Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- …
- 539
- chevron_right
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
Man 2k pa visu 2012.g. sezonu
+- 1000 km.mēnesī
Sveiciens Jaunajā gadā no SWE! Uzrāpāmies kalnā pie Stokholmas, lai vērotu salūtu visapkārt. Kāda bilde ar sanāca, neesmu fotogrāfs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
nu ko 1mais janvaris kkad pa dienas vidu braucot mājās
šausmas :O tur tak ar slidam jābrauc
uz cik brauci?
uz cik brauci?
tākā man šipu nav tad atrak par kkad 70 nemaz nemeģinaju jo jutu ka mašina vispār uz ceļa nestāv bet peld kur vēlas
Un cik liels gabals bija vajadzīgs lai apstātos?
nu kadi 500m apmeram karoč saķere uz šita ceļa tuvu nullei(ar visām manam mikstajam yokohama) jo liec kurā gribi buksē tāpē ar 5to tā ar mazu gaziti jabubina bij laime ka no 85 km garā majupceļa šads zeminieks bij nepilni 5 km
šausmas kāds ceļš. Gluži kā jēla ola vnk. Aizvakar arī bijam asaros pie drauga braucām. Tur vnk ceļs tāds pats kā Tev bilde. Reāli lai cilvēki tiktu uz tuvāko veikalu, viņi ir spiesti iet pa brauktuves daļu ne gājēju ceļiem kas ir tik slideni ka šausmas
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
nu hvz vai uz šitā ceļa var uz 70 droši braukt.esmu braucis pa tādu max 50,un tad vēl mašīna konkrēti slid ar labām ziemenēm..
uz šitā ceļa brauc ar kadu atrumu gribi, drošs nekas tur neij pa taisno posmu braucu pa ceļa vidu un uz 70kmh, likumos gan labi ja 40 bija bet neibj laika skatities
Dandijs rakstīja:nu hvz vai uz šitā ceļa var uz 70 droši braukt.esmu braucis pa tādu max 50,un tad vēl mašīna konkrēti slid ar labām ziemenēm..
gun4aa rakstīja:uz šitā ceļa brauc ar kadu atrumu gribi, drošs nekas tur neij pa taisno posmu braucu pa ceļa vidu un uz 70kmh, likumos gan labi ja 40 bija bet neibj laika skatities
nu hvz, uz doto mirkli braucu katru dienu pa šādu ceļu aukstakais ir 3 artums un uz 30km/h jo mašina staiga pati kur grib un likumus pat nepieminēšu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jā, visi zeminieki Latvijā tgd ir tādi. Ar ASC vēl var braukt, atslēdzot ir pagrūti pārvietoties.
Salūta bildes Zviedrijā super labas
Salūta bildes Zviedrijā super labas
Tā pat jau arī kko riepas dod. nav jau svarigi uc cik katrs var pabraukt ;D
bet fakts ka slideni celi un nav apsaimniekoti
bet fakts ka slideni celi un nav apsaimniekoti
tieši tā ceļi ir slideni un katrs brauc tā kā var...
Lai ziemas sajūta nepazūd ! )
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- …
- 539