Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1084
- 1085
- 1086
- 1087
- 1088
- …
- 2228
- chevron_right
man gan pohuj par tiem hrenonistiem, jo nu nav ko bolīties lielām acīm pretībraucošajam farās
labākais interneta warriors
Līdz mirklim, kad Tev pretī brauks tāds pats lohs, ar tiem pašiem hrenoniem un tālajām, un jūs abi kā aklas vistas iebrauksiet labākajā gadījumā grāvī 
Pēdējais labojis Linda - 21 Feb 2015, 17:58, kopā labots 1 reizi.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Tu esi jobans daunis kuru vajadzētu sērskābē pamērcēt!woldens rakstīja:
man gan pohuj par tiem hrenonistiem, jo nu nav ko bolīties lielām acīm pretībraucošajam farāsI pats piebāzu savam e46 visur ķīnas krenonu un braucot to izmantoju uz nebēdu, jo ir diezgan po par pretībraucošajiem
Naktī ierubīju talos kur hrenons, miglas kur hrenosns un tuvie pats par sevi hrenons, braucu kā dienā, dažreiz vnk nepārsēdzos uz tuvajiem naktī un žilbinu citu, jo man saulesbrilles virsū un po pa citiem
galu galā iepūtiet man
Čoms reiz vizināja pa tumsu ar X5, kam oriģināli xenoni, likās diezgan sūdīgi. Varbūt lukturus sen nebija tīrījis 
šitā tu bez zobiem ar vari palikt uz ceļawoldens rakstīja:man gan pohuj par tiem hrenonistiem, jo nu nav ko bolīties lielām acīm pretībraucošajam farāsI pats piebāzu savam e46 visur ķīnas krenonu un braucot to izmantoju uz nebēdu, jo ir diezgan po par pretībraucošajiem
Naktī ierubīju talos kur hrenons, miglas kur hrenosns un tuvie pats par sevi hrenons, braucu kā dienā, dažreiz vnk nepārsēdzos uz tuvajiem naktī un žilbinu citu, jo man saulesbrilles virsū un po pa citiem
galu galā iepūtiet man
Tu no bērnības slims ar galvu vai tikai pusaudźa gados sāki stulbs palikt? Šādiem toč vajadzetu lai piķa melnā tumsā, pretīmbraucošai smaigais ierubī max visas savas fāras.woldens rakstīja:man gan pohuj par tiem hrenonistiem, jo nu nav ko bolīties lielām acīm pretībraucošajam farāsI pats piebāzu savam e46 visur ķīnas krenonu un braucot to izmantoju uz nebēdu, jo ir diezgan po par pretībraucošajiem
galu galā iepūtiet man
Kads sodien mauks uz erotu?
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
LitrsALus rakstīja:Riziki ir way to go, ar baltajiem brauc tikai geji.
PS
A pag, man priekšā ir baltie, bet aizmugurē rižiki, tas nozīmē ka esmu biseksuāls? 
Taisos no Lietuvas dzīt e46, kādas ir izmaksas re;gistrācijā utt? degvielas izdevumus neskaitot. Par to ka tur mašīnas no 3 daļām metinātas lūdzu nekomentēt.Paldies.
Es reizēm brinos, vislaik sēdi forumā un tā apt gar acīm tev daudz, kas paiet garām. I pa tēmu bieži dzēsts.ValtersZ rakstīja:Tapē ka Tu visu pa tēmu ,bez pļūtīšanas.
Labu visiem 6dienu kam nav jastradā
AmenPjērs rakstīja:un viens te ir pilnīgs idiots!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
man arī visur ķīniešu hrenons, bet nevajag jau citiem tīšu prātu acīs viņu bāzt. padomājot par citiem esmu lukturiem staru nedaudz uz leju paregulējis, lai citiem netraucētu 
Meklēju sedanu, kupeju vai kūti ar skati, bez baigajiem tehniskajiem defektiem, par vizuālo +/- vienalga, benzīnu, ar motoru sākot no 1.8, 700 eināru apmērā.
Baigi lielās cerības nelieku, bet mošk kādam forumistam kkas atrodas, PM vai [email protected]

Baigi lielās cerības nelieku, bet mošk kādam forumistam kkas atrodas, PM vai [email protected]
mikstajiem miksto problemas, pjers utt...
everts rakstīja:mikstajiem miksto problemas, pjers utt...
Jautājums par riepām:
Kādas riepas izmērus lai ņemu priekš r17 j7.5 et41 style24 oem itkā tagad virsū uz tiem diskiem ir 215/45
Kādas riepas izmērus lai ņemu priekš r17 j7.5 et41 style24 oem itkā tagad virsū uz tiem diskiem ir 215/45
+100. Bābām ir Cālis.lv utt.everts rakstīja:mikstajiem miksto problemas, pjers utt...
Vēlies nedalītu uzmanību ?
Vēlies fotosesijas ?
Vēlies iekļūt stabo.lv video ?
http://www.ebay.de/itm/Bmw-E36-325i-Tuv ... 2eddcb70aa
Pērc nost!
Vēlies fotosesijas ?
Vēlies iekļūt stabo.lv video ?
http://www.ebay.de/itm/Bmw-E36-325i-Tuv ... 2eddcb70aa
Pērc nost!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
-
find_in_page