Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1080
- 1081
- 1082
- 1083
- 1084
- …
- 2228
- chevron_right
Jēkabpils bmw kluba sezonas noslēgums. https://www.youtube.com/watch?v=YGz23OyW3IA
Tīri intreses pēc gribētu uzzināt kādu spoguleni līdz apmēram 400€ kāds varētu ieteikt?
Kādas atsauksmes par Nikon d3200?
Tajā summā arī ir šī labākā, cik nopratu sev meklējot.
Labāk pieliec vēl drusciņ un noperc nikon d5200.aarchijs rakstīja:Tīri intreses pēc gribētu uzzināt kādu spoguleni līdz apmēram 400€ kāds varētu ieteikt?
Itkā cik es palasīju tad tas nikon d3200 ir arī labākais no lētā gala priekš iesācējiem, droši vien kad izdomāšu ka jāpērk kamera tad ņemšu vien šo.
Atbildot uz rus teikto, pēc info tur īsti baigā atšķirība no d3200 neesot un kā ieteikumi no neta ir ka d3200 ir vienkāršāka kamera priekš iesācējiem, bet d5200 ir jau nedaudz sarežģītāka
Atbildot uz rus teikto, pēc info tur īsti baigā atšķirība no d3200 neesot un kā ieteikumi no neta ir ka d3200 ir vienkāršāka kamera priekš iesācējiem, bet d5200 ir jau nedaudz sarežģītāka
Viss tiešam ir atkarīgs no tā, priekš kam Tu pērc fotoaparātu. Ja tā būs pirmā kamera, tad pērc d3200, nenožēlosi. Starpību naudas ziņā vari izmantot uzreiz nopērkot labu objektīvu.aarchijs rakstīja:Itkā cik es palasīju tad tas nikon d3200 ir arī labākais no lētā gala priekš iesācējiem, droši vien kad izdomāšu ka jāpērk kamera tad ņemšu vien šo.
Bija lidziga izvele ko nemt, panemu Canon EOS 1100D, prieks pirmas spogulenesaarchijs rakstīja:Tīri intreses pēc gribētu uzzināt kādu spoguleni līdz apmēram 400€ kāds varētu ieteikt?
Šobrīd bildēju ar nikon d3200. Pagaidām ļoti patīk 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es nopirku so modeli 3ned. atpakal.aarchijs rakstīja:Tīri intreses pēc gribētu uzzināt kādu spoguleni līdz apmēram 400€ kāds varētu ieteikt?
Esmu apmierinats
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
eeu džekii pa cik varetu pirkt kupeju (e36)nomrmalaa stavoklii,bet bez numuriem domat lauku gonkam,kada ir aptuvenaa cena cik jus dotu?
Braucot uz ārzemēm paņēmu sev sony a58, Elkorā nebija uz vietas baigā izvēle. Palasīju netā, ka tīri okej, arī pirmā spogulene, bildes smukas, viss forši.aarchijs rakstīja:Tīri intreses pēc gribētu uzzināt kādu spoguleni līdz apmēram 400€ kāds varētu ieteikt?
Kērtējo reizi pierādās. Cilvēks gatavs 3 gadi tirgos diskus un pa 5 eiro laidīs zemē ciparu ne aizdos uz reiz kas gatavs braukt pakaļ. Kosmonauti ar saviem gagarina cipariem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Zuzīt, visi cenšas nopelnītValtersZ rakstīja:Kērtējo reizi pierādās. Cilvēks gatavs 3 gadi tirgos diskus un pa 5 eiro laidīs zemē ciparu ne aizdos uz reiz kas gatavs braukt pakaļ. Kosmonauti ar saviem gagarina cipariem.
Jā. Tā gan.
Es gribu smukus ļitakus līdz maijam dabūt
Kas tev skaitās smuki ļitaki?ValtersZ rakstīja:Jā. Tā gan.
Skatos ka Ridliham piķis vajadzīgs, visu cenšas notirgot,- aizraksti PM pa viņa diskiem, mošk atlaidi iedod.ZzevsS rakstīja:Kas tev skaitās smuki ļitaki?ValtersZ rakstīja:Jā. Tā gan.
R16 ? Nebūs atkal foruma ķērcēji klāt ,ka nepareizais izmērs diskeim. Un pa lētu diski. Un vel nepareizā krāsā vidus.
Smuki diski = diski kas pastiprina auto vizuālo raksturu ,bet neizceļas tik ļoti ka redz tikai diskus.
Vienubrīdi bija x5 sniegpārsla samērā labā ciparā ,bet es nezinu vai R19 dabūšu zem arkām.Teorētiski sacelt max uz augšu gumiju ar kautkādu 35-40.Varētu ielīst,bet es jau nezinu. Disku ET / J topikā neviens neatbildēja.
Smuki diski = diski kas pastiprina auto vizuālo raksturu ,bet neizceļas tik ļoti ka redz tikai diskus.
Vienubrīdi bija x5 sniegpārsla samērā labā ciparā ,bet es nezinu vai R19 dabūšu zem arkām.Teorētiski sacelt max uz augšu gumiju ar kautkādu 35-40.Varētu ielīst,bet es jau nezinu. Disku ET / J topikā neviens neatbildēja.
Pēdējais labojis ValtersZ - 16 Feb 2015, 23:42, kopā labots 1 reizi.
Ņem manus R18...ValtersZ rakstīja:R16 ? Nebūs atkal foruma ķērcēji klāt ,ka nepareizais izmērs diskeim. Un pa lētu diski. Un vel nepareizā krāsā vidus.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1080
- 1081
- 1082
- 1083
- 1084
- …
- 2228