Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1071
- 1072
- 1073
- 1074
- 1075
- …
- 1297
- chevron_right
Kur vispār varētu uzlikt auto uz ruļļiem pārbaudīt cik īsti jauda ir palikusi uz riteniem un cik tas prieks maksā.
Iedod kādam izgāzt, kas saprot kaut ko un pateiks tev iet vai neiet. Nav Latvijā normālu ruļļu.DN-848 rakstīja:Kur vispār varētu uzlikt auto uz ruļļiem pārbaudīt cik īsti jauda ir palikusi uz riteniem un cik tas prieks maksā.
kāpēc tad 4cyl un 2.0 pusasis gan pēc realoem, gan dzīvē ir nedaudz tievākas par tām 2.5 kas bij līdz 94.g ?gleizds rakstīja:Armando rakstīja:treknas naak 328i un tsdam ja tev uz 325i ir tadas tad kads jau vinas agrak ir nomainigis, 320 un 325i pusasu biezums nemainasLinda rakstīja:Tad kas tās par pusasīm, kas nāk uz 325, un kāpēc viņas ir treknākas teiksim par 320 pusasīm?
Pēdējais labojis gleizds - 10 Okt 2016, 20:24, kopā labots 1 reizi.
Muļķības!Armando rakstīja:treknas naak 328i un tsdam ja tev uz 325i ir tadas tad kads jau vinas agrak ir nomainigis, 320 un 325i pusasu biezums nemainasLinda rakstīja:Tad kas tās par pusasīm, kas nāk uz 325, un kāpēc viņas ir treknākas teiksim par 320 pusasīm?
Es izliekos, ka strādāju.
Viņi izliekas, ka maksā.
Viņi izliekas, ka maksā.
funkyasshit rakstīja:Iedod kādam izgāzt, kas saprot kaut ko un pateiks tev iet vai neiet. Nav Latvijā normālu ruļļu.DN-848 rakstīja:Kur vispār varētu uzlikt auto uz ruļļiem pārbaudīt cik īsti jauda ir palikusi uz riteniem un cik tas prieks maksā.
Tas ka viņa daudz maz okey iet to es zinu, bet gribas zināt cik kw palicis. Jo pirms es pirku veco touringu bija minēts ka šis tas ir darīts ar motoru vai mazā restaurācija veikta.
40/40 netuvu nav parsedinats- un rorbet et12 ar 205/55 gumiju strikee aizmugurejas arkas reali pabraukt nevar.... pats tagad domaju ja uzlikt 195/55 tas izlabos situaciju?:(ValtersD rakstīja:Kas kur strīķēs?Martinsoon rakstīja:uzlidiis- bet izgriezot strikees!!!cipruss18 rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/spar ... hddjx.html
shs set up uzlidis uz e36?
Man pašam ir 8.5j r17 et13 ar 210/40 riepām un nekas nekur nestrīķē. Nevajag pārsēdināt auto
Kaut kas ap 2500
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Precīzi 2682rpm ar 225/45/17Sidnas rakstīja:Cik rpm ir braucot uz 110 km /h ar 2.93 reduktoru?
Un 2855rpm ar tirliņu riepām 205/40/17
edit: pārlaboju, nepamaniju ka 110km/h
Linda gandrīz precīza
Lieta sekojoša.
Brīvgaitā stūres pastūzis nešansē,kad dodu apgriezienus virsū,tad aiziet.
Kas par problēmu?
Kas par problēmu?
Paskaties liimenia vai ir stures pastiprinataja bacokaa.... vai nu suknis iet uz beigaam...turbounderpants rakstīja:Lieta sekojoša.
Kas par problēmu?
Visiem bendzīniekiem starteri vienādi?
Jā
It's all about the win
kads kko sliktu vai labu par shim koilam var pastastiit?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Pajautā reservedam, maxspeedingrods viņu sponsorēcipruss18 rakstīja:kads kko sliktu vai labu par shim koilam var pastastiit?
Hai..
Vai mazaas pusasis no typ168 reduktora deres uz typ188 reduktora ja panjem flanchus no 168 un parliek uz 188?
Vai mazaas pusasis no typ168 reduktora deres uz typ188 reduktora ja panjem flanchus no 168 un parliek uz 188?
Jap, tā arī šobrīd braukāju [emoji1533]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
vai jamaina "ezis" ? ventilators nedarbojas uz pilniem apgriezieniem, ne manuali ne uz logiem režimā.darbojas apmeram puse apgriezieni.man ir digitala klima.
Ja apgriezieni vispar neregulejas tad noteikti ka ezisShabala rakstīja:vai jamaina "ezis" ? ventilators nedarbojas uz pilniem apgriezieniem, ne manuali ne uz logiem režimā.darbojas apmeram puse apgriezieni.man ir digitala klima.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1071
- 1072
- 1073
- 1074
- 1075
- …
- 1297