Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

14 Jan 2015, 23:31

BLACKDEVIL rakstīja:
edzis rakstīja:Pats arī dabuju pabraukāties pa to trako puteni un ledu, bremzēšanas ceļš ir kosmoss, to vajadzētu saprast jebkuram muļķim! Mašīna pie mazākās kustības iet šķērsām, nerunājot par pārkārtošanos, bez saslīdēšanas vispār nebija iespējams pārkārtoties? Un ko tagad darīt? Tas ir normāli, tā ir ziema, vajag braukt uz 50 un nekas traks nenotiks! Te mums tajā 323ti topikā viens blatnojs jau bija ierakstījis, ka vienkārši braukt nemākot, ka viņš uz 130 esot lidojis visiem garām! Nu visu cieņu, ja paliksi dzīvs līdz atjēgsies, ka šādos laika apstākļos nav jāmēra dindulis, bet jādomā par apkārtējiem cilvēkiem!!!! Varbūt nekas traks, ja pats nositīsies, bet noteikti paņemsi līdzi vel daudzus nevainīgus cilvēkus!
Esmu nobraucis 7 gadu laikā vairāk par 500 tkm uz zinu ko daru bez nevienas avārijas.Skrienu tikai tad,kad pakaļa deg, un uz jelgavenes tāda situācija arī bija. :super:
Šis, imho, ir iemesls, kāpēc vislielākos sūdus uz ceļa taisa 40gadīgi papiņi ar Octaviām un Avenšiem. :lol:

+200km dienā bez apstājas, not bad. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
GA13
Ziņojumi: 45
Pievienojies: 09 Sep 2014, 19:50
Braucu ar: e46,e87,E61,E28,E61

14 Jan 2015, 23:33

ch. rakstīja:
BLACKDEVIL rakstīja:
edzis rakstīja:Pats arī dabuju pabraukāties pa to trako puteni un ledu, bremzēšanas ceļš ir kosmoss, to vajadzētu saprast jebkuram muļķim! Mašīna pie mazākās kustības iet šķērsām, nerunājot par pārkārtošanos, bez saslīdēšanas vispār nebija iespējams pārkārtoties? Un ko tagad darīt? Tas ir normāli, tā ir ziema, vajag braukt uz 50 un nekas traks nenotiks! Te mums tajā 323ti topikā viens blatnojs jau bija ierakstījis, ka vienkārši braukt nemākot, ka viņš uz 130 esot lidojis visiem garām! Nu visu cieņu, ja paliksi dzīvs līdz atjēgsies, ka šādos laika apstākļos nav jāmēra dindulis, bet jādomā par apkārtējiem cilvēkiem!!!! Varbūt nekas traks, ja pats nositīsies, bet noteikti paņemsi līdzi vel daudzus nevainīgus cilvēkus!
Esmu nobraucis 7 gadu laikā vairāk par 500 tkm uz zinu ko daru bez nevienas avārijas.Skrienu tikai tad,kad pakaļa deg, un uz jelgavenes tāda situācija arī bija. :super:
Šis, imho, ir iemesls, kāpēc vislielākos sūdus uz ceļa taisa 40gadīgi papiņi ar Octaviām un Avenšiem. :lol:

+200km dienā bez apstājas, not bad. :lol:
350 - 600 ;) :hahaha: izņemot svētdienas
Profila bilde
kars
Ziņojumi: 3424
Pievienojies: 10 Apr 2011, 23:11
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 16

14 Jan 2015, 23:34

Es arī pieturos pie tā ka šoferis vainīgs, nevis ceļu uzturētāji, ja nolido no ceļa tad pats vainīgs ka neredzēji melno ledu, btw melnais ledus pats par sevi nav bīstams, ja zini ka viņš tur ir, bīstami ir tad ja melno nepamani, bet tur atkal vainīgs esi pats, ka neskaties uz ceļu, melno var atšķirt no slapja/sausa asfalta, protams ja brauc raslabonā ar samiegojušām acīm tad var arī nepamanīt :rolleyes:
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

14 Jan 2015, 23:35

arī ar nelielim redzes defektiem pietiek lai nesaprastu
Profila bilde
GA13
Ziņojumi: 45
Pievienojies: 09 Sep 2014, 19:50
Braucu ar: e46,e87,E61,E28,E61

14 Jan 2015, 23:39

seeingman rakstīja:arī ar nelielim redzes defektiem pietiek lai nesaprastu
var jau uzreiz saprast kā mašīna uzvedas uz taisnītes, vienmēr ir pie mašīnas jāpierod,tad saprot kāpēc un kurā brīdī tāda uzvedība. Tie kuri maina kā zeķes, pat e36, nekad nepieradīs, jo katrai mašīnai ir savs gars. :giggle: Un to neviens nenoliegs, iesēdies tādas pašas komplektācijas citā mašīnā un viņa uzvedas pavisam savādāk :yes:
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)

14 Jan 2015, 23:49

Jā, jo visi šeit visu zin un pārzin tūkstošiem iespējamo faktoru jebkurā situācijā un visu spēj pārvaldīt. Getz ielika arī uz tiem 60kmh sānā.
Un tas, ka pārējie aizbruaca garām un neieslīdēja nekur - gluži elementāri - redzi pus kilometra attālumā mašīnas grāvī, uzreiz brauksi uz 20.

The gratest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.

Taisnība ir - ka lielākajā daļā ir gan braucēja nerēķināšanās. Bet sīkums, ka mūsu perfektajā valstī nevienā autoskolā, izņemot ekstra apmācības dbs, nav iekļauta braukšana pa slideniem ceļiem kā obligātā nodarbība utml.
Pēdējais labojis normāls čalis - 14 Jan 2015, 23:51, kopā labots 1 reizi.
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
cipruss18
Ziņojumi: 11876
Pievienojies: 19 Jan 2013, 15:32
Braucu ar: A8 4.2 d3 q cabrio

14 Jan 2015, 23:50

mani piedur,ka lielaka dalja no jums pashiem tak raukt nemak,bet kko tupa dirsh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ar kompatu pa brugji
Profila bilde
driftaelks
Ziņojumi: 621
Pievienojies: 27 Jan 2014, 22:34
Braucu ar: 2.8i

14 Jan 2015, 23:56

cipruss18 rakstīja:mani piedur,ka lielaka dalja no jums pashiem tak raukt nemak,bet kko tupa dirsh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pats nesen rakstiji, ka tev bmw 360 grādiem apmeta braucot un ka nedaudz samīzi.. :D
Kneiks
Ziņojumi: 317
Pievienojies: 24 Okt 2014, 20:38
Reputācija: 1

14 Jan 2015, 23:57

šodien superīgi izgāja. braucot prom no darba, gaidot pie pirmā luksafora pēkšņi bembuks paliek baigi skaļš, skaidrs izpūtējam savienojums atnācis vaļā :hahaha: nekur tālu no darba vel nebiju aizbraucis, un uzreiz griezos rinķī un uz ne vairāk kā 20km/h devos atpakaļ uz darbu ar domu ka tulīt pacelšu žigli uz pacēlāja un tulīt savienošu atpakaļ, bet par nožēlu 100m pirms servisa bundulim gals ieduras zemē, un bundulis pametot bembi pie viena iznīcina arī buferi :doh:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Profila bilde
ch.

15 Jan 2015, 00:03

cipruss18 rakstīja:mani piedur,ka lielaka dalja no jums pashiem tak raukt nemak,bet kko tupa dirsh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kas skaitās "braukt nemāk"? :D

7 gadus nobraukt bez avārījām un sodapunktiem? Check
Izšļukt 333 ovālu? Check
Ziemā samest slīpi neizšļakstot staķika kafiju? Check

Dirst varu? :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
guardian
Ziņojumi: 21
Pievienojies: 26 Feb 2013, 19:23
Braucu ar: G-POWER izplūdi

15 Jan 2015, 00:08

ch. rakstīja:

Izšļukt 333 ovālu? Check

Cik jūs chekotāji esat nošķīlušies,man čomam uz šrotu tik zvana vienā laidā,kad sniegs vai slapjais - plaukti,bamperi utt.Tas ,ka vari izmaukt ovālu ir ok, es arī varu, bet auto vad''išana trasē ir pavisam savādāka kā braukšana plūsmā.
Un ch malacis esi ja tā vari :super:
Alutinsh
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 27 Nov 2014, 20:07
Braucu ar: Omegu un Kupeju

15 Jan 2015, 00:09

Gadās visādi, bet stulbi vainot tagad ceļu uzturētājus! Laikam jau nesaprotat, ka lietus to sāli noskalo nost un tur var veidoties melnais ledus? Cik reizes pašam nav sanācis uzrauties uz tādu, par laimi veiksmīgi. CP - tur visādi strādā un tagad darba arī ļoti daudz jau viņiem aknās sēž. Arī viņi un ceļu uzturētāji katram klāt nestāvēs un nekaisīs sāli.

P.s. Es pat uz grubuļaina noledojuša lidlauka uz 80km/h nemāku vilciņus kaut vai speciāli taisīt, kā jūs to dabū gatavu?! :gigigi:
Profila bilde
Emzī
Ziņojumi: 772
Pievienojies: 08 Apr 2012, 00:15
Braucu ar: 323i cabrio
Atrašanās vieta: Jelgava

15 Jan 2015, 00:10

ch. rakstīja:

Izšļukt 333 ovālu? Check

Es ar kājām ejot līdz mašīnai paspēju to kafiju izliet :D :gigigi:
Drīzāk "Rullītī" izšļūkt ovālu, jo var noraut aizmugurējo tiltu.
Profila bilde
Liss

15 Jan 2015, 00:12

normāls čalis rakstīja:ļur ļur ļur ļer ļer ļer,
Bet sīkums, ka mūsu perfektajā valstī nevienā autoskolā, izņemot ekstra apmācības dbs, nav iekļauta braukšana pa slideniem ceļiem kā obligātā nodarbība utml.
omg no shit, tāpēc varbūt pašam jāiedomājas, ka būs jābrauc kādreiza pa dirsā apstākļiem un jāmācās.
alfas stajankas slīpēšana ziemā ar 10 km/h neskaitās, uz šosejas pie 100 km/h pēkšņi aiziet plakanisi ir pilnīgi kas pavisam cits, ļoti daudzi pat uz sausa asfalta varētu sanākt nošķilties braucot ar 100 un paraustot mašīnu + uzraujot + - normālu ručņiku, nerunājot nemaz par ledu.
Bet kā jau teicu iepriekš galvenais tomēr ir novērst aiziešanu slīpi vispār kā tādu un būs mazāk iespēju sašūties un attapties grāvī vai ap koku vai kur citur.
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

15 Jan 2015, 00:15

kads ir pieversis uzmanibu to auto riepam kuri pa gravjiem metajas, varu deret 90% masinam riepas bija ne tas labakas :rolleyes:
Profila bilde
Emzī
Ziņojumi: 772
Pievienojies: 08 Apr 2012, 00:15
Braucu ar: 323i cabrio
Atrašanās vieta: Jelgava

15 Jan 2015, 00:17

Alutinsh rakstīja:Gadās visādi, bet stulbi vainot tagad ceļu uzturētājus! Laikam jau nesaprotat, ka lietus to sāli noskalo nost un tur var veidoties melnais ledus? Cik reizes pašam nav sanācis uzrauties uz tādu, par laimi veiksmīgi. CP - tur visādi strādā un tagad darba arī ļoti daudz jau viņiem aknās sēž. Arī viņi un ceļu uzturētāji katram klāt nestāvēs un nekaisīs sāli.

P.s. Es pat uz grubuļaina noledojuša lidlauka uz 80km/h nemāku vilciņus kaut vai speciāli taisīt, kā jūs to dabū gatavu?! :gigigi:
Veči no garāžām saka, ka jāliek akas vāks bagāžnikā, lai negriestos :vecis: :giggle:
Profila bilde
ch.

15 Jan 2015, 00:18

guardian rakstīja:
ch. rakstīja:

Izšļukt 333 ovālu? Check

Cik jūs chekotāji esat nošķīlušies,man čomam uz šrotu tik zvana vienā laidā,kad sniegs vai slapjais - plaukti,bamperi utt.Tas ,ka vari izmaukt ovālu ir ok, es arī varu, bet auto vad''išana trasē ir pavisam savādāka kā braukšana plūsmā.
Un ch malacis esi ja tā vari :super:
Palasi, ko iepriekš rakstīju. Es neatbalstu pārgalvīgu braukšanu.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Liss

15 Jan 2015, 00:19

everts rakstīja:kads ir pieversis uzmanibu to auto riepam kuri pa gravjiem metajas, varu deret 90% masinam riepas bija ne tas labakas :rolleyes:
Nu nav jau brīnums ja riepu targaši vārās 5mm riepas, kam drīz jau tākā uz miskasti būtu jādodas pa 60 eur/2gb, pārdodot. :hahaha:
Profila bilde
everts
Ziņojumi: 379
Pievienojies: 02 Apr 2014, 20:42
Braucu ar: 215 HP
Atrašanās vieta: Kandava

15 Jan 2015, 00:23

seeingman rakstīja:
everts rakstīja:kads ir pieversis uzmanibu to auto riepam kuri pa gravjiem metajas, varu deret 90% masinam riepas bija ne tas labakas :rolleyes:
Nu nav jau brīnums ja riepu targaši vārās 5mm riepas, kam drīz jau tākā uz miskasti būtu jādodas pa 60 eur/2gb, pārdodot. :hahaha:
Un lliela dala centu piseju tas ari perk, bet nu nav verts par to runat, jegas tapat nekadas. :drink:
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70
Reputācija: 1

15 Jan 2015, 00:28

Citruss - tev pašam šoziem divi grāvji... kurš tagad tupa dirš? :lol: