Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- 1029
- …
- 2228
- chevron_right
I see what u did therekumels rakstīja:CH. bilde brutāla, pats taisiji?:D
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Kaut ka pec zuzes sak izskatities !!!!!kumels rakstīja:CH. bilde brutāla, pats taisiji?:D
Nezinu vai tik daudz esmu gatavs tam ziedot, un arī ne pusi no tā!mikinsh36 rakstīja:domājams ka izdarāms tas ir noteikti, tikai diezvai tu būsi gatavs tādu piķi par to pasākumu maksāt. Man čoms mersim ar ar līdzīgu sexu ņēmās, rezūltātā 800ls tiesa gan mersedes centrāMārciZ rakstīja:Laba diena šodienā! Varbūt kāds var izpalīdzēt ar info!?
Interesē tāda lieta kā org atslēga. Man uz doto brīdi ir kkāda pievīlēta aizdedzes atslēga un signalizācijas pults atsevišķi, bet gribētos oriģinālo atslēgu jau ar pogām. Kāda iespēja ir pieprogrammēt oriģinālo atslēgu pie kkādas parastās signalizācijas un centrālās atslēgas???
Bet man jau liekas, ka nekā sarežģīta tur nav, jo piem. elektro vārtiem un tamlīdzīgām lietām der ļoti daudz un dažādas pultis! Pieļauju domu, ka ja labi pacenšas, arī TV pūlts varētu atvērt vārtus... Bet man šī ir tumša bilde, neko daudz no tā nesaprotu, vai principā neko vispār nesaprotu!
norauj nostMārciZ rakstīja:Nezinu vai tik daudz esmu gatavs tam ziedot, un arī ne pusi no tā!mikinsh36 rakstīja:domājams ka izdarāms tas ir noteikti, tikai diezvai tu būsi gatavs tādu piķi par to pasākumu maksāt. Man čoms mersim ar ar līdzīgu sexu ņēmās, rezūltātā 800ls tiesa gan mersedes centrāMārciZ rakstīja:Laba diena šodienā! Varbūt kāds var izpalīdzēt ar info!?
Interesē tāda lieta kā org atslēga. Man uz doto brīdi ir kkāda pievīlēta aizdedzes atslēga un signalizācijas pults atsevišķi, bet gribētos oriģinālo atslēgu jau ar pogām. Kāda iespēja ir pieprogrammēt oriģinālo atslēgu pie kkādas parastās signalizācijas un centrālās atslēgas???![]()
Bet man jau liekas, ka nekā sarežģīta tur nav, jo piem. elektro vārtiem un tamlīdzīgām lietām der ļoti daudz un dažādas pultis! Pieļauju domu, ka ja labi pacenšas, arī TV pūlts varētu atvērt vārtus... Bet man šī ir tumša bilde, neko daudz no tā nesaprotu, vai principā neko vispār nesaprotu!Vienkārši krīt uz nerviem tas štrunts, kas pie atslēgas karājās!
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
norauj nost
Tagad esot stilīgi ja pat nav centrālās atslēgas - tā man čoms šodien centās ieborēt
[/quote]
Iespējams, ka ir arī!
Bet es laikam šoreiz nebūšu un nevēlos būt tik stilīgs!
Man patīk, ka slēdzas ciet un vaļā ar podziņu!

Iespējams, ka ir arī!
Bet es laikam šoreiz nebūšu un nevēlos būt tik stilīgs!
Jā par to aizslēgšanu ar atslēgu taisnība, rietumeiropa style! (par vecām mašīnām runājot, e36 tsk.) Tas pats arī atiecās uz tonētajiem logiem, akvārijs ir way to go
Jo godīgam vācietim nav ko slēpt.
kars rakstīja:Jā par to aizslēgšanu ar atslēgu taisnība, rietumeiropa style! (par vecām mašīnām runājot, e36 tsk.) Tas pats arī atiecās uz tonētajiem logiem, akvārijs ir way to goJo godīgam vācietim nav ko slēpt.
Tu gribi teikt ka Latviešu tauta ir kaut ko sazagusies ka 90% no auto ir ar tonētiem?
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Nē, bet tas ir kautkā tautā iegājies no austrumeiropas bandītiem.Hiperaktīvais rakstīja:kars rakstīja:Jā par to aizslēgšanu ar atslēgu taisnība, rietumeiropa style! (par vecām mašīnām runājot, e36 tsk.) Tas pats arī atiecās uz tonētajiem logiem, akvārijs ir way to goJo godīgam vācietim nav ko slēpt.
Tu gribi teikt ka Latviešu tauta ir kaut ko sazagusies ka 90% no auto ir ar tonētiem?![]()
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
90% nav labi ja 60%, pareizi Ch saka, no kurienes ir iegājusies tā modeHiperaktīvais rakstīja:kars rakstīja:Jā par to aizslēgšanu ar atslēgu taisnība, rietumeiropa style! (par vecām mašīnām runājot, e36 tsk.) Tas pats arī atiecās uz tonētajiem logiem, akvārijs ir way to goJo godīgam vācietim nav ko slēpt.
Tu gribi teikt ka Latviešu tauta ir kaut ko sazagusies ka 90% no auto ir ar tonētiem?![]()
Kas vajadzīgs lai pārtaisītu automātu uz manuāli?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
CSDD GURU sakiet vai mainot degvielas tipu(jāreģistrē nabagunos) ir jāmaksā ceļu nodoklis csdd, ja pa tekošo gadu tas nav nomaksāts?
Tas viss noteikti kā nu kuram!!! Kas nu kuram liekas normāli un pieņemami...kars rakstīja:90% nav labi ja 60%, pareizi Ch saka, no kurienes ir iegājusies tā modeHiperaktīvais rakstīja:kars rakstīja:Jā par to aizslēgšanu ar atslēgu taisnība, rietumeiropa style! (par vecām mašīnām runājot, e36 tsk.) Tas pats arī atiecās uz tonētajiem logiem, akvārijs ir way to goJo godīgam vācietim nav ko slēpt.
Akvārijā nebraucu un ar atslēgu neslēdzu auto... īsti arī negribās... Citreiz pat tā interesanti ir redzot, kad kāds tā dara, akmens laikmets!
regular zuzezuze91 rakstīja:ch`evič Tev kā everta īpašniekam labāk vajadzētu zinat.
man nevajadzejatrakaiszinatnieks rakstīja:CSDD GURU sakiet vai mainot degvielas tipu(jāreģistrē nabagunos) ir jāmaksā ceļu nodoklis csdd, ja pa tekošo gadu tas nav nomaksāts?
tehniskā pase vai tad nav jāmaina? ja ir, tad kā var būt, ka nav jāmaksā nodoklis?
ir jāmaksā
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Man atkal šķiet, ka nebija jāmaksā.rvars rakstīja:ir jāmaksā
- ikey07
Ir te kāds kāzu/ jeb vienkārši ļoti labs fotogrāfs? Vajadzētu konsultāciju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1025
- 1026
- 1027
- 1028
- 1029
- …
- 2228