Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 1297
- chevron_right
Suporti iespējams grab
un ja tie ir suporti kas grab,tad kaa to noveerst?
Vai nu citi vai arī laikam varēja sataisīt esošos.
Man jau liekas,ka tev tur janoskruve rats un jaapskatas viss tur kartigi,jo pa musu celiem daudzkas atkratas un paliek valigs,varbut tikai pievilkt vajag.splat rakstīja:un ja tie ir suporti kas grab,tad kaa to noveerst?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
kkad tiks apskatiits,nu jau peec negaisa slapjsh viss
Bet nu paldies
Bet nu paldies
suporti nevar grabet ja nu vienigi ir viena skruve izkritusiuteo rakstīja:Suporti iespējams grab
skaties vai neskaras klat bremzeu aizsargs, atsaites, atsperes noceko vai nav noluzusas , amiti vai nav beigts
Heeey! , kaads zin kaads ir sods , Ja menti mani nokjer ar moci , bet man nav atbilstoshaa kategorija? Piem man ir tikai B kategorija.
suports var minimāli grabēt, ja vadīklām ir pilnīgi kapi
Par grabēšanu - ir redzēts, ka bremžu klucis no fiksējošas "skavas" ir nost un īsti vairs neturās cilindrī un grab kā veca... Skaties pats vai dod servisā, šobrīd tikai minēšana.
Kādēļ atsaites, atsperes, aizsargs utt., ja reiz nospiežot bremzes graboņa pazūd?
Kādēļ atsaites, atsperes, aizsargs utt., ja reiz nospiežot bremzes graboņa pazūd?
man bija tieši šis variants, klučiem bija tā skava.. grabēja neizturami bet tiklīdz nospiež bremzes graboņa pazuda. nomainīju klučus un viss kārtībā.Jonjis rakstīja:Par grabēšanu - ir redzēts, ka bremžu klucis no fiksējošas "skavas" ir nost un īsti vairs neturās cilindrī un grab kā veca... Skaties pats vai dod servisā, šobrīd tikai minēšana.
Vai arī suportu skavas sadilušas, un klucis sitas pa to. Tur reāli dzīvē jāskatās.
Nu nez pats liku un noluza tas skavas bet vis 4otka. tadu variantu pa vadiklam vel neesmu redzejis un ari shadu pa skavam tapec domaju ka suporta nav kam grabetJonjis rakstīja:Par grabēšanu - ir redzēts, ka bremžu klucis no fiksējošas "skavas" ir nost un īsti vairs neturās cilindrī un grab kā veca... Skaties pats vai dod servisā, šobrīd tikai minēšana.
Domāju, ka BMW un audi tie suporti īpaši neatšķirs pēc uzbūves un audi brālim viņi grabēja nenormāli - skaņa bija tāda metāliska. Nezinu kas tieši tur bija beigts, bet grabēja un piespiežot bremzes viss ok.
Pa lielam grab vienmēr kluči, bet pie vainas var būt gan paši kluči, gan suporti..
Varbūt kāds var izpalīdzēt, man uz skati vajaga priekšējos lukturus, varbūt kāds var aizdot. Man tik iziet skati un viss.
Visu sīkāk sarunāt, skatoties ko grib pretī. :( 29896074 vai pm
Visu sīkāk sarunāt, skatoties ko grib pretī. :( 29896074 vai pm
Varbūt kāds zin AgnisB nr.?
Am kāds zin kur var dabūt remont komplektus bundžai ? un apkarīnāmās daļas bundžai.
Ķipa sagataves ko aizvietot noteiktus gabalus.replacement body panels angliski. rust repair panels biimeruk forumā minēts tāds.
Ķipa sagataves ko aizvietot noteiktus gabalus.replacement body panels angliski. rust repair panels biimeruk forumā minēts tāds.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varetu uzzinat uz bmw e39 ir blokis tikai no m5 ? vai ka ?
aizmugure lampu paneli ar līsti ,
zapaskas bedre,
sliekšņi ,
arkas,
priekšas spārni,
tv,
brille,
zapaskas bedre,
sliekšņi ,
arkas,
priekšas spārni,
tv,