Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1036
- 1037
- 1038
- 1039
- 1040
- …
- 2228
- chevron_right
nē centa pisējs esmu es jo 5mm ziemenes nopirku pa 15eur 
vienkārši prikols ir tāds, ka lielāka daļa domā, ka tās ir vēl ok riepas un 6mm ir vispār pizģets ahujenna
vienkārši prikols ir tāds, ka lielāka daļa domā, ka tās ir vēl ok riepas un 6mm ir vispār pizģets ahujenna
ja nevar nopirkt jaunas riepas uz katru sezonu,uz ceļiem labāk nerādīties,paraus vēl kādu līdzi. Piedodiet draugi,bet man patīkat jūs kuri nopērk vai uztaisa krutus diskus par kosmosu,bet riepas sanāk tikai liselīni. Kāda ir braukšana vasarā pa slapju asfaltu vai risēm? Tur var notikt tādi paši sūdi kā arsūdīgām ziemenēm uz ledus.seeingman rakstīja:nē centa pisējs esmu es jo 5mm ziemenes nopirku pa 15eur
Uzzināju jaunu lietu. Jaunajiem bmw visi nosēdumi, kas sakrājas katalizatorā ar laiku to aizdirš un ko ir izdomājuši bmw ražotāji. Kad katalizators aizdiršas, tad mašīnā sāk migot kādas speciāla lampiņa un bmw ātrāk pa 60km/h neiet, tajā brīdī nevar apstāties un jābrauc visu laiku vienmērīgi, līdz brīdim, kad visus tos sūdus no katalizatora izspļauj caur izpūtēju, ja tu noslāpē bmw, kad sāk mirgot tā lampiņa, tad kompis uzmet erro un jāpērk jauns katalizators, kurš maksā līdz 1000 eiro, bet servisā tādu lietu klientiem nestāsta. 
Tu laikam runā par kvēpu filtrudriftaelks rakstīja:Uzzināju jaunu lietu. Jaunajiem bmw visi nosēdumi, kas sakrājas katalizatorā ar laiku to aizdirš un ko ir izdomājuši bmw ražotāji. Kad katalizators aizdiršas, tad mašīnā sāk migot kādas speciāla lampiņa un bmw ātrāk pa 60km/h neiet, tajā brīdī nevar apstāties un jābrauc visu laiku vienmērīgi, līdz brīdim, kad visus tos sūdus no katalizatora izspļauj caur izpūtēju, ja tu noslāpē bmw, kad sāk mirgot tā lampiņa, tad kompis uzmet erro un jāpērk jauns katalizators, kurš maksā līdz 1000 eiro, bet servisā tādu lietu klientiem nestāsta.
Tu laikam runā par kvēpu filtruguardian rakstīja:[quoteir ar"driftaelks"]Uzzināju jaunu lietu. Jaunajiem bmw visi nosēdumi, kas sakrājas katalizatorā ar laiku to aizdirš un ko ir izdomājuši bmw ražotāji. Kad katalizators aizdiršas, tad mašīnā sāk migot kādas speciāla lampiņa un bmw ātrāk pa 60km/h neiet, tajā brīdī nevar apstāties un jābrauc visu laiku vienmērīgi, līdz brīdim, kad visus tos sūdus no katalizatora izspļauj caur izpūtēju, ja tu noslāpē bmw, kad sāk mirgot tā lampiņa, tad kompis uzmet erro un jāpērk jauns katalizators, kurš maksā līdz 1000 eiro, bet servisā tādu lietu klientiem nestāsta.
Par katalizatoru tieši, ir arī citam markam, bet bmw palika atmiņā tikai.
Par katalizatoru tieši, ir arī citam markam, bet bmw palika atmiņā tikai.driftaelks rakstīja:Tu laikam runā par kvēpu filtruguardian rakstīja:[quoteir ar"driftaelks"]Uzzināju jaunu lietu. Jaunajiem bmw visi nosēdumi, kas sakrājas katalizatorā ar laiku to aizdirš un ko ir izdomājuši bmw ražotāji. Kad katalizators aizdiršas, tad mašīnā sāk migot kādas speciāla lampiņa un bmw ātrāk pa 60km/h neiet, tajā brīdī nevar apstāties un jābrauc visu laiku vienmērīgi, līdz brīdim, kad visus tos sūdus no katalizatora izspļauj caur izpūtēju, ja tu noslāpē bmw, kad sāk mirgot tā lampiņa, tad kompis uzmet erro un jāpērk jauns katalizators, kurš maksā līdz 1000 eiro, bet servisā tādu lietu klientiem nestāsta.Un ne tikai bmw. Vai arī kļūdos?
Tad šito ar nezināju, nu lai veicas tiem ar tiem jaunajiem autinjiem,es palikšu pie e36
Tad šito ar nezināju, nu lai veicas tiem ar tiem jaunajiem autinjiem,es palikšu pie e36guardian rakstīja:Par katalizatoru tieši, ir arī citam markam, bet bmw palika atmiņā tikai.driftaelks rakstīja:Tu laikam runā par kvēpu filtruguardian rakstīja:[quoteir ar"driftaelks"]Uzzināju jaunu lietu. Jaunajiem bmw visi nosēdumi, kas sakrājas katalizatorā ar laiku to aizdirš un ko ir izdomājuši bmw ražotāji. Kad katalizators aizdiršas, tad mašīnā sāk migot kādas speciāla lampiņa un bmw ātrāk pa 60km/h neiet, tajā brīdī nevar apstāties un jābrauc visu laiku vienmērīgi, līdz brīdim, kad visus tos sūdus no katalizatora izspļauj caur izpūtēju, ja tu noslāpē bmw, kad sāk mirgot tā lampiņa, tad kompis uzmet erro un jāpērk jauns katalizators, kurš maksā līdz 1000 eiro, bet servisā tādu lietu klientiem nestāsta.Un ne tikai bmw. Vai arī kļūdos?
Tas pats ar jaunajam toyotam, piemēram, ja saskrāpēsi cilindra čaulu vairs nevarēs nomainīt ar remont čaulu. Būtībā tas ir viss izdomāts, lai īpašnieks pirktu no rūpnīcas jaunu. Kaut vai lietuvieši kko laikam jau izdomājuši.
nu un kāpēc nevarēs nomainīt to tavu čaulu?
Īsti neatceros, bija kkas saistīts ar izgatavošanas īpašibam. Man stāstija skolā un arī ansver motor, vai kā saucas tas toyota dīleris, jo tur paši servisa vadītāji to apstiprināja.seeingman rakstīja:nu un kāpēc nevarēs nomainīt to tavu čaulu?
Slīpēt uz remonta izmēru arī nevar?
Domāju, ka slīpēt var un ja tiešām ir tik traki, ka nevar atrast remonta virzuļus tad tos var piemērot no cita auto, lai nav jāpēr cits motors vai auto, tas tad ir to vērts! Sportam izgatavo pat virzuļus no jauna, ja vajag.
Domāju, ka slīpēt var un ja tiešām ir tik traki, ka nevar atrast remonta virzuļus tad tos var piemērot no cita auto, lai nav jāpēr cits motors vai auto, tas tad ir to vērts! Sportam izgatavo pat virzuļus no jauna, ja vajag.
driftaelks rakstīja: Tas pats ar jaunajam toyotam, piemēram, ja saskrāpēsi cilindra čaulu vairs nevarēs nomainīt ar remont čaulu. Būtībā tas ir viss izdomāts, lai īpašnieks pirktu no rūpnīcas jaunu. Kaut vai lietuvieši kko laikam jau izdomājuši.
neticu par to toyotu, dilercentrs ir ienteresēts detaļas likt no plaukta, ja nevar tā izdarīt tad tipa nevar vispār.
muļķlības, ir pat likta ģilza ģilzā, kas ir no rūpnīcas iekausēta alumīnijā
elksnis rakstīja:cipruss18 rakstīja:mani piedur,ka lielaka dalja no jums pashiem tak raukt nemak,bet kko tupa dirsh![]()
![]()
![]()
![]()
Citruss - tev pašam šoziem divi grāvji... kurš tagad tupa dirš?
Es nedirshu
ar kompatu pa brugji
jūs te visi tik bieži liekat motoram remontizmērus virsū ka par to tā uztraucaties
Parasti tak te visi motorus izmet nevis kko labo
Kur Rīgā par pieņemamu ciparu var savirzi saregulēt?
Tad šito ar nezināju, nu lai veicas tiem ar tiem jaunajiem autinjiem,es palikšu pie e36guardian rakstīja:Par katalizatoru tieši, ir arī citam markam, bet bmw palika atmiņā tikai.driftaelks rakstīja:Tu laikam runā par kvēpu filtruguardian rakstīja:[quoteir ar"driftaelks"]Uzzināju jaunu lietu. Jaunajiem bmw visi nosēdumi, kas sakrājas katalizatorā ar laiku to aizdirš un ko ir izdomājuši bmw ražotāji. Kad katalizators aizdiršas, tad mašīnā sāk migot kādas speciāla lampiņa un bmw ātrāk pa 60km/h neiet, tajā brīdī nevar apstāties un jābrauc visu laiku vienmērīgi, līdz brīdim, kad visus tos sūdus no katalizatora izspļauj caur izpūtēju, ja tu noslāpē bmw, kad sāk mirgot tā lampiņa, tad kompis uzmet erro un jāpērk jauns katalizators, kurš maksā līdz 1000 eiro, bet servisā tādu lietu klientiem nestāsta.Un ne tikai bmw. Vai arī kļūdos?
es lasiju un sajuta bija,ka teksta autoram ir 8 gadi
aizdirshas nevis katalizators,bet kvapu filtrs un vinjs pat neattiraas,sak sist smaku salona un ir ljoti nepatikami.bija tads joks ar q7.un kapec lai nedrikstetu slapet mashinu nost???kvepu filtrs maksa 500 euro
ar kompatu pa brugji
M-riepas, cenukluba servissAkulis rakstīja:Kur Rīgā par pieņemamu ciparu var savirzi saregulēt?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
Cilindram čaulu vairs nevar izslípeet, ja sāksi slipeet tad noņemsi nost čaulu un remont izmēru pasūtīt vairs nevar. Jāsūta viss cilindru bloks jauns tad.seeingman rakstīja:neticu par to toyotu, dilercentrs ir ienteresēts detaļas likt no plaukta, ja nevar tā izdarīt tad tipa nevar vispār.
Cipruss tu vēl esi bērns, spriežot pēc uzvedības un topika. Bet taisnība tev cipruss ir, bija tas kvēpu fitrs, atzīstu vainu. Bet viss parējais, kā tas norisinās ir patiesi, bet nedrīkst apstāties, jo tad kompis klūdu uzmet, palabojat ja kko saku ne tā. Pašam intresanti, uzzināt, ko jaunu. :)
Pēdējais labojis driftaelks - 15 Jan 2015, 10:22, kopā labots 1 reizi.
Kas ir pieņemams cipars? Atlas motors janvāra akcija savirze+ritošās pārbaude eur25.Akulis rakstīja:Kur Rīgā par pieņemamu ciparu var savirzi saregulēt?
Un cik gadu ir tev pašam, ja 10 gadus vecu tehnoloğiju pasniedz kā rītdienas brįnumu?driftaelks rakstīja:Cipruss tu vēl esi bērns, spriežot pēc uzvedības un topika. Tas ir tieši katalizators domaats nevis kvēpu filtrs. Nebrīnos, ka līdzīgi citam markam tā iztīra kvēpu fitrs. Markas un tehnoloğijas atšķiras.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1036
- 1037
- 1038
- 1039
- 1040
- …
- 2228