Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1039
- 1040
- 1041
- 1042
- 1043
- …
- 2228
- chevron_right
Tādi nāca uz E39, style 12, R15, 6,5j ET18
Detaļas nr. 36111092917
Detaļas nr. 36111092917
Nezinu gan, style 68 r17 ar 225/45 un 245/45 nobraucu gandrīz 8 mēneši,baigi savādāk nejutās.kars rakstīja:
Viņi ir smagi, dinamika būs pakaļā, liec labāk r15, R17 drīkst likt tikai m3 jūzeri vai tie kam ir e46 330'ā bremzes
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tu jau nejuti tās sekundes simtdaļas 
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... cbcxb.html
vismaz sekunde nost uzrāvienā līdz 100km/h
tas kas viņus tirgo neapzinās to disku vērtību
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... cbcxb.html
Es nav sportists kas dzen nost laika daļiņas. Man ikdienā arī r18 nemainītu sajūtas.
Atkal jusu VIP, famoustu dalijums..dogMa rakstīja:Nejauc klubu ar forumu
Nepiepisies
Ļoti labi saprati, par ko runāju 
Nu nevar tā paņemt un ne*ie*istiesdogMa rakstīja:NepiepisiesĻoti labi saprati, par ko runāju
Ne pa e36, bet taapat gan ka kaads te nodarbojaas ar datoriem, interese HP pavilion g6 klaviatura lietota, bet lai visas pogas darbojaas.. PM
Kāds nevar pa lētākām naudām kā tankā sazīmēt 40l e95? kaut gan tankā tāpat lēti , bet tāpat!
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Meklēju garāžu / telpu, kur varētu sadzīt 4 mašīnas, ilgtermiņā! elektrība / apkure nav vajadzīga, galvenais, lai garāža ir sausa. Der arī kāds cits variants, varbūt divas garāžas kur katrā var iedzīt pa 2 auto! Der arī ārpus rīgas, tikai ne daugavpilī.
Parastās mazās neinteresē!
Parastās mazās neinteresē!
kads varbut zin ,ja es ievedu mashinu no arzemem un mashinai ir gazes iekarta kas jau ir registreta, vai man atkal javeic gazes iekartas registracija registrejot auto Latvijaa? 
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Vismaz kāds rūpējas par studentiem.bmw87 rakstīja:
tirgoju
oem M buferi (priekseju
komplekta ar visiem moldngiem ,sietu, un lupu (lupa salauzta pa vidu) var salimet
buferim dazas vietas ir sikas plaisas,bija jau limets ieprieks bet pats buferis taisns un nekadi gabali netrukst
bet pielikt roku vajag
arctis silver krasa
cenu piedavat pasi,
bus pardots tam kurs solija vairak
pa 20euro uzdavinasu trucigajam
Prjam man, hata uz sienas pakartu kā makslasdarbu!
Atvainojos par saviem postiem dzērumā

Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
No datoriem saprotu pietiekami ikdienas lietošanai un šo to ieinstalēt, bet kad šeit ieeju datorlietu topikā jūtos it kā šo dziesmu karoke vajadzētu nodziedāt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1039
- 1040
- 1041
- 1042
- 1043
- …
- 2228