E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- …
- 131
- chevron_right
Apmetot centru, lai nebūtu harcors ar to mežonīgo plauktu, tu vari uztaisīt flanči starp diska centru un pamatni, pie kuras vinns skruuveejas klāt, līdz ar to nebūs tas mežonīgais plaukts, būs draudzīgāks et. Ja tev vēl ir doma mest tos centrus otrādāk.
Bet žēl, ka nepaliksi pie stiiliji em un ne parādījies ielās.
Maziņš prieciņš
Augšējās 3b regulejamas atsaites-bus koilas ar atsperi uz amortizatora
Flanči aizmugure 5cm biesi-iespejams vajadzes apvirpot uz 4cmm
Un glāžu atsaite-hvz vai deres
Augšējās 3b regulejamas atsaites-bus koilas ar atsperi uz amortizatora
Flanči aizmugure 5cm biesi-iespejams vajadzes apvirpot uz 4cmm
Un glāžu atsaite-hvz vai deres
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
bla vins tikko ielika tirgoties tas jau savacis
tēma!!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Varu kko šitādu piedomāt klāt, ne konkrēti šitādu, bet lai saprastu domu.
- ikey07
domāju visa labām papētīt kā sportiniekiem tas ir atrisināts
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Youtuba skatijos vienu dzeku,kas sev samainija abas atsaites uz regulejamam un piekari atstaja bez stabilizatora stieņa aizmugurjā
ar kompatu pa brugji
es googlee arii skatos ka stab stienis ir likvidets
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Oj bez stieņa virsbūve dikti svārstās. Daily 330d noņēmu jo atdevu uz pulveri. Atšķirība liela, bez braukt neforši
Gadienā nav Alberto ?
Es ar redzēju vienu, bet viņš nelika stab stieni, lai driftējot mašīna vairāk squatotu
- ikey07
jep, šādā veidā arī jāstiprina, kā izveidosi skavu - pēc paša ieskatiem. piemeklē īsas atsaites un aiziet, viss strādā un lielās slodzēs nelūzt, pietam ar kkādu paresnu h&r stieni.ikey07 rakstīja: ↑20 Mar 2019, 21:31Varu kko šitādu piedomāt klāt, ne konkrēti šitādu, bet lai saprastu domu.
[img]https://5.imimg.com/data5/NI/LA/MY-2813 ... 00.jpg[img]
M Power or no power..
Es nesen viņu uzgāju, un tagad skatos visus viģikus pēc kārtas, njā diezgan labs viņam tas 36tais.
- ikey07
Isti neiebraucu tavā domā
Kur man un ka to skavu stiprinat?
ar kompatu pa brugji
Uz augšējās sviras.cipruss18 rakstīja: ↑20 Mar 2019, 22:28ikey07 rakstīja: ↑20 Mar 2019, 21:31Varu kko šitādu piedomāt klāt, ne konkrēti šitādu, bet lai saprastu domu.
[img]https://5.imimg.com/data5/NI/LA/MY-2813 ... 00.jpg[img]
Isti neiebraucu tavā domā
Kur man un ka to skavu stiprinat?
kad regulēsi savirzi, atlaid to kronšteinu, saregulē, un pievelc atpakaļ, easy.
tikai, ar tik nenopietnu skavu kā bildē gan diezvai tas viss sanāks. tur kkas jāpiedomā.
M Power or no power..
Alberto super čuvaks
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 105
- 106
- 107
- 108