Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1051
- 1052
- 1053
- 1054
- 1055
- …
- 2228
- chevron_right
Kāds nevar pateikt vilkšanas cilpas diametru? 
Neiet gan.driftaelks rakstīja:Man vienīgajam never vaļā movieslv.com mājas lapu?
Kāds var kautko pastāstīt par elektriskajiem stūres pastiprinātājiem uz E36?
Kaut kas tur tev nav kā nākas, jo ja saki, ka tādas pašas, kas nāk piepīpētājā un pelnu traukos, tad tās ir tās parastās t5 par 25 centi gabalā. Tādu soketu redzu pirmo reizi, bet izskatās tāds pats kā t5, taču neredzu problēmu ielikt kaut to pašu ''parasto'', kaut vai ar makgaivera variantu.aarchijs rakstīja:Tiešām 25 centi? Tad dod man 10x tādas kādas bildē(ar to plastmasa housingu)evaness2 rakstīja:T5 lampiņa, maksā ap 25 centi gabalā.
Jo parastās lampiņas man ir vairāk kā vajaga, zemāk ir foto.
E36 nāk tāds slēdzis, ka var nedaudz uzspiest, lai 3 reizes pavarots nomirgo?
Un varbūt kādam ir kkk_24 tel nr
Ir kads no Rēzeknes?
Vajag palīdzību.
Gribu panemt 523 bmw. Tikai vispirms jāzina vai ir jega to gabalu braukt no Ogres..
Ja kāds ir no rezeknes vai zina kadu tad padodat zinu [emoji5]
Ja kads izpalidzes tad parāda nepalikšu [emoji4]
Vajag palīdzību.
Gribu panemt 523 bmw. Tikai vispirms jāzina vai ir jega to gabalu braukt no Ogres..
Ja kāds ir no rezeknes vai zina kadu tad padodat zinu [emoji5]
Ja kads izpalidzes tad parāda nepalikšu [emoji4]
Ja man atmiņa neviļ viens bija tepat forumā uztaisījis.
523 būs tāds pats kas 1.8 e46 rūks ta rūks betuz priekšu knapi ies. Viņi takš ir smagi...
523 būs tāds pats kas 1.8 e46 rūks ta rūks betuz priekšu knapi ies. Viņi takš ir smagi...
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
čīkstuli, tu pats esi braucis ar 318 vai 523?
nav nekādas raketas, bet ikdienai pilnīgi pietiek..pietam 316 ar 1.9 patēriņš pēc 328 iepriecina
nav nekādas raketas, bet ikdienai pilnīgi pietiek..pietam 316 ar 1.9 patēriņš pēc 328 iepriecina
Esmu braucis ar e39 523 iet viņš pilnīgi pietiekami un noteikti krieni labāk par kaut kādu e36 318 is
E39 523 manuālis rūc ta rūc uz priekšu negāja
par 2.0 vispār bail iedomāties uz to govi.
318i nevis IS uz e46 bundžas ir tas pats kas 1.6 uz e36 bundžas ...
A vispār kkk_sargi_savas bremžu ļaukas "čīkstuli"
par 2.0 vispār bail iedomāties uz to govi.
318i nevis IS uz e46 bundžas ir tas pats kas 1.6 uz e36 bundžas ...
A vispār kkk_sargi_savas bremžu ļaukas "čīkstuli"
edzis rakstīja:E36 nāk tāds slēdzis, ka var nedaudz uzspiest, lai 3 reizes pavarots nomirgo?
tu pieduries?
Ikdienai pilnīgi pietikt var arī ar 1.0 motoru...kkk_24 rakstīja:čīkstuli, tu pats esi braucis ar 318 vai 523?![]()
Man piemēram 2.3 uz kompota bija par īsu, kur nu vēl tādai govij kā e39!
ZzevsS rakstīja:Ikdienai pilnīgi pietikt var arī ar 1.0 motoru...kkk_24 rakstīja:čīkstuli, tu pats esi braucis ar 318 vai 523?![]()
nu dzeki, es zibinu ar m44 un nav nekaada vaina
Cik maksā digitālās klimas ezis?
bet netika uzlikts uzstādījums, ka vajag >6s - 100km/h. +nav jau minēts vai motors ir ar vienu vai diviem vanosiem, kam arī ir starpība. TU+tomāts universālī, likās pat ļoti ok priekš tās virsbūves.ZzevsS rakstīja:Ikdienai pilnīgi pietikt var arī ar 1.0 motoru...kkk_24 rakstīja:čīkstuli, tu pats esi braucis ar 318 vai 523?![]()
Pa 25 jaunu tirgoja pirms nedēļas 
Nezinu Tev laikam pietiek ?
Personīgi man ir bail braukt ar auto kas ir mazjaudīgs (ne motora jauda,bet jauda uz kg).
Definēju mazjaudīgs - tāds ar kuru pirms apdzīsānas ir jāieskrienā,jāsāk apdzīšana ar dzīšanos priekšā esošam virsū(proti braukt virsū).
Tomātu ? Viena no lielākajām kļūdām manā mūžā sāku mācīties ar tomātu. Rīgā un Jūrmalā vel jāpieņemut,bet visādicitādi?
Paldies nē.
Personīgi man ir bail braukt ar auto kas ir mazjaudīgs (ne motora jauda,bet jauda uz kg).
Definēju mazjaudīgs - tāds ar kuru pirms apdzīsānas ir jāieskrienā,jāsāk apdzīšana ar dzīšanos priekšā esošam virsū(proti braukt virsū).
Tomātu ? Viena no lielākajām kļūdām manā mūžā sāku mācīties ar tomātu. Rīgā un Jūrmalā vel jāpieņemut,bet visādicitādi?
Paldies nē.
Vecīt, tas 2.5 e39 iet kudi labāk par tavu m50b20 ko tu te murgo? 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1051
- 1052
- 1053
- 1054
- 1055
- …
- 2228