Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1022
- 1023
- 1024
- 1025
- 1026
- …
- 2228
- chevron_right
A ko tev profila tas lacis pie pautiem piekeries, rausta lenam???yanks rakstīja:Skaties ka pats uz neapgaismota kulaka neuzskrien.everts rakstīja:Tavas pedo smadzenites acim redzot ir apsalusas, ludz nesa cepuri ziemayanks rakstīja:99% gadījumos tie jūsu pedo glāstekļi ir vai nu nokārušies, izlādējušies vai noķēruši zirnekli ekrānā![]()
![]()
Vai tu būtu tik runīgs internetā ja ietu ārā arī bez mammas?
Itkā bija doma man pirkt NIKON D3300
Bet tad nevaru sevi iedomāties, vazājoties riņķi ar to kluci kaklā karājoties.
Jo bieži vien sanāk ieraudzīg ko smieklīgu, vai tml. Un nebūs tak vienmēr man tas ķiegelis kaklā, a telefons vienmēr ir pie rokas ja nu kas!
Un + tur speciāli kursi man liekas jāiet lai to fočiku iepazītu, a telefonam man aizņem 2sek. izņemt no kabatas un kko nobildēt
Jo bieži vien sanāk ieraudzīg ko smieklīgu, vai tml. Un nebūs tak vienmēr man tas ķiegelis kaklā, a telefons vienmēr ir pie rokas ja nu kas!
Un + tur speciāli kursi man liekas jāiet lai to fočiku iepazītu, a telefonam man aizņem 2sek. izņemt no kabatas un kko nobildēt
Tu saproti, ka par taviem jēlajiem jokiem cilvēki smejas nevis ar tevi, bet par tevi?everts rakstīja:A ko tev profila tas lacis pie pautiem piekeries, rausta lenam???![]()
![]()
Tas protamsPjērs rakstīja:Itkā bija doma man pirkt NIKON D3300 Bet tad nevaru sevi iedomāties, vazājoties riņķi ar to kluci kaklā karājoties.![]()
Svetais atradiesyanks rakstīja:Tu saproti, ka par taviem jēlajiem jokiem cilvēki smejas nevis ar tevi, bet par tevi?everts rakstīja:A ko tev profila tas lacis pie pautiem piekeries, rausta lenam???![]()
![]()
everts bija tas, kuram radiatori mīļi? 
ārprāts, Tu tak pat nesaproti ko Tev saka 
Telefona papildus aprīkojuma klāstā nāk traktotrs? 
Kas par radiatoriem???seeingman rakstīja:everts bija tas, kuram radiatori mīļi?
bija te viens tāds, kad ar radiatoru skrēja virsū, kad pie viņa "ciemos" aizbrauca...

nē telefons katra traktorista sapnis..., tas laikam padara mani par traktoristuyanks rakstīja:Telefona papildus aprīkojuma klāstā nāk traktotrs?
HVZ neviens vel nav uzdrosinajies braukt ciemosseeingman rakstīja:bija te viens tāds, kad ar radiatoru skrēja virsū, kad pie viņa "ciemos" aizbrauca...
nē telefons katra traktorista sapnis..., tas laikam padara mani par traktoristuyanks rakstīja:Telefona papildus aprīkojuma klāstā nāk traktotrs?
varbūt visiem slinkums uz pāķiem jāties 
Tak ieliec adresi
kā ellē?!
man viņš tieši ar ekrānu labā ātrumā pret betona stūri atšķīda un nekas.
nokritis zemē arī jau neskaitāmas reizes...
man viņš tieši ar ekrānu labā ātrumā pret betona stūri atšķīda un nekas.
nokritis zemē arī jau neskaitāmas reizes...
jaatjuunee m42
Ādaži, Ķiršu iela 17, pirms ierasanas ludzu padodiet zinu lai sunus varu piesiet savadak bikses nodiras viena setayanks rakstīja:Tak ieliec adresi
tikko arī pēdējais procents piuevienojās zirnekļu saimei? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1022
- 1023
- 1024
- 1025
- 1026
- …
- 2228