Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- …
- 679
- chevron_right

Manījām arī ciprusucipruss18 rakstīja:Kkadi dzigiti ar paris e36 pie sievasmates aplja gurkjus trenkaaja

Drive until you die with your e36

Shorit uz vantenieka netika palaista manā joslā tums e36,liekas,ka bija e36 uzlīmes. Nevarēju saprast ko vinš tur stumdās virsū. Izrādās,ka gribēja pārkārtoties, a lampas ta notonētas,kā nē*era pi*pele
Tik paskatoties atpakaļ priekšas pavarots mirgoja. Cmoon izskatas jau labi,bet satiksmes drošībai pilnīgs drauds. 

(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-

Šorīt kurbada statoilaa manīta zaļā kupeja GN-11... uz bagažnieka bij uzlīme.

Sodien ap plkst.16:15 Plazā redzets ļoooti kopts pelēks sedans,bet bez uzlīmēm. Varbūt tomēr no foruma? Nu vismaz būtu patikami redzet šeit tadu koptu auto.

Tā man pirmo reizi bija!Agnis rakstīja:šodien ražīga diena![]()
![]()
satikti: Podziņa, Sabinchix, Pacha (ar kuru pabazarēts, stāvot korķī), Siikais & Alps kā jau parasti upesciemā, Shreks statoilā + aizgādāts uz mājām, un vakara noslēgumā Finks, Agris13, Bukstinsh, Castrols un drošvien vēl kāds @ s/k Alfa

Pabūts pie siikā , liels paldies
un turpat Agnis satikts .
vakar iekš motoring pie extreme21 būts un turpat Driver satikts .

vakar iekš motoring pie extreme21 būts un turpat Driver satikts .

Viens E36 šodien uz Dzirnavenes zem dz/c tilta apmīcīts. Sliekšņa uzliku var kāds paspēt vēl savākt, turpat malā mētājās 

šodien pabūts Jelgavā, Rūpniecības un Tērvetes ielas krustā manīts baumanis un pabūts pie puikaa20 

šodien satikti Meijers, Bukstinsh un Agris13 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Šodien satikti: Activity, Jolcinja un Podziņa.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Pērnavas un Čaka krustojumā ap plkst. 16:20 manīts beeSharp. Labi nošmulējies bija. :) Bet nu ko tu sālim padarīsi. :)

Ripoju mājās redzēju stāvam pie RPK , melnu kueju ar uzlīmi uz fortkas ! kurš :)
Drive until you die with your e36

Vakar satikti Activity, Jolcinja, Kaspars26...
un milzīgs paldies Activity par ieguldīto darbiņu HL35 

A viņš tur visu laiku stāv,sen jau esu ievērojis viņu,bet kurš no foruma ir,tā arī nēsu uzzinājisCastroll rakstīja:Ripoju mājās redzēju stāvam pie RPK , melnu kueju ar uzlīmi uz fortkas ! kurš :)

Šodien pirms 9 uz lāčplēša ielas cītīgi spaidot telefonu un neielaižot mani savā joslā garām pabrauca podziņa

ps. podziņ,tev labais aizmugurējais gabarīts nedeg

Uz avotu ielas, stāvvietā manīts sarkans e36,ar kkādiem ķeburiem uz sāniem,ja nekļūdos tad nesen forumā bija uzcepis topiku par savu auto.

Ar ko tu brauci ??? Bembīšus vienmēr ielaižu 

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Nav kads no foruma? Tgd Zālītē 
Sent from my S3 mini using Tapatalk

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Dodu savu kreiso kaju, ka brauca ar to bembi, kas vinam avataraa. :)Podziņa rakstīja:Ar ko tu brauci ??? Bembīšus vienmēr ielaižu

weciit,tev vairāk nav kreisās kājas
Biju ar darba auto,tip ar smago,es ganjau tavā vietā arī nebūtu laidis iekšā,tā kā viss ok

Biju ar darba auto,tip ar smago,es ganjau tavā vietā arī nebūtu laidis iekšā,tā kā viss ok

Tikko starp juglu un garkalni pretii pabrauca zema sarkana kuutinja ar piechuraataam miglaam, smuka 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105