdza pie kompi kļūdas nav ne vienas.kas varētu būt pie vainas?vienu dienu pastāvēja garažā un viss
Nu skaidrīte, nu malacis, kaut kā tā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- …