Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- …
- 1297
- chevron_right
Par E36 degvielas sūkni?Dj_Zii rakstīja:jums teh noteikumos nav rakstits vai ?
100% vienādi.tommijss rakstīja:Vai e36 priekšējais stoka bamperis kupejai, kūtiņai, sedaman ir 100% vienāds?
Vecie nav pa rokai. Tāpēc jautāju, kurš no šiem moldinga stiprinājumiem der stock sānu moldingiem?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kupejam ir kaut kāda releja uz logiem?
Lieta ir tāda, ka pie aizvērtām durvīm nevar nolaist logus, bet ja atver kādas durvis tad logus var nolaist.
Un ir tā ka dažreiz arī pie aizvērtām durvīm var logus nolaist un pacelt, respektīvi kā tam arī jābūt.
Un šodien pamanīju ka zem stūres kaut kas tākā noklakšķ un tad logi atkal šancē normāli.
Varbūt kāds zin kur meklēt problēmu.
Lieta ir tāda, ka pie aizvērtām durvīm nevar nolaist logus, bet ja atver kādas durvis tad logus var nolaist.
Un ir tā ka dažreiz arī pie aizvērtām durvīm var logus nolaist un pacelt, respektīvi kā tam arī jābūt.
Un šodien pamanīju ka zem stūres kaut kas tākā noklakšķ un tad logi atkal šancē normāli.
Kas pie vainas varētu būt tam, ka nerāda temperatūru? Spidometrs tika samainīts, bet tāpat nekā. Šodien braucu un skatos pēkšņi sāk strādāt dačiks un tad atkal beidz rādīt.
Paskaties vadus pie pašiem dačikiem, kā arī ir vērts padomāt nomainīt beigto dačiku, vismaz paeksperimentēt.
Kāds zin labu vai ļoti labu disku pulētāju/slīpētāju? >?
Izpulēt/izslīpēt skrāpējumu no satikšanaš ar betonu.
Izpulēt/izslīpēt skrāpējumu no satikšanaš ar betonu.
Pēdējais labojis ValtersZ - 18 Mai 2013, 21:56, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Feksim ko ?
Smilšpapīru 16 graudu >?
Dzels frēzi ?
Betonfrēzi ?
Griezēj ripu ?
Švames ripu ?
Pulējamo ar ko lampas pulē ?
Smilšpapīru 16 graudu >?
Dzels frēzi ?
Betonfrēzi ?
Griezēj ripu ?
Švames ripu ?
Pulējamo ar ko lampas pulē ?
Pēdējais labojis ValtersZ - 18 Mai 2013, 21:57, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
uzrakstīšu to kā ir man. ja mašīna nav darbināta kādu laiku, tad logus var atvērt tikai pie atvērtām durvīm (lūku arī), kad durvis ir pastāvējušas laiciņu vaļā, arī tad nekas vairs nenotiek. aizverot un atverot durvis atkal viss kustināms. kad durvis ir ciet un logi ir nolaižami/paceļami, tas tāpēc, ka tikko dzinējs darbojies vai bijusi pagriezta atslēga aizdedzē. paies mirklis un būs jāpagriež atslēga, lai kustinātu logus. vismaz man tā ir. cik pareizi vai nepareizi tas ir, to gan nezinu.karl rakstīja:Kupejam ir kaut kāda releja uz logiem?
kaa tu domaa izpulet araa apmales skrapi? tu vinju vari izslipet, ar fleksi ies atrak nekaa ar roku
vienkarsi izslipee araa, pieklaujot formam, tai pashaa laikaa nenonjemot nost parak daudz matreala, sadu bus vislabak, 40 grid vai 60 grid
ja parak dzilja rieva izplesta, aizmetini ciet un noslipee.
citi uzklaj vienkarsi skidro metalu (kjimiju) pa virsu skrapejumiem, citi ar spakteli aizpilda robus, bet es to neatbalstu.
katraa zinjaa jakraso bus savaitaa ja grib lai ir smuki
vienkarsi izslipee araa, pieklaujot formam, tai pashaa laikaa nenonjemot nost parak daudz matreala, sadu bus vislabak, 40 grid vai 60 grid
ja parak dzilja rieva izplesta, aizmetini ciet un noslipee.
citi uzklaj vienkarsi skidro metalu (kjimiju) pa virsu skrapejumiem, citi ar spakteli aizpilda robus, bet es to neatbalstu.
katraa zinjaa jakraso bus savaitaa ja grib lai ir smuki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
pec aizdedzes izslegsanas logus luuku vari virinat lidz kamer netiek attaisitas durvis, tiklidz kaa attaisi durvis taa vairs nekas netiek virinats.V1Beta rakstīja:uzrakstīšu to kā ir man. ja mašīna nav darbināta kādu laiku, tad logus var atvērt tikai pie atvērtām durvīm (lūku arī), kad durvis ir pastāvējušas laiciņu vaļā, arī tad nekas vairs nenotiek. aizverot un atverot durvis atkal viss kustināms. kad durvis ir ciet un logi ir nolaižami/paceļami, tas tāpēc, ka tikko dzinējs darbojies vai bijusi pagriezta atslēga aizdedzē. paies mirklis un būs jāpagriež atslēga, lai kustinātu logus. vismaz man tā ir. cik pareizi vai nepareizi tas ir, to gan nezinu.karl rakstīja:Kupejam ir kaut kāda releja uz logiem?
citiem ir taa ka ja durvis kadu laiku pastav valjaa tad atkal var virinat kamer vinjas vlajaa, bet citiem atkal taa nau
...
Sveiki visiem!
Jautājums ir par dzinēju. Iepriekš man bij 2.5 tds čipots motors, un biju ļoti apmierināts. Nerija daudz, un gāja labi.
Nu kādu laiku, mašīna ir viņsaulē, un uz jūniju meklēju jaunu braucamo, bet variantu ir tik daudz, kad nezinu ko var ņemt.
Gribu + - ekonomisku variantu, un, protams, kas iet uz priekšu. :)
Kādus motorus var skatīties, kurus labāk nevajag, pieredze. Padalieties lūdzu.
Mans kapitāls- 1000 ls par visu.
Gaidīšu padomus.
Paldies!
Jautājums ir par dzinēju. Iepriekš man bij 2.5 tds čipots motors, un biju ļoti apmierināts. Nerija daudz, un gāja labi.
Nu kādu laiku, mašīna ir viņsaulē, un uz jūniju meklēju jaunu braucamo, bet variantu ir tik daudz, kad nezinu ko var ņemt.
Gribu + - ekonomisku variantu, un, protams, kas iet uz priekšu. :)
Kādus motorus var skatīties, kurus labāk nevajag, pieredze. Padalieties lūdzu.
Mans kapitāls- 1000 ls par visu.
Gaidīšu padomus.
Paldies!
Ieteiktu m52 saimes motorus, mans domāt, ka tie ir ekonomiskāki,, taču ar tādu budžetu jau laikam par švaku kam tādam, normālā stāvoklī.
Saubos ka kaut ko pratigu sanaks tev dabut pa tadam naudam vienigais kas nak prata kads is motor veidigais...
ss.lv visādi aparāti ar 2.5 tds, pa 700, 800, 900 ls, tik laikam tie visi ir nojāti, un neko diži labu gaidīt nevar, ja?
Tieši tā, ļoti reti parādās, kāds labs eksemplārs, pa lētu naudu, bet ļoti reti.
Nu viss jau kādas dienas trīs logi nevarēsa vaļā kā tiem vajadzētu.
Tikai tad kad ataisa kādas no kurvīm tad logus var nolaist vai pacelt, bet tad kad durvis ir aizvērtas tad nekādu reakciju. :(
Tad varbūt kāds var kaut ko ieteikt, vai pateiktu kur problēmu meklēt?
Tikai tad kad ataisa kādas no kurvīm tad logus var nolaist vai pacelt, bet tad kad durvis ir aizvērtas tad nekādu reakciju. :(
Tad varbūt kāds var kaut ko ieteikt, vai pateiktu kur problēmu meklēt?
čoms lūdz uzjautāt.
e36 2.5 vanos
Ja tagad ir divmastu spararats un grib uzlikt parasto, tad var likt pa taisno vai ir arī ir kas jāmaina, kāda izspiedējdakša vai kas tāds.
Nu es ceru, ka pareizi puslīdz nofromulēju
e36 2.5 vanos
Ja tagad ir divmastu spararats un grib uzlikt parasto, tad var likt pa taisno vai ir arī ir kas jāmaina, kāda izspiedējdakša vai kas tāds.
Nu es ceru, ka pareizi puslīdz nofromulēju
atkaribaa kadu vienmasas spararatu. ja m50 tad viss der viens pret vienu, plasaku infu var izlasit sadaljaa par spararatiem. tur jau vairakas reizes apsriesta sii teema.
kaa ari nevaig aizmirst par sajuga disku AR acperiteem ieks taa, nevis kaa sobrid bez
kaa ari nevaig aizmirst par sajuga disku AR acperiteem ieks taa, nevis kaa sobrid bez
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- …