Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1067
- 1068
- 1069
- 1070
- 1071
- …
- 1297
- chevron_right
Naktī ir ap +5. Talāk katram jādomā pašam.cipruss18 rakstīja:Protams ka nee
Vienu vai divas naktis bija arī 0C, tā kā uz kāda melnā ledus var trāpīt.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Da ko mīz. Ziemenes jāmaina 1. decembrī vai kad pirmais sniegs. 
ir kads "Gudritis" Vacija ar kinas skibo hrenonu braucis?
gan jau viniem nepatik ja?
Piemēram ja e36 ir aprīkots ar m62b44 un ir street legal, tad principā var braukt street klasē un plūkt laurus? 
Tak Ruņģis jau brauc ar v8 ,tik nezinu cik jaudīgu.. Ar jaudu jau vien nepietiekRiks* rakstīja:Piemēram ja e36 ir aprīkots ar m62b44 un ir street legal, tad principā var braukt street klasē un plūkt laurus?
AndzaK_LV rakstīja:ir kads "Gudritis" Vacija ar kinas skibo hrenonu braucis?![]()
ja nemaldos,tad sods lidz 200 euro
ar kompatu pa brugji
Man vienīgajam nerāda noslēguma video?
Nē, man ar nerāda. Cik sapratu, tad youtube video nerāda nevienu, dēļ tehniskas kļūmes.
ir iekš FBKA-91 rakstīja:Nē, man ar nerāda. Cik sapratu, tad youtube video nerāda nevienu, dēļ tehniskas kļūmes.
Jānoņem kreisajā pusē pie lapas adreses atslēdziņa, jeb atļaut skriptus
It's all about the win
Kur tas video ir redzams?
māriņš rakstīja:Kur tas video ir redzams?
Sezonas noslēguma topikā.
Bet par [youtube] tagu, man šiet ka youtube pārtrauca atbalstu vecajam formātam, un tapēc nerāda video.
Deprecation Notice
YouTube <object> embeds were deprecated on January 27, 2015. Please migrate your applications to use <iframe> embeds, which can intelligently use whichever embedded player – HTML (<video>) or Flash (<object>) – the client supports.
- ikey07
youtube, tu uz muti izliki un man buferis krīt nost mašīnai.māriņš rakstīja:Kur tas video ir redzams?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nu nejau to ar ielika?!?Jānis.P rakstīja:youtube, tu uz muti izliki un man buferis krīt nost mašīnai.māriņš rakstīja:Kur tas video ir redzams?
Cik prasīt par - oem priekšējiem amortizātoriem ar atseprēm un atbalstiem viss sborā un aizmugurējām atsperēm?
Kā izpaužas beigts gāzes pedālis? kādi simptomi?
runa iet par tds, elektroniska utt varbūt kāds kaut ko zin?
runa iet par tds, elektroniska utt varbūt kāds kaut ko zin?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1067
- 1068
- 1069
- 1070
- 1071
- …
- 1297