Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1075
- 1076
- 1077
- 1078
- 1079
- …
- 2228
- chevron_right
Kompaktam savs.guzlis rakstīja:aa jaa aizmirsu patekt ka tas bija aizmugurējais
ok kaa labaak njemt no apdroshinaataajiem naudu vai servisu? Bojāts tikai bampers.
Es izvēlētos naudu, ja normālu summu dod.guzlis rakstīja:ok kaa labaak njemt no apdroshinaataajiem naudu vai servisu? Bojāts tikai bampers.
jaa bet nav taa ka to cik $$$ vinji dod es uzzināšu tikai tad kad jau nauda buus ieripojusi kontaa??
jā tā arī būs, bet vilties neliks, tici man.guzlis rakstīja:jaa bet nav taa ka to cik $$$ vinji dod es uzzināšu tikai tad kad jau nauda buus ieripojusi kontaa??
pirms pāris nedēļām pats biju patīkami pārsteigts, ar visu to ka viņi novilka PVN
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
guzlis rakstīja:ok kaa labaak njemt no apdroshinaataajiem naudu vai servisu? Bojāts tikai bampers.
Naudu... tad varesi atlikt kautko kabata... bet ir visadi bijis...
Sen sen izvelejos nevis naudu bet servisu savam auto.... loti stipri to nozeloju... jo tas serviss atstaja bez auto mani 2menesi un uztaisija tadu gateri...
Parastais bampers ar krāsošanu tev izmaksās ap 70 eiro, M bampers ap 150, tā kā domāju ka njemot naudu tev vajadzētu palikt plusā.guzlis rakstīja:jaa bet nav taa ka to cik $$$ vinji dod es uzzināšu tikai tad kad jau nauda buus ieripojusi kontaa??
Nu gribētos cerēt bet nu vainīgajam ne tā labākā apdrošināšanas kompānija tb Baltikums
Ā jā ja ņemu naudu to kompota M bamperu vispār ir reāli kkur dabūt?
bieži kompotus ar paku neredz
Ik pa laikam Z-streets tirgo. Viņi ir reti, bet nav tā ka nevarētu atrast.guzlis rakstīja:Nu gribētos cerēt bet nu vainīgajam ne tā labākā apdrošināšanas kompānija tb Baltikums![]()
Pēdējais labojis ZzevsS - 10 Feb 2015, 21:36, kopā labots 1 reizi.
Nu brokere itkā ieteica ņemt savus servisu un sarunāt kko vēl piemest klāt
tik nezinu vai gribu kādam no pazīstamajiem kam servisi dot arī krāsot
tobiš nēesmu pietiekami pārliecināts par kvalitāti. bet nu tie apdrošinātāju servisi pa lielam sux tas gan. bija ar darba mašīnu gadījums ka divas reizes paartaisiija un taapat viss suudaa. beigaas zb un aizvaacaam taadu kaa ir.
Pats ar tādu (2007 1.6gāze :varat sākt tirst: ) jau daudzus gadus braucu ikdienā un ir labs auto. ļoti laba un izturīga piekare, pārējais kā jau citiem auto. Piekare cieta un vadāmība laba, bet diezgan paskaļš, kaut gan ja ikdiena mauc ar e36, tad pārmaiņas nejutīsi. Detaļas daudz dārgākas kā e36aarchijs rakstīja:Intresē atsauksmes/info par ford focus (2005-)
Un vispār kādu citu auto ieteiktu summā līdz ~3000€(nu drīzāk jau 2000€, bet ja izdodas uzreiz pārdot savu touringu tad 3000€)
Intresētu cinkotie auto lai nav jāčakarējas ar rūsu.
tirsā ibanās volgas 
ak šis skumjais vienritenis 
Ja ir pazistams serviss, tad es darītu tā. Ar baltikumu ir grūti.guzlis rakstīja:Nu brokere itkā ieteica ņemt savus servisu un sarunāt kko vēl piemest klāttik nezinu vai gribu kādam no pazīstamajiem kam servisi dot arī krāsot
tobiš nēesmu pietiekami pārliecināts par kvalitāti. bet nu tie apdrošinātāju servisi pa lielam sux tas gan. bija ar darba mašīnu gadījums ka divas reizes paartaisiija un taapat viss suudaa. beigaas zb un aizvaacaam taadu kaa ir.
Esi pārliecināts, ka uzzinās vien tad?Richus rakstīja:jā tā arī būs, bet vilties neliks, tici man.guzlis rakstīja:jaa bet nav taa ka to cik $$$ vinji dod es uzzināšu tikai tad kad jau nauda buus ieripojusi kontaa??![]()
pirms pāris nedēļām pats biju patīkami pārsteigts, ar visu to ka viņi novilka PVN
Man pirms izmaksas zvanīja un jautāja, ko es gribu darīt, atzīt auto par bojāgājušu un saņemt pilnu novērtējuma summu (xxxx cipars), dot viņu servisam labot (neko nesaņemu, vien salabotu auto), paturēt sev auto un saņemt daļēju summu, atrēķinot derīgo atlieku vērtību (xxxx cipars)
p.s pirms 2ned čomam par salauztu moldingu izmaksāja 170eur
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
SKUMJIPjērs rakstīja:
BOTS
ja jus domajat, ka jus esat baigi mehaniki, tad ko jus teikiet par sito cali ? 
Vins nopietni gatavojas apokalipsei
DD
Vins nopietni gatavojas apokalipsei
Kur Rīga variegādāties labu to road indekseri. Kameru kas filmē ceļu. Nu tā kā krievijā.
[/size]
Ārprāts, pilnīgi nelabi palikaBalcers rakstīja:SKUMJIPjērs rakstīja: BOTS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1075
- 1076
- 1077
- 1078
- 1079