Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1027
- 1028
- 1029
- 1030
- 1031
- …
- 1297
- chevron_right
Uz vadiem vai tad nav numuri?rupu rakstīja:Kāds nevar pastāstīt kādā secībā iet svečvadi 1.8is ?
Svečvadi nāk no garenas kasetes. Interisē kurš kurā spraužas.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Ja vari pagaidit lidz vakaram tad varu apskatities. Kad neta mekleju neviens nebija istais.rupu rakstīja:Kāds nevar pastāstīt kādā secībā iet svečvadi 1.8is ?
Kads var pateikt gaisa filtra gofraj detalas kodu? Vai ari kur var piebraukt un buss uzvietas un nopirkt gofru jaunu?
realoem.comCocaine rakstīja:Kads var pateikt gaisa filtra gofraj detalas kodu? Vai ari kur var piebraukt un buss uzvietas un nopirkt gofru jaunu?
www.bmwfans.info daudz ertak
Kads ir ko dzirdejis uz M50B25 bosch 400 vadibu ? Cik vinai zirgu utt? Labas ipasibas ? Sliktas ? 
Ja pāriet no neventilējamām uz ventilējajām bremzēm aizmugurē jāmaina arī skava, kas stiprinās pie stupicas un tur supportu, vai arī pietiek tikai ar supportu maiņu?
Protams ka pagaidīšuLācis rakstīja:Ja vari pagaidit lidz vakaram tad varu apskatities. Kad neta mekleju neviens nebija istais.rupu rakstīja:Kāds nevar pastāstīt kādā secībā iet svečvadi 1.8is ?
gudri dirst nav malku cirst
Šķiet ka skava arī jāmaina, jo ventilējamām ir platāka.kasp1js rakstīja:Ja pāriet no neventilējamām uz ventilējajām bremzēm aizmugurē jāmaina arī skava, kas stiprinās pie stupicas un tur supportu, vai arī pietiek tikai ar supportu maiņu?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
man stav tada .. nez, liekas ka neietedawards rakstīja:Kads ir ko dzirdejis uz M50B25 bosch 400 vadibu ? Cik vinai zirgu utt? Labas ipasibas ? Sliktas ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Viennozīmīgi jamaina.Nixon rakstīja:Šķiet ka skava arī jāmaina, jo ventilējamām ir platāka.kasp1js rakstīja:Ja pāriet no neventilējamām uz ventilējajām bremzēm aizmugurē jāmaina arī skava, kas stiprinās pie stupicas un tur supportu, vai arī pietiek tikai ar supportu maiņu?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Izjauc plastmasas daļu, tur arī atradīsi.
kompactam aizmugure atsperes der no jebkura e36 vai tikai special for compact??
Iedodiet ludzu linku kur var reali pec vin parbaudit komplektaciju
ar kompatu pa brugji
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies,atradu
Man cabris ir bijis automats,bet hvz kads ir partaisijis uzmanuali.cikvaretu izmaksat partaisit atpakalj uz automatu?
Man cabris ir bijis automats,bet hvz kads ir partaisijis uzmanuali.cikvaretu izmaksat partaisit atpakalj uz automatu?
ar kompatu pa brugji
dzeki, ja man stav m52b25 motors ar m50 izpludi pilna garuma (2 trubas), zondes no m52b25 deres uz sito izpludes sistemu?
Jamaina zondes, bet es nezinu ka ar to sistemu!
Kāda velna pēc kas tāds jādaracipruss18 rakstīja:Paldies,atradu
@instagram - anrijs.v
tev arī izplūdes kolektori ir no m50?Lomax rakstīja:dzeki, ja man stav m52b25 motors ar m50 izpludi pilna garuma (2 trubas), zondes no m52b25 deres uz sito izpludes sistemu?
info: oriģināli m52b25 zondes nāk izplūdes kolektoros (katrā viena zonde), tā kā ver vaļā haubi un skaties, vai lambdas ir ieskrūvētas kolektoros.
ja nē, tad meklē kur ir
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1027
- 1028
- 1029
- 1030
- 1031
- …