Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1019
- 1020
- 1021
- 1022
- 1023
- …
- 2228
- chevron_right
Ir kādam no šejieniešiem nexus6 ?? Vēlos dzirdēt atsauksmes...
Negribu cept jaunu topiku!
Šodien laimīgs salaboju piepīpējamo, nu pat braukšu ar wazi un pieslēgtu telefonu, še tev, kā pieslēdz piepīpētājā telefona lādētāju, tā mūzika vairs neskan, viss čarkst kā antena nebūtu pieslēgta! Zinu, ka pazīstamajam 2010 gada vw arī tāda pati šaize, kā lai novērš?
Šodien laimīgs salaboju piepīpējamo, nu pat braukšu ar wazi un pieslēgtu telefonu, še tev, kā pieslēdz piepīpētājā telefona lādētāju, tā mūzika vairs neskan, viss čarkst kā antena nebūtu pieslēgta! Zinu, ka pazīstamajam 2010 gada vw arī tāda pati šaize, kā lai novērš?
Ko tu gribi dzirdēt? Ja Nexus 5 pēc atskatiem arī pēc pusgada lietošanas nekas nelec ārā, tad kāpēc lai Nexus 6 uzpeldētu kāda jauna problēma ?Pjērs rakstīja:Ir kādam no šejieniešiem nexus6 ?? Vēlos dzirdēt atsauksmes...
Kaut vai tur bremzētu, tik un tā neapstātos pirms sīkajiem.Rolands rakstīja:http://www.patv.me/video-gulbene-viriet ... nus-naves/
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Neko normālu nesaskatu. Vēl čīkst,ka naudas trūkst
stulbs jautajums...
... ja jums ir Steam...tad kads jums ir nick?
... ja jums ir Steam...tad kads jums ir nick?
Nē nu , tas ganduuj rakstīja:Neko normālu nesaskatu. Vēl čīkst,ka naudas trūkst
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Kur Rīgā atrodas csdd?
noraus putekļus no kartes, ņem kompasu rokā un brauc ceļojumā !driftaelks rakstīja:Kur Rīgā atrodas csdd?
kur tu pie interneta tiki ?
Man izmeta pie biķerniekiem. Man draugs teica, ka viens csdd ir netālu no mūku salas apļa um viens kkāds netālu no maskačkas, un viens bija domāts fūram, tādēļ jautāju.
csdd.lvdriftaelks rakstīja:Man izmeta pie biķerniekiem. Man draugs teica, ka viens csdd ir netālu no mūku salas apļa um viens kkāds netālu no maskačkas, un viens bija domāts fūram, tādēļ jautāju.
google.lv
pie Mūkusalas apļa ir īstais, Bauskas 86
Un kurli, ej ar savu asprātību palielīties pensionāriem, dzirdēju tāda vecuma cilvēki fano par volvo.
driftaelks rakstīja:Un kurli, ej ar savu asprātību palielīties pensionāriem, dzirdēju tāda vecuma cilvēki fano par volvo.
driftaelks rakstīja:Un kurli, ej ar savu asprātību palielīties pensionāriem, dzirdēju tāda vecuma cilvēki fano par volvo.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Uz tādiem cilvēkiem kā tevis neapvainojas- Litrusalus 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1019
- 1020
- 1021
- 1022