Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Alpine
Ziņojumi: 197
Pievienojies: 09 Nov 2013, 22:26
Braucu ar: e36 320

31 Jan 2015, 23:09

DIF rakstīja:Sveiks, vai kadam gadijuma nav liekas uzlimes e36.lv?
prasi beešarpam un maksā, sākumā kaut kur bija topiks par uzlīmēm. Un beidz žīdot nahaļavu, tās uzlīmes nemaksā tik dārgi.
Profila bilde
LitrsALus
Ziņojumi: 313
Pievienojies: 04 Apr 2012, 18:49
Braucu ar: Sierra
Atrašanās vieta: Cēsis

31 Jan 2015, 23:33

Runaajot par e36.lv pasaakumiem. Vienreiz biju zelta rudenii. Galjaks nenormaals, katrs par sevi un pat skaistaa e36 rindaa nevar noorganizeet braukt. :rolleyes:
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
elksnis
Ziņojumi: 1075
Pievienojies: 19 Mai 2013, 02:56
Braucu ar: e36/v70
Reputācija: 1

31 Jan 2015, 23:40

LitrsALus rakstīja:Runaajot par e36.lv pasaakumiem. Vienreiz biju zelta rudenii. Galjaks nenormaals, katrs par sevi un pat skaistaa e36 rindaa nevar noorganizeet braukt. :rolleyes:

BMWlife - to dar'ija šādi... :lol:
Attēls
Profila bilde
DIF
Ziņojumi: 275
Pievienojies: 30 Jūl 2013, 18:47
Braucu ar: 318i sedan

31 Jan 2015, 23:48

Es ari nebiju bet dikti gribejas uz kko tadu tikt...bez tiesibam atsedeju 9 gadus, bet tagad ehehej var braukt kur velies... :bmw: It seviski ka ir tads auto ka e36 kas man dikti iepatikas un iekrita dvesele...
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i

31 Jan 2015, 23:48

O jā, šito es toč kādreiz ziņās redzēju :D
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
DIF

31 Jan 2015, 23:50

Alpine rakstīja:
prasi beešarpam un maksā, sākumā kaut kur bija topiks par uzlīmēm. Un beidz žīdot nahaļavu, tās uzlīmes nemaksā tik dārgi.
Tak es neprasu nahalavu :nenene: Par naudu cik maksa tik ari dosu...es tak nerakstiju ka nahaljavu :doh:
Profila bilde
Alpine

01 Feb 2015, 00:09

DIF rakstīja:
Alpine rakstīja:
Tak es neprasu nahalavu :nenene: Par naudu cik maksa tik ari dosu...es tak nerakstiju ka nahaljavu :doh:
Rakstīji, vai nav liekas, tas uzreiz signalizē, ka gribas lētāk. Bet kā jau rakstīju, prasi attiecīgajām personām, no kā tās var dabūt officiāli.

Interesanti, kāpēc atsēdēji 9 gadus bez tiezībām? Izklausās, ka nekāds labais iemesls nebija ( aiztinies no notikuma vietas, kur kāds palika mirstam, dzērājšoferis ), pat ne tāds, par ko būtu jāsaka kādam, tāds apkaunošs fakts. pat nosodošs un nožēlojams.

Par tiem mītiem. Nekādas dzeršanas un tupas uzvedības, ja nu vienīgi kādam kāds iereibis pasažieris, kas bojā dienu, bet tā pa lielam pasākumi ok, tikai varētu vēlēties komunikāciju, savādāk novācas pa bariņiem, un tusējas, dažkārt šķiet, ka auto speciem tā ir īpaša diena, kā sīkajam, viss ap viņu, pat tad, ja kādreiz esmu bijis pie viņa ko remontēt, bail pieet klāt un tā pat parunāt, jo ahujenna aizņemts un tā pat mani neatcerēsies, ta nu tā, taču tas pats stāsts par pārējiem, nu tak ejam klāt viens otram un bazarējam. Atceros, stāvvietās stāvēja e36 ar uzlīmēm, nostājos blakus, kā reiz gāja civēks ar ģimeni uz autiņu, nu forši, ka nepazīstami cilvēki var tā ar smaidu parunāt, bet kāpēc mītos tā nav? Ja kas, kad tirgojat auto, plēsiet nost uzlīmes, var rasties pārpratumi, kaut kādi krieviņi sāk man lečīt, ko uzplijos, izrādās ka autiņš nesen nopirkts un urlas slīpē un kauj motoru, a es ieraugot uzlīmes domāju, ka savējie.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

01 Feb 2015, 00:13

Sen tā bēda ar uzlīmēm ir.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
DIF

01 Feb 2015, 00:45

Daudz nav ko stastit par tiesibam...jo pats es vinus pazaudeju disene vai nu uz ielas vai nu taxi( loti loti loti daudz iedzeris)...Koroče maks ar visu naudu un tiesibam pazuda un aizgajot uz menteni nakamaja diena neuzrakstiju iesniegumu jo pateica ka nevienam nevajag tavas tiesibas naudu paņems un viss...pierakstija manus datus un es aizgaju....bet pusgada uzzinaju ka man nav tiesibas...no cssd atnaca vesutule ka man ir 27 punkti...3 manejie par atrumu un 24 par narkotikiem...bet pats es viņus nelietoju nekad...3 parkapumi pa 8 punktiem un 4 gadi liegums un 1450 ls sods...Tiesajos, bet bezjedzigi un otrais advokats atrada daudz nesakritibas bet naudas jau nebija jo uz 1 advokatu daudz naudas aizgaja...un vel nebija tada darba kur daudz naudas pelnit...tapec samierinajos un kad jau sakraju to naudu sodam,samaksaju,medecinisko uztaisiju un csdd pateica ka vel gadu jagaida jo nevaru atdot vecas tiesibas...poh,pagaidu to gadu un ar 1 reizi atkal noliku un tagad braucu...Bija ari citi gadijumi pec ta ka manus datus izmanoja kads narkomans jo kad atbraucot pie mani majas policisti pateica ka tas nav viņš...Sapratu ka izklausas ka murgi bet tada vot hernja notika...
Profila bilde
DIF

01 Feb 2015, 01:03

Un varat domat ko gribat par to visu ...Man pajat...Vienigai par ko es lepojos ka man ir ģimene,darbs,mašina kuru var pa lenam savest pilniga kartība un atļauties kkur aizbraukt arzemes atpusties...
Profila bilde
Alpine

01 Feb 2015, 01:04

Izklausās interesanti. Bet nu, tik interesanti parsti iet tiem, kas tādā publikā arī uzturas, tādas lietas ar mietpilsoņiem parsti nenotiek, nereti, jo ar datu zagšanām esmu saskāries, tur toč jābūt fucking uzmanīgam.
Savā ziņā, pats jau arī vainīgs, ka poh bija, bet nu labi ka viss beidzies un vari ripot uz visām pusēm.
Profila bilde
DIF

01 Feb 2015, 01:11

Alpine rakstīja:Izklausās interesanti. Bet nu, tik interesanti parsti iet tiem, kas tādā publikā arī uzturas, tādas lietas ar mietpilsoņiem parsti nenotiek, nereti, jo ar datu zagšanām esmu saskāries, tur toč jābūt fucking uzmanīgam.
Savā ziņā, pats jau arī vainīgs, ka poh bija, bet nu labi ka viss beidzies un vari ripot uz visām pusēm.
Galvenais bija riebigi kad gaju medecinisko uz mani skatijas ka uz meslu...Aizsutija pat uz tvaikas narkologa lai viņš man izdod spravku :D šitais pat aizsutija pie psihiatra :D visi pateica ka adekvats un viss kartība...atnacot atpakaļ csdd viņai bija daudz jautajumi uz kuriem es atbildeju ka jus neesat tiesniesis un man nav ko jums skaidrot par to visu jo tapat jus neticat...Nu bus macejums man...
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i

01 Feb 2015, 01:16

Njām, ja menti pasaka ka nav ko uztraukties un nav vērts medīt tev piederošas lietas, tas pārsvarā nozīmē, ka mentiem būs jākrāmējas ar kaut kādiem papīriem un ja godīgi, viņiem to ir lielāks slinkums darīt nekā viņi uztraucas par tavu labklājību.
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
DIF

01 Feb 2015, 01:33

JorensHS rakstīja:Njām, ja menti pasaka ka nav ko uztraukties un nav vērts medīt tev piederošas lietas, tas pārsvarā nozīmē, ka mentiem būs jākrāmējas ar kaut kādiem papīriem un ja godīgi, viņiem to ir lielāks slinkums darīt nekā viņi uztraucas par tavu labklājību.
:super:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

01 Feb 2015, 01:55

Tiko iegāju facebook skatos
Pimrā mīlestība aprecējusies
Pirmā mīļākā saderinājusies
Pirmā draudzene ar bērnu uztaisījusi
Pirmā ienaidniece apprecējusies un bērnu uztaisījusi.
Lielākā vidusskolas mauka jau sīcim 4 gadi.

A es viens kā pirksts. Forever alone
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
LitrsALus

01 Feb 2015, 02:02

Ble, viens kaa pirksts. Sasmeejos :lol: :lol:
Profila bilde
Janex328
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 18 Dec 2014, 00:24

01 Feb 2015, 02:06

zuze91 rakstīja:Tiko iegāju facebook skatos
Pimrā mīlestība aprecējusies
Pirmā mīļākā saderinājusies
Pirmā draudzene ar bērnu uztaisījusi
Pirmā ienaidniece apprecējusies un bērnu uztaisījusi.
Lielākā vidusskolas mauka jau sīcim 4 gadi.

A es viens kā pirksts. Forever alone

Tas varbūt dēļ nick? Moš kāds "dievīgais.." Sabinčiks sen jau būtu uzmetis p.m, ja vien zinātu, ka aiz nika Zuze ir paslēpies mužiks...?!

Neņem ļaunā-tāds skarbi sarkastisks humors!!! :drink:
Profila bilde
LitrsALus

01 Feb 2015, 02:09

Vai arii, piemeeram, mans miiljaakais pezhumagneetu niks "sexiboi69". Ja grib izcelties ar bandiitismu tad talka anaak krievu iecieniitie "HAPKOMAH" un "XAKEP".
Profila bilde
Janex328
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 18 Dec 2014, 00:24

01 Feb 2015, 02:13

LitrsALus rakstīja:Vai arii, piemeeram, mans miiljaakais pezhumagneetu niks "sexiboi69". Ja grib izcelties ar bandiitismu tad talka anaak krievu iecieniitie "HAPKOMAH" un "XAKEP".
Mazliet doma sabraukta.. Ja man būtu niks Baiba, diez vai čaļi mani saprastu kādā sabraucienā?!.. :pupi:
Profila bilde
LitrsALus

01 Feb 2015, 02:15

Tad tev noteikti dikti simpatizeetu meitene vaardaa Baiba :hahaha: