Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- …
- 292
- chevron_right

Mēnesi kopš braucu ar šo auto, šodien uz balkona pīpējot tik konstotēju, ka man bagažnieka vāka BMW zīmīte ir aizšpahtelēta! 

Beidzot tikai nomainiti diski 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

zeltinsh rakstīja:Mēnesi kopš braucu ar šo auto, šodien uz balkona pīpējot tik konstotēju, ka man bagažnieka vāka BMW zīmīte ir aizšpahtelēta!

uztaisīta otro atslēga un iepirktas dažādas led lampiņas priekš salona.

Pasdtšti sīkākpar otras atslēgas izgatavošanu,kur to dara, cik maksā, kas nepieciešams?!

YEPP, man ar aktuāli šitā lietaerda rakstīja:Pasdtšti sīkākpar otras atslēgas izgatavošanu,kur to dara, cik maksā, kas nepieciešams?!

Ielikti jaunie sirdspuksti...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

vakar kartigi sasmerets auto pa dubliem + vel gandriiz iesedos dublos labi ka blokis bija izvilka ara, tikai kaiminiem siltumnicas apmetaju ar dubliem
un sodien kartigi auto nomazgats 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Vakar izravēts hrenons laukā no migliniekiem,lai gan teicu ka tuvākajā laikā tas neplānojās,bet tomēr pārdomāju 

vakar sencis iznicinaja manu e36 bamperi un golpa luupu
- teica, pagalmā nevarējis iebraukt.... rezultātā steidzami vajag nokrāsot jauno bamperi 
p.s. vakar dabjuuti diski no teh. uzlabošanas, PBSHB uzmontētas kaut kādas gumijas... turpinu lauziit galvu, ko vēl beigās ar tiem iesākt...
un vispār ar e36 jau nedēļu neesmu braucis..

p.s. vakar dabjuuti diski no teh. uzlabošanas, PBSHB uzmontētas kaut kādas gumijas... turpinu lauziit galvu, ko vēl beigās ar tiem iesākt...

un vispār ar e36 jau nedēļu neesmu braucis..

Uzlikti renovētie bremžu suporti. Ehh, kas par skaistumu... 

tiešām smuki ...marux rakstīja:Uzlikti renovētie bremžu suporti. Ehh, kas par skaistumu...

nopirkti 4x jauni bremžu diski, kluči, eļla ar filtru, tosols un ūdenssūknis. Rīt vakarā varēšu ķerties klāt! :P

Šodien notonēti logi,uztaisīts slepenais slēdzis un nodzēsta degošā air bag lapiņa
Ā un uzliktas beidzot vasaras riepas,ar tiem pašiem diskiem kas jums tik šausmīgi nepatika

Ā un uzliktas beidzot vasaras riepas,ar tiem pašiem diskiem kas jums tik šausmīgi nepatika

kur ieliki slepeno sleedzi?

Tev ar viss jāzina
,bij jātaisa tādēļ ka kasko pieprasa 

es tik aakstos 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 102
- 103
- 104