Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1059
- 1060
- 1061
- 1062
- 1063
- …
- 2228
- chevron_right
ir, cena laba!sirmais rakstīja:Vai tik nav Style 42
kkas laikam lidzigs ir. paldies tgd zinasu ko mekletsirmais rakstīja:Vai tik nav Style 42
Nav jau nemaz tik sarežģītisandzhus rakstīja:Kāds darba laiks ir sestdienā csdd, bauskas ielā, lai izietu TA ?
http://lmgtfy.com/?q=CSDD+darba+laiks
Šodien braucot nost no Vantinieka bija episks understeera moments, priekšu nedaudz no izbrauktās rises izlaidu, a tur snieģelis uz ledus un aiznesa ka nemetās 
Pēdējais labojis JorensHS - 29 Jan 2015, 14:33, kopā labots 1 reizi.
Jāskatās ir Antenas iela 2 - Sestdiena 8:00-15:00 
Es kaut ko sajaucos,izlasīju ka Bauskā nevis Bauskas ielākasp1js rakstīja:Jāskatās ir Antenas iela 2 - Sestdiena 8:00-15:00
Tam jobanajam pajoliņam ar sudraboto e36, kurš šodien ap 15:00 Vecmilgrāvī uz Dombraovska ielas vilka garām pieturā stāvošam autabusām
tev šodien ir laimīga diena, vēl mirklis un būtu sev sapisis dzīvi un viemai mazai meitenei atņēmis! Tieši mirkli pirms tam meitene grasījās skriet pāri ielai gar autobusa priekšu kad kāds no pieturā stāvošais parāva atpakaļ, būtu izskrējusi tieši zem bembja riteņiem! JA REDZI PIETURĀ STĀVOŠU AUTOBUSU GARĀM BRAUC UUZMANĪGI, NEVIS TOPĪ GRĪDĀ!
Gribētu piebilst, ka neskatoties uz to ka "meitenīte" nepareizi šķērsoja ielu ... tomēr mēs visi zinam, ka var gadīteis jeb kas. Uzmanamies paši un pieskatam tuvākos!
Protams, ka nepareizi, bet ko tu gribi no maza bērna ja cilvēki pāri astoņpacmit, kuri teorētiski mācījušies csn uzvedas vēl sliktāk 
Ja stundās klausās, tad viņiem māca jau 1. klasē (starpcitu bērnudārzā arī), kā uzvesties uz ielu un kā šķērsot. Bet ne par to šobrīd runa.
Neviens nebrauka kkur tuvuma riga plazas?
Domaju varbut kads riga plaza ir bet atbraucot te e46 visi stav 
Māca, bet cik tu labi uztvēri un vēlāk praksē pielietoji kad bija 6,7,8 gadi? bet šitie tirliņi likuši eksāmenus, vismaz vajadzēja ja tiesības nenopirka, bet varbūt tiešām nav..... Tā nav joka lieta, būtu citādi ģimenai dzīva sajāta kaut kādu ielas klaunu dēļ! biju nikns un joprojām esmu. Vēl līkumā lika šķērsām kur gājēju pārejassirmais rakstīja:Ja stundās klausās, tad viņiem māca jau 1. klasē (starpcitu bērnudārzā arī), kā uzvesties uz ielu un kā šķērsot. Bet ne par to šobrīd runa.
Tas gadījums, kad parakstā esi jauniņais, bet konkrētajam forumam esi pa vecu! 
P.S. Par cepienu - piekrītu, bet vienmēr būs tādi gonščiki... Kautgan vaaarbūt izlasot šos postus, iespējams tomēr lieko reizi aizdomāsies...
P.S. Par cepienu - piekrītu, bet vienmēr būs tādi gonščiki... Kautgan vaaarbūt izlasot šos postus, iespējams tomēr lieko reizi aizdomāsies...
d[-_-]b
JānisK-[JK] rakstīja:Māca, bet cik tu labi uztvēri un vēlāk praksē pielietoji kad bija 6,7,8 gadi? bet šitie tirliņi likuši eksāmenus, vismaz vajadzēja ja tiesības nenopirka, bet varbūt tiešām nav..... Tā nav joka lieta, būtu citādi ģimenai dzīva sajāta kaut kādu ielas klaunu dēļ! biju nikns un joprojām esmu. Vēl līkumā lika šķērsām kur gājēju pārejassirmais rakstīja:Ja stundās klausās, tad viņiem māca jau 1. klasē (starpcitu bērnudārzā arī), kā uzvesties uz ielu un kā šķērsot. Bet ne par to šobrīd runa.pietiek, ka pa nakti zāģē turp atpakaļ, ka pat ar visiem pakešu logiem gulēt nevar vēl pa dienu kuiņu taisa.
Ja kāds tirgo sporta uzturu zem veikala cenām, pm 
pats labakais ka tik tizli uz ceļa izpildās pārsvarā žurku īpašnieki, tā jau ir, e36 tgd pa kapeikām var nopirkt katrs tirliņš un pēc tam braukt kā ānis....JānisK-[JK] rakstīja:Māca, bet cik tu labi uztvēri un vēlāk praksē pielietoji kad bija 6,7,8 gadi? bet šitie tirliņi likuši eksāmenus, vismaz vajadzēja ja tiesības nenopirka, bet varbūt tiešām nav..... Tā nav joka lieta, būtu citādi ģimenai dzīva sajāta kaut kādu ielas klaunu dēļ! biju nikns un joprojām esmu. Vēl līkumā lika šķērsām kur gājēju pārejassirmais rakstīja:Ja stundās klausās, tad viņiem māca jau 1. klasē (starpcitu bērnudārzā arī), kā uzvesties uz ielu un kā šķērsot. Bet ne par to šobrīd runa.pietiek, ka pa nakti zāģē turp atpakaļ, ka pat ar visiem pakešu logiem gulēt nevar vēl pa dienu kuiņu taisa.
vēl nesen kad bija tas melnais ledus pa puslatvijas ceļiem, arī viens šrotīgs e36 man pa priekšu izpildījās uz mazākas nozīmes ceļa, nu neko braucu aiz viņa ar e39 un gaidīju kas notiks talāk, šis tur zīmējās un zīmējas ar dirsas slidināšanu uz 70-90, kamēr daslidinājās idiņš, labi ka neviens pretī nenāca, dirsa aizgāja pa priekšu, pāris pagriezieni ap savu asi un bums pretējais grāvis un smuks koks. Piestāju, pārliecinājos ka drifteris nav auksts, pārējais vnk neinteresēja un kad čalis gribeja sākt bazaru prosta pateicu, lai sāk domāt ar savu tukšo pauri drifteris ibio, atklāti pasmējos par viņa bēdu un aizbraucu (kāpēc pasmējos, a ko citu baigi just līdzi šitiem drift kingiem)... Bļe ceļs kā slidotava un šis vēl izpildījās, bet nu mācība tur nebūs nopirks nākamo graustu un tas pats....
jā man arī patīk paslidināties ar savu e36, bet vietās kur neapdraudu citus braucējus vai gājējus, un arī sekoju līdzi savām spējām un ceļa stāvoklim, pa ledu nemetīšu līkumā uz 100
labākais interneta warriors
Vakar ieeju depikā, meklēju flekša ripas. Vajag sazāģet autiņu 7 daļās, nu domāju dafiga aizies, nopriku 10 ripas.
Beigās safleksēju tačku 7 daļās un aizgāja tikai VIENA ripa, jāā, viena ripa! 56 centi un auto ir 7 daļās, es galīgā šokā
Beigās safleksēju tačku 7 daļās un aizgāja tikai VIENA ripa, jāā, viena ripa! 56 centi un auto ir 7 daļās, es galīgā šokā
ir 2vi variantiedzis rakstīja:Vakar ieeju depikā, meklēju flekša ripas. Vajag sazāģet autiņu 7 daļās, nu domāju dafiga aizies, nopriku 10 ripas.
vai nu tev bija lielais fleksi vai ari ta masina bija izpuvusi kartigi
Man nebija lielais fleksis, fleksēju ar parsto, bet tās ripas ko pirku nebija standarta izmērs, vina bija lielāka diametrā par parsto un arī biezāka, bet maksāja tikai 56 kapeikasAndzaK_LV rakstīja:ir 2vi variantiedzis rakstīja:Vakar ieeju depikā, meklēju flekša ripas. Vajag sazāģet autiņu 7 daļās, nu domāju dafiga aizies, nopriku 10 ripas.
Beigās safleksēju tačku 7 daļās un aizgāja tikai VIENA ripa, jāā, viena ripa! 56 centi un auto ir 7 daļās, es galīgā šokā![]()
vai nu tev bija lielais fleksi vai ari ta masina bija izpuvusi kartigi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1059
- 1060
- 1061
- 1062
- 1063
- …