Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1040
- 1041
- 1042
- 1043
- 1044
- …
- 2228
- chevron_right
Kadam nemetajas majas kads sadauzits CAT b15 ? Vajag labo to aluminija maliņu ,kas pieskrūvejas uz 3 skrūvītēm ? Nopirksu kaut vai
Da nemīz, daudziem tā, bieži es pat šokā palieku no tā ko uzrakstakasiks rakstīja:No datoriem saprotu pietiekami ikdienas lietošanai un šo to ieinstalēt, bet kad šeit ieeju datorlietu topikā jūtos it kā šo dziesmu karoke vajadzētu nodziedāt
NU mobonline gatavi? Es jau ar 5 pakām atvērts.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
wut?zuze91 rakstīja:NU mobonline gatavi? Es jau ar 5 pakām atvērts.
Zuzele bus no rita pauri smagi atsitis paslidot uz ledusHazard rakstīja:wut?zuze91 rakstīja:NU mobonline gatavi? Es jau ar 5 pakām atvērts.
Zuze laikam šodien preiļu dzelteno ielējis sev.

Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Man liekas tas 5 pakas vispar šaubigas vielas. Tur ne tuvu Preiļu dzeltenajam.
Ko Jūs kungi un Daiļavas un Lāčukiņ. To sauc stunda ar e95 slēgtā mašīnā. Nekas nav labāks par bendzīnu slēgtā telpā.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kāds dzēš manus postus?
es it kā nevienam pāri nedaru
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nu svecinata bariņās, es vel vairāk teikšu, mīl pad dzēst rēcīgakos topikusLinda rakstīja:Kāds dzēš manus postus?![]()
Izdzēsu to pārpratumu apsveikumu topikāLinda rakstīja:Kāds dzēš manus postus?![]()
Melis Melis kartupelisdogMa rakstīja:Izdzēsu to pārpratumu apsveikumu topikāLinda rakstīja:Kāds dzēš manus postus?![]()
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Kādam šodien jautrs prāts
Linda sapratīs, par ko runāju 
Jautrs ne jautrs, bet gaidi, es ātri nakšu klajā ar jauno Atsperu topiku 2..dogMa rakstīja:Kādam šodien jautrs prātsLinda sapratīs, par ko runāju
Bliez augšā, citādi tāda tukša muldēšana vien ir. Īsti veči ko saka, to izdara.Hazard rakstīja:Jautrs ne jautrs, bet gaidi, es ātri nakšu klajā ar jauno Atsperu topiku 2..dogMa rakstīja:Kādam šodien jautrs prātsLinda sapratīs, par ko runāju
![]()
![]()
Te vajag ieksēji īpašu statusu/auru. Kad kosmos man atverises taps šedevrs.. Nevajag steigtiesmarux rakstīja:Bliez augšā, citādi tāda tukša muldēšana vien ir. Īsti veči ko saka, to izdara.Hazard rakstīja:Jautrs ne jautrs, bet gaidi, es ātri nakšu klajā ar jauno Atsperu topiku 2..dogMa rakstīja:Kādam šodien jautrs prātsLinda sapratīs, par ko runāju
![]()
![]()
Es tev aurai sievas vectēva dīķūdeni varu piešķirt. Šoreiz gan tāds pašvaks esot padevies - tikai ap 50 grādiem... 
ok, ša pienakšu pie hatas, iziesi arāmarux rakstīja:Es tev aurai sievas vectēva dīķūdeni varu piešķirt. Šoreiz gan tāds pašvaks esot padevies - tikai ap 50 grādiem...
Sorry, tā manta uz pieraksta man tikai izsniedzama. 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1040
- 1041
- 1042
- 1043
- 1044
- …
- 2228