Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Alutinsh
Ziņojumi: 344
Pievienojies: 27 Nov 2014, 20:07
Braucu ar: Omegu un Kupeju

21 Feb 2015, 00:21

Miglainā un mitrā laikā varētu mēs pastrīdēties par tiem hreoniem. Protams skaidrā foršā naktī būs labāk.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

21 Feb 2015, 00:26

Džipi ar rūpnīcas hreronu acis tecina ārā :lol: Slammed Life :gigigi:
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
Sprogis
Ziņojumi: 441
Pievienojies: 26 Jūl 2012, 22:16
Braucu ar: e60, e46
Atrašanās vieta: Ikšķile

21 Feb 2015, 00:31

Labi, bet tad kads zin, uzlimi nost vini skrape par to?
Profila bilde
Janex328
Ziņojumi: 74
Pievienojies: 18 Dec 2014, 00:24

21 Feb 2015, 00:33

Nixon rakstīja:+77 :lol:

Par to Xenonu

Nezinu, bet es pat nedaudz atbalstu to, ka tos xenonus nahuj nevajag. Labi, uz E36 vēl OK, jo lēcu lukturi, bet bļe tie, kas savos Passātos sabāzuši un Golfos, nu jebal, tak acis ēd ārā. :doh:
Pats esmu tālajos E36 licis, zajebisā redzamība. :hahaha:
To info es redzēju, bet vai tad viņi tur staru/spilgtumu nemēra utt-vnk kā ksenonts, tā skrāpis rokā..?
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

21 Feb 2015, 00:34

To gan man neprasiet! Es zinu tikpat, cik Jūs. :lol:
Attēls
Profila bilde
ZzevsS
Ziņojumi: 4781
Pievienojies: 06 Okt 2012, 12:07
Braucu ar: 328
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 11

21 Feb 2015, 00:47

Janex328 rakstīja:
Pjērs rakstīja: Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!
Un tiem, kuri uzskata, ka ar e36 brauc lordi un elitāras klases biznesmeņi-> :D Kopā ar e36, cilvēkiem vajadzētu izsniegt "Nabadzības apliecību".. Kura piemēram dotu iespēju pusdienot bezpajumtnieku zupas virtuvēs un ar draudzeni pavadīt romantiskas naktis sarkanajā krustā! Nē, nopietni! :D
Nesaki nu, pa to naudu ko esmu iegrūdis e36 varētu nopirkt 2010 gada e klases mersi + šajā forumā ir pietiekoši daudz cilvēku kuru e36 vērtība ir virs 3k. Viss atkarīgs no tā, kā tu rūpējies par savu mašīnu un ko no viņas gribi sagaidīt.
Profila bilde
ikey07
Ziņojumi: 4221
Pievienojies: 26 Mar 2013, 14:44
Braucu ar: '99 Cabrio
Atrašanās vieta: Mārupe
Reputācija: 9

21 Feb 2015, 00:47

Gan jau ka mēra, mūsdienās viss kas tiek darīts "uz aci" beidzas tiesas sēdē :lol:
- ikey07
Profila bilde
Janex328

21 Feb 2015, 01:23

ZzevsS rakstīja:
Janex328 rakstīja:
Pjērs rakstīja: Ar sierām brauc tikai ubagi. Rižiki ir vecums!
Un tiem, kuri uzskata, ka ar e36 brauc lordi un elitāras klases biznesmeņi-> :D Kopā ar e36, cilvēkiem vajadzētu izsniegt "Nabadzības apliecību".. Kura piemēram dotu iespēju pusdienot bezpajumtnieku zupas virtuvēs un ar draudzeni pavadīt romantiskas naktis sarkanajā krustā! Nē, nopietni! :D
Nesaki nu, pa to naudu ko esmu iegrūdis e36 varētu nopirkt 2010 gada e klases mersi + šajā forumā ir pietiekoši daudz cilvēku kuru e36 vērtība ir virs 3k. Viss atkarīgs no tā, kā tu rūpējies par savu mašīnu un ko no viņas gribi sagaidīt.
Tas nevienu neinteresē, ka savas muļķības pēc , kāds ir iztērējis neskaitāmus K naudiņas, lai uzturētu pie dzīvības, pagājušajā gadsimtā ražotu skārdeni.. Cilvēki tikai redz nodzītu zirgu un ja viņiem būtu teikšana, viņi aiz žēlastības labprāt nošautu to lopiņu, lai vairs nemokās, ! :D E36 ir TIKAI ievērojams auto kaut kur Malnavas pagastā un nosiekalojušos jauniešu lokā, kam tikko ir iedotas pases, kuri ir iecerējuši onanēšanu pārmaiņus pēc nolikt plauktiņu zemāk, lai noliktu tiesības un saliktu plakaniski pirmo lētāko rwd ko liek priekšā.. Un tas ir e36! Pārējie procenti ir vnk bērnu kaku neizkakājuši un tas ir street misle car.. Un ĻOTI reti ir tie, kuri tiešām tajā auto saskata, kaut kādu (man neizprotamu, mistisku) skaistumu! Nu būsim reāli-80% šo auto pērk, lai vnk dzītu un nebūtu žēl nolocītās naudiņas, ja nu kādreiz nesaliekās kā bija ieplānots! Viss pārējais ir reāla fantastika un vairākums tomēr to klusi apzinās! Sit pa sajūgu un miers, lai tie bleķi jūk pa šuvēm!
Profila bilde
māriņš
Ziņojumi: 2510
Pievienojies: 26 Dec 2013, 15:20
Braucu ar: Primeru/Kupeju
Atrašanās vieta: Aizpute
Reputācija: 8

21 Feb 2015, 01:41

Bagāds dara, kā grib, nabags, kā var. Pār pa savu dirsu neuzlēksi. :D
To naudu kas ir izķērnāta žurkās varēja vienkārši nopirkt b6 pastalu un braukt laimīgs :D
Profila bilde
Janex328

21 Feb 2015, 01:53

māriņš rakstīja:Bagāds dara, kā grib, nabags, kā var. Pār pa savu dirsu neuzlēksi. :D
To naudu kas ir izķērnāta žurkās varēja vienkārši nopirkt b6 pastalu un braukt laimīgs :D
Ir jau tie,(kas kā teicu) nav bērna kaku izkakājuši un man personīgi arī gribās šķērēt visur un vienmēr. Tāpēc, piemēram es, pasātu neesmu iegādājies-runa nav par naudu, runa ir par karuseli! :D
Bet ir arī "gadījumi" redzēti, kad no zeķes iegrūdīs visu dzelžos un bērnam domātā lego vietā būs konfektes, jo paps ir saspiedis galvu un par to naudu nopircis sev pulējamo pastu plauktiem-jo domā, ka ja spīdēs, būs srazu ah*jennā tačka-teju 30 gadus vecs, manu prāt, visu laiku neglītākais, zem skābes, psihotropajām sēnēm, nolauztiem zīmuļiem un salauztā lineāla, uzrasētais BMW e36... :D
P.S Domāju, ka mans, augstāk rakstītais domraksts, nekrīt tālu no realitātes, itin nemaz!
Profila bilde
māriņš

21 Feb 2015, 02:06

Janex328 rakstīja:
māriņš rakstīja:Bagāds dara, kā grib, nabags, kā var. Pār pa savu dirsu neuzlēksi. :D
Ir jau tie,(kas kā teicu) nav bērna kaku izkakājuši un man personīgi arī gribās šķērēt visur un vienmēr. Tāpēc, piemēram es, pasātu neesmu iegādājies-runa nav par naudu, runa ir par karuseli! :D
Bet ir arī "gadījumi" redzēti, kad no zeķes iegrūdīs visu dzelžos un bērnam domātā lego vietā būs konfektes, jo paps ir saspiedis galvu un par to naudu nopircis sev pulējamo pastu plauktiem-jo domā, ka ja spīdēs, būs srazu ah*jennā tačka-teju 30 gadus vecs, manu prāt, visu laiku neglītākais, zem skābes, psihotropajām sēnēm, nolauztiem zīmuļiem un salauztā lineāla, uzrasētais BMW e36... :D
P.S Domāju, ka mans, augstāk rakstītais domraksts, nekrīt tālu no realitātes, itin nemaz!
Aiiiii es par tādiem necepos, jo dzīvoju laukos un te katrs piektais ir tāds. :hahaha: Es gribu dzīvē vienu projektu uzpidarasīt pohuj kāda marka vai modelis, un manai žurkai nav jaizskatās tā kā no 1995 gada kataloga man pohuj par dalītajām klimām ko citi cenšās iegrūst, MAN VAJAG LAI TAS VERĶIS IET TĀ KA MAN IR NEDAUDZ BAIL NO VIŅA :D :D :D

Rīt ienāks īstie vīri un noliks mani līdz pēdējam :D
Profila bilde
nleai
Ziņojumi: 513
Pievienojies: 08 Jūl 2014, 19:00
Braucu ar: e36
Reputācija: 2

21 Feb 2015, 02:21

Bet jo vairāk gaismiņu panelī, jo mājīgāk. :D var jau lielu jaudu apvienot ar vizuāli patikamām lietām.
@instagram - anrijs.v
Profila bilde
Janex328

21 Feb 2015, 02:24

māriņš rakstīja: Aiiiii es par tādiem necepos, jo dzīvoju laukos un te katrs piektais ir tāds. :hahaha: Es gribu dzīvē vienu projektu uzpidarasīt pohuj kāda marka vai modelis, un manai žurkai nav jaizskatās tā kā no 1995 gada kataloga man pohuj par dalītajām klimām ko citi cenšās iegrūst, MAN VAJAG LAI TAS VERĶIS IET TĀ KA MAN IR NEDAUDZ BAIL NO VIŅA :D :D :D

No žurkas, ja neuzliksi vemsu un kārtīgu putekļu sūcēju +komponentus (kuru izmaksas lidos ar nākošo NASA reisu gaisā), nekādas bailes negaidi! Man ir nenodzīts 2,8vānus, kuru var izgriezt līdz pēdējam un sist pa paneli aiz dusmām, nah neiet! :D Bija dažus gadus 1,8t s13, pilns stage2 ar 1,5bar un up spiedienu.. Nu tas kaut ko gāja, bet arī jau prasījās kalēja kiškas, vemsu un jaudu krietni piepacelt. Parēķināju, ka tajā noteku caurulē uz riteņiem, ir vēl jāiegrūž pāris K un pierimos.. Tagad, pabraucot ar "jaudīgo" 2,8 vēlos atpakaļ kaut vai to pašu 1,8 stage2, tikai jāgaida vasara, vairāk keša un jābrauc vien uz faterlandi pakaļ! Kas par jaudu, kas par vadāmību- miljons pret visiem, smagajiem vecajiem bmw! s13 ir katras kapeikas vērts-kaut arī kapeikas tur vajag ĻOTI daudz +stipri nervi un pacietība/ tās ir īpašības, kurām vajadzētu būt, stājoties attiecībās ar Nissanu! :hahaha:
Profila bilde
māriņš

21 Feb 2015, 02:47

Man bija Nissans divus gadus. Gāja lupatā bet tiko kā kaut kas tad vakuums makā :lol:
Manam projektam ''JDM'' sirsniņa :D Kad pabeigšu būs neliels apraksts. Neliels tāpēc, ka tik kā atskruvēju vienu skruvi nesāku fočēt priekš foruma, kā to dara daudzi cilvēki :D neesmu fotogrāfs!
Jāsmejās ka citi attaisnojās par bilžu kvalitāti, man atšķirībā no citiem vēl jo projām ir telefons ar pogām :D :D :D
Karoč jā es domāju, ka man būs uz 300zs un nopista bunža un mani tas apmierina :D
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

21 Feb 2015, 12:17

Janex328 rakstīja:
māriņš rakstīja: Aiiiii es par tādiem necepos, jo dzīvoju laukos un te katrs piektais ir tāds. :hahaha: Es gribu dzīvē vienu projektu uzpidarasīt pohuj kāda marka vai modelis, un manai žurkai nav jaizskatās tā kā no 1995 gada kataloga man pohuj par dalītajām klimām ko citi cenšās iegrūst, MAN VAJAG LAI TAS VERĶIS IET TĀ KA MAN IR NEDAUDZ BAIL NO VIŅA :D :D :D

No žurkas, ja neuzliksi vemsu un kārtīgu putekļu sūcēju +komponentus (kuru izmaksas lidos ar nākošo NASA reisu gaisā), nekādas bailes negaidi! Man ir nenodzīts 2,8vānus, kuru var izgriezt līdz pēdējam un sist pa paneli aiz dusmām, nah neiet! :D Bija dažus gadus 1,8t s13, pilns stage2 ar 1,5bar un up spiedienu.. Nu tas kaut ko gāja, bet arī jau prasījās kalēja kiškas, vemsu un jaudu krietni piepacelt. Parēķināju, ka tajā noteku caurulē uz riteņiem, ir vēl jāiegrūž pāris K un pierimos.. Tagad, pabraucot ar "jaudīgo" 2,8 vēlos atpakaļ kaut vai to pašu 1,8 stage2, tikai jāgaida vasara, vairāk keša un jābrauc vien uz faterlandi pakaļ! Kas par jaudu, kas par vadāmību- miljons pret visiem, smagajiem vecajiem bmw! s13 ir katras kapeikas vērts-kaut arī kapeikas tur vajag ĻOTI daudz +stipri nervi un pacietība/ tās ir īpašības, kurām vajadzētu būt, stājoties attiecībās ar Nissanu! :hahaha:

kāpēc tu domā, ka tav s2.8 ir nenodzīts? :lol:
Profila bilde
byrbyr
Ziņojumi: 1683
Pievienojies: 10 Apr 2013, 13:55
Braucu ar: GO1633

21 Feb 2015, 16:02

Aizdodat kāds 10mm vai 15mm flancus, vajag uzmerit, atdosu atpakal un par iri samaksasu :pupi:
Profila bilde
Inuta
Ziņojumi: 395
Pievienojies: 04 Mar 2013, 13:49
Braucu ar: darba auto

21 Feb 2015, 16:23

Ja te reti ienak, var visadas perles izlasiit :lol:
Un to ka kadam kkas sap un pari izdarijis ari, jautri ar jums :gigigi:
Profila bilde
Hazard
Ziņojumi: 2390
Pievienojies: 19 Okt 2011, 03:06
Braucu ar: 3 autobusu
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

21 Feb 2015, 16:41

Butu jautrāk ja nedzestu visu pēc kartas. Pat velmes rakstīt nav. Forums kā paklačošanai jau sen nomiris, tik dabut info kur un kas, vairāk nekā, diemzēl.
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

21 Feb 2015, 17:08

Tu kaut kads sazverestibu teorikis, visi dzesot postus... Nez kapec man nekas nepazud :hahaha:
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

21 Feb 2015, 17:14

Tapē ka Tu visu pa tēmu ,bez pļūtīšanas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !