Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- …
- 1297
- chevron_right
Jautaajums....cik daudz var paljauties uz shitaam eljas lampinjaam? un peec cik tuukstoshiem paliks degot tikai sarkanie kubicinji?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viens kubiņš, apmēram 2k kilometri, ja ņem, ka ar svaigu eļļu ap 10k var rullēt. Cik man bijusi saskarsme, tad, apmainot eļļu un uzreiz noresetojot kubiņus, pareizi arī viņi rāda un krītas.
Super Paldies Tev par info
Jee es veel varu pie 6k ripinaat
Vnk nebija pierakstiits spidometra raadiitaaji eljas mainjas briidii un nav ne mazaakaas nojausmas cik esmu nomiicijis
Jee es veel varu pie 6k ripinaat
Vnk nebija pierakstiits spidometra raadiitaaji eljas mainjas briidii un nav ne mazaakaas nojausmas cik esmu nomiicijis
istenibaa tie kubinji tiek rekjinati pec pateretaa bendz daudzuma, pret attiecigo dzineju, tatad dzinejs kus ed vairak bendz nobrauks mazak km lidz kubinji izzudis neka tads pats dzinejs kurs patere mazak, uz vietas stundam satvot gazejot ari kubinjni izzudis.
katra zinjaa stipri ackiras tie iespejamie nobraukumi, vienam tas bus lielaks otram mazaks.
katra zinjaa stipri ackiras tie iespejamie nobraukumi, vienam tas bus lielaks otram mazaks.
...
Labrīt
Iesakiet lūdzu bremžu klučus aizmugurei priekš sedana!
Mainīju savam auto rokasbremžu lokus un viens klucim stiprinājums kurs liekas tajā cilindrā vnk norūsējis, ar pašu bremžu kluci vēl braukt un braukt Varbūt kkur var dabūt tikai stiprinājumus?
Iesakiet lūdzu bremžu klučus aizmugurei priekš sedana!
Mainīju savam auto rokasbremžu lokus un viens klucim stiprinājums kurs liekas tajā cilindrā vnk norūsējis, ar pašu bremžu kluci vēl braukt un braukt Varbūt kkur var dabūt tikai stiprinājumus?
Bet ja nezinu cik nobraukts kopsh mainjas,tad orenteeties varu peec tiem kubicinjiem? Nebuus taa ka baigaas buus paarbraukts par daudz?Armando rakstīja:istenibaa tie kubinji tiek rekjinati pec pateretaa bendz daudzuma, pret attiecigo dzineju, tatad dzinejs kus ed vairak bendz nobrauks mazak km lidz kubinji izzudis neka tads pats dzinejs kurs patere mazak, uz vietas stundam satvot gazejot ari kubinjni izzudis.
protams ka vari, kad bus orandzais tad ari maini ellju, vari mainit ari atrak
tie kubinji pazud vienam pec 1.5k vienam pec 2k otresam pec 500km kartigas gazeshanas
tie kubinji pazud vienam pec 1.5k vienam pec 2k otresam pec 500km kartigas gazeshanas
...
neva bijusi saskarsme...vajag diskiem centreejoshos gredzenus...r16 st5....taa vismaz liekas jo ir nelaaga vibraacija....
P.S Varbuut skruuves citas vajag?
P.S Varbuut skruuves citas vajag?
Ja diski no e39, tad vajag centr. gredzenus.
Kā pareizi sauc 4.detaļu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
dēļ dažāda vecuma amīšiem varētu viena puse būt par apmēram 1 cm zemāka ? viens amītis nobraukts ap 5k km un otrs tā ap 10k km.
un pie reizes. kur varētu nopirkt atsperu savilcējus un hidraulisko donkratu ?
rear trailing arm front bushGuncis rakstīja:Kā pareizi sauc 4.detaļu?
aizmugurejaa plaukta prieksejaa bukse
...
Paldies!
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Ir kāda vieta, kur iepirkt izvēlēto auto krāsu baloniņā? Interesē Cosmoswartz 303.
E36 standartā viena puse ir zemāka. Iekāp pie stūres un tad palūdz, lai izmēra atšķirību.V1Beta rakstīja:dēļ dažāda vecuma amīšiem varētu viena puse būt par apmēram 1 cm zemāka ? viens amītis nobraukts ap 5k km un otrs tā ap 10k km.
Ir kāds sportists, kas var pastāstīt kas īsti jādara ar degvielas sūkni, ja grib ielikt bāku salonā?
skaidrs man. tieši šofera puse ir par to centimetru augstāka.
tu domā salonā likt parasto metāla bāku vai tādu kā pasaules mēroga braucējiem ? īsti nezinu kāda materiāla tā ir. jautāju aiz intereses kādas liek latviešu braucēji.
tu domā salonā likt parasto metāla bāku vai tādu kā pasaules mēroga braucējiem ? īsti nezinu kāda materiāla tā ir. jautāju aiz intereses kādas liek latviešu braucēji.
Nu, man ir maza paštaisīta metāla bāciņa... Nezinu no kā sencis viņu ņēma un pārtaisīja. Un gribu ielikt viņu salonā, jo ar oriģinālo bāku vajag baigi daudz degvielu, lai nepietrūktu un vēl mīnuss ir tāds, ka sūknis ir tikai vienā pusē oriģinālajai bākai.
Pēc tam ir doma uzbūvēt to bāciņu no alumīnija.
Pēc tam ir doma uzbūvēt to bāciņu no alumīnija.
jums teh noteikumos nav rakstits vai ?
Vai e36 priekšējais stoka bamperis kupejai, kūtiņai, sedaman ir 100% vienāds?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- …
- 1297