Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1079
- 1080
- 1081
- 1082
- 1083
- …
- 2228
- chevron_right
šis cilvēks nozaga to video vai pats tiešām bija LV?
Tieši tadēļ man ar m43b18 ziemas periodā sanāk 10-11 pa pilsētu, motors da galam uzsilis tikai nedaudz pirms galamērķa sasniegšanas.Alutinsh rakstīja:Ja jau nedēļā 300km, tad dienā 50km (nu ja tikai darbadienās ) Tad 25km vienā virzienā. Reāli kamēr motors uzsilst protams tērēs vairāk. Nu tas teiksim tā 10km aptuveni.rus90 rakstīja:man ari uz 100 ir 3000rpm bet ed 5-7 litri pa šoseju (ari 1.8 is)RihisE36 rakstīja:nu nedēļā es nobraucu ap 300km bet nu es kad braucu 100km/h man rāda 3000 rpm un patēriņš 8-10 litri
to ko ekonomaizers un obc rada jau sen neskatos.
neredzu jegu uz nemotora likt gazi
ja tev ed 8-10 litri pa šoseju tad ved auto uz diagnostiku
Protams ja dienā 300km nobrauktu tad priekš tā patēriņa būtu daudz! Bet nejau ļurkājoties![]()
šitam ir iziets cauri, ka mazākus gabalus braucot vidējais patēriņš ir lielāks.
LASTKING rakstīja:Gribēju pārbaudīt informāciju utt,lasiju ka no Italijas nākot labāki auto nekā no vācijas,protams katrā valstī var atrast kropļus utt,bet lasītajā raksta bija aprakstīts ka 90% gadījumu tur kuzavi ir labāk nekā vācija utt dēļ klimata
no sakuma tu paskaties kadus autinus parsvara ved no Vacijas(esmu biezi braucis pa bani no UK uz LV un otradi), Lietuviesi vairak izcelas ar dauzito auto vessanu uz savu valsti, tur lielaka dala ir ar virsbuves defektiem, jo ja tie pardeveji mekletu labus auto, tad viniem ipasi nesanaktu uzvarities, labak viniem ir panemt sistus pa leto un sataisit un tirgot nost, tik parsvara visi maksa daudz vairak par autiniem no vacijas(nesaprotu kapec), bet domaju ka 40% no siem tikko no Vacija auto ir sistie, bet cilveki perk un saka: mans auto ir tkko no vacijas, tu ko.
ieteiktu apskatities fifth gear, bija viena epizode kur vini UK noperk 2 vienadus ford focus, viens bija ieprieks sists un otrs nebija, tad uztaisija crash testu, vienam pret otru, un rezultats bija ka nedauzitaja butu protams kadas skrambinas, bet viss butu OK, bet dauzitaja, ka tas calis teica, ka butu palicis dzivs, bet invalids, taka perkam auto pa baigo naudu tikko no Vacijas.
es uzskatu ka ja grib auto no Vacijas tad pasam ir jamekle un jabrauc pakal vai ari sarunat kadu kurs tava vieta to visu nokarto, nevis pirkt te auto tikko no Vacijas(bijis sists, bet mes sataisijam
nu es vismaz uzskatu ja pa 60 eur ir 18 pogu obc ar abiem stekeriem un bc sledzi, bet obc ir Loti laba stavokli/ka jauns(ar to ari ta domaju, nevis ka lielaka dala, saka ka loti labs, bet panem un pogas jau sudigas utt.) tad tie 60 eur itka ir ok cena, bet ja tads viduveja stavokli obc ar to pasu tad kadi 45 eurValtersZ rakstīja:Kas notiek ?
Agrāk ~ 3 gadi atpakaļ 18pogu OBC ar štekeriem pa 20 ls skaitījās vel diezgan diezgan
Tagat skatos 50-60 eiro pa to pašu.
Par ko uzcenojums gandrīz 100% ?
pats itka domaju varbut savu obc ar bc sledzi un abem stekeriem tirgot pa kadiem 50-60 eur(drizak jau pa 60eur, jo ir gruti atrast tik labu obc kurs ir loti laba stavokli)
8-10 litiri ir normals paterins biski virs vidējo bet vēl nav tik trakiRihisE36 rakstīja:ok ta vajadzēs izdarīt paldies par padomu
kādas muļķības gāze ir tieši tas kas vajadzīgs kaut ari vins ēd maz tikuntā gāzes cena ļoti atšķiras no benz cenas un ir labs ieguldījums uzlikt gāzi .. un pasakiet ka nē
P.s Gaāze maksā apmēram 600 eur tavam 1,8
Izskatās ļoti interesanti, būtu pat vērts pamēģināt kādā vasaras dienā uz kāda donora piegraizīt
Kāds nevar šodien izlīdzēt aizvelkot mani,manu auto no dreiliņiem līdz ganību dambim? Parādā nepalikšu..
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
parastās gabarītspuldzesedzis rakstīja:Jautājums tiem, kam ir xenons, kas jums stāv gabarītu vietā?
Man halogēnās 100w spuldzes.thekukanols rakstīja:parastās gabarītspuldzesedzis rakstīja:Jautājums tiem, kam ir xenons, kas jums stāv gabarītu vietā?
..enģeļacis 
Nu enģeļacis ir viens variants, bet labas ir grūti atrast, nepatīk man tie spilgtie pretīgie toņi, gribētos vispār, lai varētu kaut kā samazināt jaudu un tos enģeļus uztaisīt blāvi baltus, lai viņi nekrīt acīs
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
Ccfl arī nekrīt acīsedzis rakstīja:Nu enģeļacis ir viens variants, bet labas ir grūti atrast, nepatīk man tie spilgtie pretīgie toņi, gribētos vispār, lai varētu kaut kā samazināt jaudu un tos enģeļus uztaisīt blāvi baltus, lai viņi nekrīt acīs
Jautājums par e46 stūres pārlikšanu no UK uz kreiso, cik +- tas izmaksā priekš e46 facelift, vienkārši laiku pa laikam pamanu labus facelift sedanus ar M paku pa labu summu un ir iešāvusies ideja varbūt nopirkt te e46 un pārlikt stūri
Tīri parbūves komplekts ap kādiem 350-450€, tad vēl darbs vizmaz tikpat, tad vēl CSDD Iizdevumi(pārbūve, reģistracija) es teiktu, ka vari reiķināties ar auto cenu UK +1200€.aarchijs rakstīja:Jautājums par e46 stūres pārlikšanu no UK uz kreiso, cik +- tas izmaksā priekš e46 facelift, vienkārši laiku pa laikam pamanu labus facelift sedanus ar M paku pa labu summu un ir iešāvusies ideja varbūt nopirkt te e46 un pārlikt stūri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1079
- 1080
- 1081
- 1082
- 1083
- …
- 2228