Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- 1029
- …
- 1297
- chevron_right
Es savā praksē vēl neesmu redzējis universālo zondi, kas strādā.Inferno rakstīja:Nav šeit ko īsti ieteikt un neredzu jēgu censties izgudrot velosipēdu. Par to lodēšānu viedokļi atšķiras, lai gan vairums uzskata, ka zondes darbību tas viennozīmīgi ietekmē. Tā vai šā nāk universālās zondes, kur štekeris ir pašam jāķīmiķo un nekāda vaina - cilvēki brauc, lai arī tās zondes tiešām nestrādā TIK precīzi, kā vajadzētu. Un tādi veidojumi patiesībā nav nekāds retums un stāv diezgan daudziem auto. Bet nu, standarta varianti būtu:māriņš rakstīja:māriņš rakstīja:Jautājums visiem gudrajiem.
Pagaišsezon trasē izlecu un norāvu zondei štepseli abus galus.
Ko tagad? Visu laiku iet bez. Bet gribas sakārtot.
Draugi saka, ka nevar lodēt, jo pretestība mainās. Ok to saprotu, bet ne jau man tgad jamaina zonde un vads no kompja visā garumā.
1) Mainīt motora pravodku un zondi
2) Lodēt/tīt kopā un maukt pohujā (pats labākais variants, ja auto ir sportam)
3) Pārvilkt pravodkas vadus visā garumā ar piniem neko negriežot un nelodējot + tik un tā jauna zonde
Nu, ja norauti vadi nomotora pravodkas, var savienot tieši tādā pašā veidā kā universālo zondi, saspied kopā ar to herņu un uzliec kebriku. Zondi tikai jaunu Bosch vai OEM. Uz Siemens vadības bija kāda cita alternatīva, neesmnu iedziļinājies.
Nu it kā ir tā, ka nevar lodēt, jo Bosch vadības ziņā tur viss staigā no 0.1-0.9V (kas ir ļoti maz) un palielinot pretestību sanāk, ka palielinās volti līdz ar to viņš rāda, ka ir treknāks kā patiesībā., bet kā tas notiek realitātē, neesmu mēģinājis.
Es savējo bosch vecajam ar saspiedu ar tiem metāla pipukiem un iekšā kembrikā. 
Nu lielā mērā tas arī ir pareizais variants.
Vai skati iziešu bez paklāja bet ar alumīnija grīdām? Nu ka ralija vāģiem ... 
Nē
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tehnisko var iziet ar OMP stūri?
Bez grīdas paklāja var iziet, bet ir jaieliek tie tepiķīši ko parasti liek pa virsu.edawards rakstīja:Vai skati iziešu bez paklāja bet ar alumīnija grīdām? Nu ka ralija vāģiem ...
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ja ir taure tad jā.JahManGang rakstīja:tehnisko var iziet ar OMP stūri?
It's all about the win
Piebildīšu, ka taurei nav obligāti jāstrādā uz stūres, tā drīkst būt arī poga vadītājam viegli aizsniedzamā un zināmā vietā, kura neatrodas uz stūres.Linda rakstīja:Ja ir taure tad jā.JahManGang rakstīja:tehnisko var iziet ar OMP stūri?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Jā esmu izgājis, galvenais, lai taurē kā jau Linda rakstīja. Es izgāju ar garu vadu setupu- attiecīgi stūri vairāk pa 90 grādi griest nevarēja savādāk vadus pikšķim norautu, a TA neviens baranku ta negroza.JahManGang rakstīja:tehnisko var iziet ar OMP stūri?
e36
Paldies !Jānis.P rakstīja:Bez grīdas paklāja var iziet, bet ir jaieliek tie tepiķīši ko parasti liek pa virsu.edawards rakstīja:Vai skati iziešu bez paklāja bet ar alumīnija grīdām? Nu ka ralija vāģiem ...
Kā bija ar swapu no e39 m52
Ews skaidrs
Kronšteini skaidrs
Pravotka-dereja vai nē?
Ews skaidrs
Kronšteini skaidrs
Pravotka-dereja vai nē?
jeee!Kikaps rakstīja:Piebildīšu, ka taurei nav obligāti jāstrādā uz stūres, tā drīkst būt arī poga vadītājam viegli aizsniedzamā un zināmā vietā, kura neatrodas uz stūres.Linda rakstīja:Ja ir taure tad jā.JahManGang rakstīja:tehnisko var iziet ar OMP stūri?
Pladies
Man pēdējo x piesējās ka nevar aizsniegt pagrieziena rādītājus neatraujot roku no stūres, bet nekādus 1/2 neielika par to.Linda rakstīja:Ja ir taure tad jā.JahManGang rakstīja:tehnisko var iziet ar OMP stūri?
Slēpts saturs: Parādīt
Kā tad īsti ir, ventilatoru raģikam novietot labāk ir priekšpusē vai tomēr motortelpā?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nixon rakstīja:Kā tad īsti ir, ventilatoru raģikam novietot labāk ir priekšpusē vai tomēr motortelpā?
Nav mašīnu video, bet par radiatoru/ventilatoru novietojumu, sanāk ka labāk ir priekšā.
- ikey07
Nu tur tak par kompjiem iet runa. Mašīna tomer pārvietojas un gaiss no priekšpuses arī dzesē.
ja jau aizgāja saruna par ventilatoriem, tad interesē kurā pusē m52 motoriem nāk elektriskais dzesēšanas ventilators?
Pa lielam, mašīnai braucot ventilators nerubās iekšā, tapēc jau el.ventilatori skaitas efektīvāki, jo viņi negriežas bezjēgā.Nixon rakstīja:Nu tur tak par kompjiem iet runa. Mašīna tomer pārvietojas un gaiss no priekšpuses arī dzesē.
Ja tu viņu uzliec priekšā, viņš bloķēs gaisu braucot.
- ikey07
Nu tieši tapēc jautāju lai noskaidrotu. Un mans ventilators slegsies iekšā kad gribēšu.
Tik jāizdomā kur labāk novietot. Vairāk gribētu dzirdēt tieši sportistu versiju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- 1029