Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1028
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- …
- 1297
- chevron_right
Labs jautājums.nleai rakstīja:Kāda velna pēc kas tāds jādaracipruss18 rakstīja:Paldies,atradu
Man cabris ir bijis automats,bet hvz kads ir partaisijis uzmanuali.cikvaretu izmaksat partaisit atpakalj uz automatu?
poweredbygirts rakstīja:kompactam aizmugure atsperes der no jebkura e36 vai tikai special for compact??
tikai special for compact vai no e30
Prasi Nixonam.Sidnas rakstīja:Cik apmēram maksā nomainīt priekšējo stiklu ? Darbs + stikls
Ja, kolektori man ir no m52 un zondes ari ir ieskruvetas kolektoros. Pasai izpludes sistemai caurumi ir aiztaisiti ciet.Nylon rakstīja:tev arī izplūdes kolektori ir no m50?Lomax rakstīja:dzeki, ja man stav m52b25 motors ar m50 izpludi pilna garuma (2 trubas), zondes no m52b25 deres uz sito izpludes sistemu?
Jamaina zondes, bet es nezinu ka ar to sistemu!
info: oriģināli m52b25 zondes nāk izplūdes kolektoros (katrā viena zonde), tā kā ver vaļā haubi un skaties, vai lambdas ir ieskrūvētas kolektoros.
ja nē, tad meklē kur ir
Tapec ari rodas jautajums, kur isti tam zondem jabut ? kolektori vai truba kura iet pirms katalizatora, Ja m52 kolektori un m50 izpludes sistema stav virsu.
No bmwpower.lv lauriko jeb stiklumeistars.lv touringam stiklu nomainiju par 90eur.Sidnas rakstīja:Cik apmēram maksā nomainīt priekšējo stiklu ? Darbs + stikls
kolektorosLomax rakstīja:Ja, kolektori man ir no m52 un zondes ari ir ieskruvetas kolektoros. Pasai izpludes sistemai caurumi ir aiztaisiti ciet.Nylon rakstīja:tev arī izplūdes kolektori ir no m50?Lomax rakstīja:dzeki, ja man stav m52b25 motors ar m50 izpludi pilna garuma (2 trubas), zondes no m52b25 deres uz sito izpludes sistemu?
Jamaina zondes, bet es nezinu ka ar to sistemu!
info: oriģināli m52b25 zondes nāk izplūdes kolektoros (katrā viena zonde), tā kā ver vaļā haubi un skaties, vai lambdas ir ieskrūvētas kolektoros.
ja nē, tad meklē kur ir
Tapec ari rodas jautajums, kur isti tam zondem jabut ? kolektori vai truba kura iet pirms katalizatora, Ja m52 kolektori un m50 izpludes sistema stav virsu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
tapec ka kabris manualis nepiedur.un nesaprotu,kapec bija japartaisanleai rakstīja:Kāda velna pēc kas tāds jādaracipruss18 rakstīja:Paldies,atradu
Man cabris ir bijis automats,bet hvz kads ir partaisijis uzmanuali.cikvaretu izmaksat partaisit atpakalj uz automatu?
ar kompatu pa brugji
kko tiik stūlbu kā pārtaisīt manuāli par autoātu dzirdu pirmo reizi 
Lai var čilot.ElvijsR rakstīja:kko tiik stūlbu kā pārtaisīt manuāli par autoātu dzirdu pirmo reizi
gudri dirst nav malku cirst
Čillo dīvānā ar pulti vienā rokā un alu otrārupu rakstīja:Lai var čilot.ElvijsR rakstīja:kko tiik stūlbu kā pārtaisīt manuāli par autoātu dzirdu pirmo reizi
kas tieshi tur ir stulbs?ElvijsR rakstīja:kko tiik stūlbu kā pārtaisīt manuāli par autoātu dzirdu pirmo reizi
ar kompatu pa brugji
Bendzīns + automāts + e36 = maini auto markucipruss18 rakstīja:kas tieshi tur ir stulbs?ElvijsR rakstīja:kko tiik stūlbu kā pārtaisīt manuāli par autoātu dzirdu pirmo reizi
saprastu ja tev būtu 1.6 un automāts... bet tāpat nesaprastucipruss18 rakstīja:bus tev kabris,sapratisi mani
es ar labprat nomainitu manuali uz automatu, laikam vecs palieku
parkapjot no e36 uz e38 e ibaudu automata priekshrociibu.ar kabri nekur nepaskries un manualim tur zud jeega.kad man bija 20,es ari domaju,nahuj tos automatus,bet tagad izbaudu katru mirkli
ar kompatu pa brugji
Hey! Kādu laiciņu atpakaļ padzirdēju ka ir tāda opcija, ka var "nahrenizēt" vanosu nu pilnībā atslēgt, izravēt un tā tālāk. Tāēc vēršos ar jautājumu, vai tas tiešām ir iespējams un kādi labumi un sliktumi ir no tā?
P.S. Kāda problēma var izraisīt to, ka nedeg eļļas lampiņa? Spuldzīti nomainīju...
P.S. Kāda problēma var izraisīt to, ka nedeg eļļas lampiņa? Spuldzīti nomainīju...
Beha lido!
Tieši tāpēc uz daily es skatos tikai uz tomātu, lai gan no manuāļa grūti atteikties. Šad tad tāpat sūdus gribās pataisīt, it īpaši, ja lietains. 
Nav pievienots devējs, iespejams! Man tā bija - pie swapa sajauca ar ieplūstošā gaisa temperatūras dačiku. Štekeri pēc formas vienādi, bet vadu skaits atšķiras!krisjaanis rakstīja: P.S. Kāda problēma var izraisīt to, ka nedeg eļļas lampiņa? Spuldzīti nomainīju...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1028
- 1029
- 1030
- 1031
- 1032
- …
- 1297