Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
Dj Plosky
Ziņojumi: 2741
Pievienojies: 12 Mar 2012, 20:18
Braucu ar: ER2
Atrašanās vieta: Ezernieki, Rīga
Reputācija: 13

25 Feb 2015, 21:25

ValtersZ rakstīja:Nav džuses.
Pēdējā pameta pirms 7gadi. Izvēlējās karjeru ne mani.
Nav brīnums! :lol:
d[-_-]b
Profila bilde
JorensHS
Ziņojumi: 546
Pievienojies: 28 Dec 2014, 17:59
Braucu ar: 318i

25 Feb 2015, 21:53

Es jau neko nesaku, bet man 90% ienākumu aiziet degvielā, nezinu vai vispār varu atļauties tādu ekstru kā meiteni, jo visādās ar pāriem saistītās aktivitātes tomēr maksā naudu un neesmu vēl atradis čikitu, kuras dēļ būtu gatavs braukt ar sabiedrisko :D
Four doors, more whores.
Attēls
Profila bilde
ervvis
Ziņojumi: 1236
Pievienojies: 11 Apr 2011, 22:02
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 1

25 Feb 2015, 21:54

JorensHS rakstīja:Es jau neko nesaku, bet man 90% ienākumu aiziet degvielā, nezinu vai vispār varu atļauties tādu ekstru kā meiteni, jo visādās ar pāriem saistītās aktivitātes tomēr maksā naudu un neesmu vēl atradis čikitu, kuras dēļ būtu gatavs braukt ar sabiedrisko :D
:lol:
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 5

25 Feb 2015, 21:57

Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir. :hahaha:
Profila bilde
mileniums
Ziņojumi: 1139
Pievienojies: 14 Nov 2011, 08:52
Braucu ar: to kurš mani ved!

25 Feb 2015, 22:00

valteram ex draudzene izvelejas karjeru lai nopirktu 18 pogu OBC un style 5 :lol:

bet Jorenam ieteiktu pamainiit darbu nevis izveeleeties parvietoties ar BMW vai meiteni
un uz pirkstiem uzmetot vai nu galiigi daudz brauc ar auto vai arii dziivo pie senciem! un pilngadiigam calim :nenene:
saakam tauta pieaugt :pupi:
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Profila bilde
Dj Plosky

25 Feb 2015, 22:03

JorensHS rakstīja:Es jau neko nesaku, bet man 90% ienākumu aiziet degvielā, nezinu vai vispār varu atļauties tādu ekstru kā meiteni, jo visādās ar pāriem saistītās aktivitātes tomēr maksā naudu un neesmu vēl atradis čikitu, kuras dēļ būtu gatavs braukt ar sabiedrisko :D
Pameklē kādu starp RS darbiniecēm, būs divi zaķi ar vienu šāvienu! :hahaha:
d[-_-]b
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

25 Feb 2015, 22:08

Ģirts rakstīja:Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir. :hahaha:
Kā arī jābūt vēl dažiem ar algu nesaistītiem plusiem... :lol:
Koju mazās neskaitās. Tur pietiks ar rgb enģeļiem un termosu. Nevajadzēs pat picu :hahaha:
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
frostijs
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 25 Sep 2012, 23:03
Braucu ar: 6cyl kompostu
Atrašanās vieta: Ķekava

25 Feb 2015, 22:09

Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts? :lol: :super:
Profila bilde
bembis e36
Ziņojumi: 692
Pievienojies: 23 Sep 2013, 19:30
Braucu ar: 328i,e39 523
Atrašanās vieta: limbazi

25 Feb 2015, 22:12

Linda rakstīja:
Ģirts rakstīja:Pff,vajag kārtīgu meiteni,kurai pietiek ar tīru mīlestību,vakariem ar šļūkšanu bembī caru pilsētai vakaros,kādreiz picu,teātri kaut ko,dārglietas trīs reiz gadā(nu vismaz man sanāk trīs reiz gadā)...vispār laikam sanāk izdevumi,bet manējai vismaz ir savs auto un kad bembī beidzas degviela,nav jādomā kā es kaut kur nokļūšu,tusiņos varu pieliet mūli līdz galam,nu tikai lai varu pats paiet vēl,tākā plusi arī ir. :hahaha:
Koju mazās neskaitās. Tur pietiks ar rgb enģeļiem un termosu. Nevajadzēs pat picu :hahaha:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

25 Feb 2015, 22:15

frostijs rakstīja:Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts? :lol: :super:
Mega episki. :D Bet esmu 97% drošs, ka tas ir vietējais censonis. :lol:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
frostijs
Ziņojumi: 134
Pievienojies: 25 Sep 2012, 23:03
Braucu ar: 6cyl kompostu
Atrašanās vieta: Ķekava

25 Feb 2015, 22:18

ch. rakstīja:
frostijs rakstīja:Mani pārsteidza mūsu kaimiņvalsts pārstāvis pārdod auto sadaļā. Man vienīgajam tas gifs likās forši izdomāts? :lol: :super:
tas reāli bija "made my day" posts :D
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

25 Feb 2015, 22:20

Vajadzētu būt tam pašam censonim, kurš uztaisīja gif'u tajā topikā ar melno sedanu vai kupeju un koši zilajiem diskiem.
Bet gifs labs, kāds veltījis diezgan daudz laika :D
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Dj Plosky

25 Feb 2015, 22:21

Ieejot forumā bieži nobrīnos cik daudz cilvēkiem ir brīva laika! :D
d[-_-]b
Profila bilde
Ģirts
Ziņojumi: 1592
Pievienojies: 04 Nov 2014, 21:19
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Ogre

25 Feb 2015, 22:24

Linda rakstīja:
Tur Tev taisnība :lol: manējai pofig vispār,vai es braucu ar mk2 golfu,bembi 7er vai jebkādu citu miseni :D Koju maziņajām gan tas nederēs,tur toč vajag žurku,rgb enģeļus un atribūtus visādus,moš norūsinātu haubi,lai nav kā visiem,es domāju Valteram way to go.
Profila bilde
Reinis159
Ziņojumi: 592
Pievienojies: 30 Jan 2012, 14:59
Braucu ar: E36 2.0 coupe
Atrašanās vieta: Lubāna - Madona

25 Feb 2015, 22:26

frostijs rakstīja:
ch. rakstīja:
Man ,tomēr, patika. :D Es jutos tajā brīdī glaimots, ka viņš savu dārgo ,laiku tērēja, lai ko tādu uzmeistarotu. :D
BMW - Best Motorsport Weapon
Profila bilde
TheAsTy
Ziņojumi: 162
Pievienojies: 09 Mar 2014, 21:25
Braucu ar: 3.0Q
Atrašanās vieta: Riga

25 Feb 2015, 23:14

Reinis159 rakstīja:
frostijs rakstīja:
ch. rakstīja: Mega episki. :D Bet esmu 97% drošs, ka tas ir vietējais censonis. :lol:
Man ,tomēr, patika. :D Es jutos tajā brīdī glaimots, ka viņš savu dārgo ,laiku tērēja, lai ko tādu uzmeistarotu. :D
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1
As real as it gets
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

25 Feb 2015, 23:23

+1
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK

25 Feb 2015, 23:36

TheAsTy rakstīja:]
Es isteniba nesaprotu to prikolu. Smiekligi ir tas, ka tjipa baigi dargi? 1.8k=1200 lati,kas nav daudz. besi ara tie kas pargaja no LVL uz EIR ar kursu 1:1

nu tur jau ta lieta ka lielaka dala ari pie ta palika ka 1:1, pienemsim ka viens te mekle pa 350 eiro e36 ar skati kas ir 240ls nu tas nav reali, un ari ka daudzi doma ka 1100 eiro par e36 ir daudz. bet tas tak ir tikai 770ls(par ko taja laika neteica ka dargi,jo tad jau skatijas uz e36 1000ls vertiba)

un vispar lielaka dala negrib atdot vairak par 800 eiro par e36, bet parsvara jau noperk miskastes kuram vajaga gan vizuali gan tehniski remontet un plusa vel extru nekadu nav, un tad sakas ka liksu M paku, parkrasosu, koza utt, kas beigas salasas daudz vairak neka ja izteretu nedaudz vairak lai nopirktu sakarigu e36.

ari es par tiem 1200 eiro neko labu nenopirku, tapec ari domaju so touringu nomainit pret passat b5 ka prieks ikdienas auto un kamer esu UK tad meklet te tiesam labu/sterilu e36 ar labu komplektaciju, kuru butu verts taisit/ieguldit naudu(viens 328 coupe ja ir atrasts, tikai saimnieks negrib pagaidam pardot, kaut gan jau 3 gadus vinam tas e36 stav garaza, bet nu dien sterils, bez rusas. kad ieraudziju tad skatijos uz to e36 ar smaidu seja un pirmais jautajums kad to e36 ieraudziju bija, vai pardod so auto, uz ko saimnieks, 1 gadu atpakal atbildeja ka ne, bet sogad kad jautaju tad teica ka ir jau apsveris domu par tirgosanu, taka varbut beidzot bus iespeja tikt pie vina, ja ne tad jamekle kads cits)
Profila bilde
K.F.
Ziņojumi: 583
Pievienojies: 24 Feb 2015, 19:40
Braucu ar: Opeli
Atrašanās vieta: Rīga/Ādaži/Kadaga
Reputācija: 1

25 Feb 2015, 23:55

No šodienas viens e36 vairāk atradīsies Rīgā. Nopirku lietotāja ROYALTY auto. Rīt būs topiks :clap:
Profila bilde
TheAsTy
Ziņojumi: 162
Pievienojies: 09 Mar 2014, 21:25
Braucu ar: 3.0Q
Atrašanās vieta: Riga

26 Feb 2015, 00:15

aarchijs rakstīja:
TheAsTy rakstīja:]

nu tur jau ta lieta ka lielaka dala ari pie ta palika ka 1:1, pienemsim ka viens te mekle pa 350 eiro e36 ar skati kas ir 240ls nu tas nav reali, un ari ka daudzi doma ka 1100 eiro par e36 ir daudz. bet tas tak ir tikai 770ls(par ko taja laika neteica ka dargi,jo tad jau skatijas uz e36 1000ls vertiba)

un vispar lielaka dala negrib atdot vairak par 800 eiro par e36, bet parsvara jau noperk miskastes kuram vajaga gan vizuali gan tehniski remontet un plusa vel extru nekadu nav, un tad sakas ka liksu M paku, parkrasosu, koza utt, kas beigas salasas daudz vairak neka ja izteretu nedaudz vairak lai nopirktu sakarigu e36.

ari es par tiem 1200 eiro neko labu nenopirku, tapec ari domaju so touringu nomainit pret passat b5 ka prieks ikdienas auto un kamer esu UK tad meklet te tiesam labu/sterilu e36 ar labu komplektaciju, kuru butu verts taisit/ieguldit naudu(viens 328 coupe ja ir atrasts, tikai saimnieks negrib pagaidam pardot, kaut gan jau 3 gadus vinam tas e36 stav garaza, bet nu dien sterils, bez rusas. kad ieraudziju tad skatijos uz to e36 ar smaidu seja un pirmais jautajums kad to e36 ieraudziju bija, vai pardod so auto, uz ko saimnieks, 1 gadu atpakal atbildeja ka ne, bet sogad kad jautaju tad teica ka ir jau apsveris domu par tirgosanu, taka varbut beidzot bus iespeja tikt pie vina, ja ne tad jamekle kads cits)
atceros kad 700-1000 ls par golf 3 prasija ar gaziti. ne jau par zurku
As real as it gets