Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1056
- 1057
- 1058
- 1059
- 1060
- …
- 2228
- chevron_right
Kam tev ko tādu ? Ručka salst ciet ?Kvarka rakstīja:Siltais... Ritīgi jūt ka pūš..Jonjis rakstīja:Kāds gaiss?
Uz ātro uztaisi "gateri" - uztaisi tās gaismas uz slēdzīša... Kkas no paziņu loka tā ir darījis..driftaelks rakstīja:Cik grūti ir ievilkt atpakaļ gaitas gaismas vadus caur drošinātāju kastes? Viens gudrinieks bmw ir viņus nogriezis.Varbūt varu smuki pa taisno aizvilkt uz aizmugures atpakaļ lampam un ielikt drošinātāju starpā un visu smuki noslēpt, lai csdd neredz? Vnk vajag pēc iespējas ātrāk sataisīt, lai tehnisko varu iet.
Es pats neko nēesmu ķīmiķojis šodien ''atklāju'' ekstru...Kupejnieks rakstīja:Kam tev ko tādu ? Ručka salst ciet ?Kvarka rakstīja:Siltais... Ritīgi jūt ka pūš..Jonjis rakstīja:Kāds gaiss?
Ņi mašina takaja, žižņ takaja
Kupejnieks rakstīja:Kam tev ko tādu ? Ručka salst ciet ?Kvarka rakstīja:Siltais... Ritīgi jūt ka pūš..Jonjis rakstīja:Kāds gaiss?
Man šķiet tev vnk siltais gais nāk ārā no salona.
- ikey07
šaubas mani māc .. Pārāk jūtams un vienmērīgs tas pūtiens arī aizmugurē...
Ir tāds brīnums, bet ne ar gaisu.Kvarka rakstīja:šaubas mani māc .. Pārāk jūtams un vienmērīgs tas pūtiens arī aizmugurē...
6. Heated Door Locks (Winter Package).
Vel dažas extras
1. Speed Sensitive Volume (Harmon Kardon Audio System).
2. Speed Sensitive Wipers:- In the rain, the wipers will change their speed according to the car speed. The 3 settings for the wipers speed are:-
a. Intermittent:- Wipers go intermittently at speeds above 3 mph (about) and do not work at all when stopped.
b. Speed one:- Wipers go slowly at speeds above 3 mph (about) and go intermittently when stopped.
c. Speed two:- Wipers go fast at speeds above 3 mph (about) and slowly when stopped.
3. Closing All Windows and Sunroof By Holding Key in the Lock Position. (Didn’t work on my BMW E36 1993 318is though. I think it’s a 94+ feature). Take a look at this BMW E36 M3 Review and Info.
4. Gas Door Closes with Central Lock.
5. Heated Windshield Nozzles (Winter Package).
6. Heated Door Locks (Winter Package).
7. Tilt Steering Wheel. Anyone got this?
8. Cupholder/Central Console is pre-wired for the ashtray light.
9. Secret OBC Functions.
10. Heated Mirrors.
11. The BC Button On The Signal Selector. Just click your signal stick towards the steering wheel column. You can switch the OBC functions this way.
12. After you park the car you can switch on the parking lights on one side of the car only. To do this, just switch the car off and push the indicator stalk all the way up or down (it’s quite stiff). The right or the left parking light will turn on.
Pēdējais labojis Kupejnieks - 27 Jan 2015, 22:17, kopā labots 1 reizi.
Yes, ir oficiāli tāda.. tad jau nēesmu kukū aizgājis ..Dj Plosky rakstīja:Nu nomet apšivku, iemet aci, kas tur par pūtēju Tev iekšā sēž :)
Varbūt visiem ir tikai nekad nēesat iedomājušies pie rūcošas mašīnas ārpusē kliņķi paraustīt ? (Man sanāca ledu kasot )
Un lai nebūtu tā ka tik izlikās apstaigāju un no visām jūt.
man ir apsildamas sledzenes, spogulji, logu spriceejamie esmu visus jau redzeejis un nevienam nekaadas trubinjas kas puustu siltu gaisu nav! 
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
mileniums rakstīja:man ir apsildamas sledzenes, spogulji, logu spriceejamie esmu visus jau redzeejis un nevienam nekaadas trubinjas kas puustu siltu gaisu nav!
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Ir labsplaksteris rakstīja:aprakstshttps://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dcgph.html
- ikey07
Vai tik te neož pēc skaudības...Jonjis rakstīja:Izrūsējis, caurvējš.
Haha, teksts godamikey07 rakstīja:Ir labsplaksteris rakstīja:aprakstshttps://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dcgph.html
da bļin ghostbusteri atradušiesKvarka rakstīja:Yes, ir oficiāli tāda.. tad jau nēesmu kukū aizgājis ..Dj Plosky rakstīja:Nu nomet apšivku, iemet aci, kas tur par pūtēju Tev iekšā sēž :)![]()
Varbūt visiem ir tikai nekad nēesat iedomājušies pie rūcošas mašīnas ārpusē kliņķi paraustīt ? (Man sanāca ledu kasot )
Un lai nebūtu tā ka tik izlikās apstaigāju un no visām jūt.
pečka pūs gaisu salonā iekšā? pūš! Nu tad tam gaisam ir arī kautkur jāpaliek un tas sip ārā pa visām šķirbām, kur var.
Eu un prikiņ, gaiss var tikt garām aiz abšivkas
Kamēr neredzēšu kā tur "pūš", tikmēr man arī "skaudīs" :)Kvarka rakstīja:Vai tik te neož pēc skaudības...Jonjis rakstīja:Izrūsējis, caurvējš.
d[-_-]b
Gan jau , kādā mītiņā pieripināšos...Dj Plosky rakstīja:Kamēr neredzēšu kā tur "pūš", tikmēr man arī "skaudīs" :)Kvarka rakstīja:Vai tik te neož pēc skaudības...Jonjis rakstīja:Izrūsējis, caurvējš.
Bet pamatā es neredzu lielu jēgu no tās fun
Pēdējais labojis Kvarka - 27 Jan 2015, 22:34, kopā labots 1 reizi.
Kvarka rakstīja:Vai tik te neož pēc skaudības...Jonjis rakstīja:Izrūsējis, caurvējš.
oz peec kaut kaadas huinjas jo nonjemot abshifku paveras shaads skats bez nekaadaam trubaam!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
un vēl viņi spokus meklē

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1056
- 1057
- 1058
- 1059
- 1060