Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 308
- chevron_right
Pērku e36 - ar tehniskiem/vizuāliem defektiem, bet bez lieliem nodokļu parādiem un ar iespēju pārrakstīt, kā arī interesē jaukšanai uz detaļām, bez iespējas pārrakstīt, sisti ar beigtiem motoriem u.t.t
PM
PM
Būtu nauda kaut tūlīt paņemtu kūti no tevis.Naudas nav nevaru paņemt,.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ņem kredītu....
Nu nav vēl vēlme bijusi darīt galu, kaut abus e36 ar kreditu nomaksāju. Vismaz ok mašīnu var paņemt nevis izvarotu rūsas čupu pa dažiem sotakiem.
Jā, it īpaši atceroties Tava pirmā e36 grīdu
Nezinu par pašnāvību, bet es arī kredītu neņemtu.
Nezinu par pašnāvību, bet es arī kredītu neņemtu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
BMW E39 535i V8 SPORTPACKET. Pienācis laiks pārsēsties uz kautko ekonomiskāku un tādēļ pārdodu Skaistu, spēcīgu, ievērības cienīgu un uz ceļiem respektējamu BMW 535i V8 (M62b35TU) Gloss shadowline.
Mašīnai ekskluzīva kompletācija SPORTPACKET(Exclusiv packet+Business packet)-otras tādas noteikti Latvijā nav:)
Mašīnā nauda nav nekad žēlota-daudz kas mainīts(visu pastāstīšu-rakstiet, zvaniet)
Mašīna no auto salona izripoja 2001. gada 27. decembrī. -ir visi papīri kas to apliecina
izskatīsu arī IZDEVĪGUS maiņas piedāvājumus ar manu vai juusu piemaksu
Cenā iekļauta svaigas Midland Eļļas maiņa ar filtirm un gada nodoklis.
No mašīnas steidzīgi vaļā tikt nevēlos tapēc nepiedāvāt neadekvātās perekupu naudas summas.
P. s-veikta nopietna izpluudes paarbuve-skanja fantastiska.
Auto cena 3500.ls-ir probleemas kautkaadas ar automaatu-neasmu veel bijis servisaa lai uzinaatu iemeslu-kad paarsleedzas no 3 uz 2 vai no 2 uz 1 tad nokriit baigi apgriezieni un deelj taa sanaak kad mashiinu sabremzee-cik runaaju ar kluba biedriem kas servisaa straadaa-tie saka kad izskataas peec eljas liimenja-tjipa vajadzeetu pieliet-esmu noguris no shii auto(neko negribu dariit)pa pussgadu esmu iegruidis ap 1200.ls vinjaa-taisiiju kaa sev bet beigaas tomeer pa saaliitu shaads aparaats sanaak-esmu gatavs nomest 500eur no cenas uz probleemas reekina-sliktaakajaa gadiijumaa kaarbas vaina-kaarba 200.ls maksaa laba....
Iespeeja aizdziit uz diagnostiku-nav nekas sleepjams!!!!
Video ar izputeja parbuvi
Mašīnai ekskluzīva kompletācija SPORTPACKET(Exclusiv packet+Business packet)-otras tādas noteikti Latvijā nav:)
Mašīnā nauda nav nekad žēlota-daudz kas mainīts(visu pastāstīšu-rakstiet, zvaniet)
Mašīna no auto salona izripoja 2001. gada 27. decembrī. -ir visi papīri kas to apliecina
izskatīsu arī IZDEVĪGUS maiņas piedāvājumus ar manu vai juusu piemaksu
Cenā iekļauta svaigas Midland Eļļas maiņa ar filtirm un gada nodoklis.
No mašīnas steidzīgi vaļā tikt nevēlos tapēc nepiedāvāt neadekvātās perekupu naudas summas.
P. s-veikta nopietna izpluudes paarbuve-skanja fantastiska.
Auto cena 3500.ls-ir probleemas kautkaadas ar automaatu-neasmu veel bijis servisaa lai uzinaatu iemeslu-kad paarsleedzas no 3 uz 2 vai no 2 uz 1 tad nokriit baigi apgriezieni un deelj taa sanaak kad mashiinu sabremzee-cik runaaju ar kluba biedriem kas servisaa straadaa-tie saka kad izskataas peec eljas liimenja-tjipa vajadzeetu pieliet-esmu noguris no shii auto(neko negribu dariit)pa pussgadu esmu iegruidis ap 1200.ls vinjaa-taisiiju kaa sev bet beigaas tomeer pa saaliitu shaads aparaats sanaak-esmu gatavs nomest 500eur no cenas uz probleemas reekina-sliktaakajaa gadiijumaa kaarbas vaina-kaarba 200.ls maksaa laba....
Iespeeja aizdziit uz diagnostiku-nav nekas sleepjams!!!!
Video ar izputeja parbuvi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
e36 mauritzius blau krāsā. 1994gada, ar skati ļidz maijam nākošā gada. kondišen, el. logi , el. spoguļi, el. lūka. no defektiem prātu čakarē rokas bremze, jāmaina labais spārns un nedaudz locīts kapots. diski r17.ļoti smuki izskatās. sīkāk pa tel. 27886586, atrodas iļģuciemā, cena kādi 650ls. kāra, mehānika, motors 2.0vanos
nesaku 100% bet var gadities ka uz septembra sakumu tirgosu savu e36 cena varetu but kadi 2500ls .taka ja kadam butu intrese tad drosi pm un sikak visu izstastisu
bilde ieskatam un viss kas ir noticis ar masinu kamer ir manas rokas ir aprakstits te : viewtopic.php?f=18&t=721&start=480 PS: bet pagaidam tas nav 100% zinašu tikai septembra sakuma kad sanemsu atbildi par vienu citu e36
bilde ieskatam un viss kas ir noticis ar masinu kamer ir manas rokas ir aprakstits te : viewtopic.php?f=18&t=721&start=480 PS: bet pagaidam tas nav 100% zinašu tikai septembra sakuma kad sanemsu atbildi par vienu citu e36
pazina meklē e36 kupeju, sliktakaja gadijuma sedanu 1.8is vai 2.0 bet priekšroka 1.8is
cena līdz 800ls - varbūt kādaam ir ko ieteikt.. - sodien vienu apskatijamies, kapi...
varbut kads no foruma tirgo.. diezgan steidzami laikam...
cena līdz 800ls - varbūt kādaam ir ko ieteikt.. - sodien vienu apskatijamies, kapi...
mekleju e36 ar 2.5 motoru, kupeja vai sedans vienalga, galvenais lai butu labs motors, vizualajam stipri nepievershu uzmanibas, pavisam izpuvushus luzhnjus nepiedavat. var buut bez dokumentiem, vai bez parrakstishanas. cena liidz 350ls PM
Pēdējais labojis energytt - 19 Aug 2013, 23:12, kopā labots 1 reizi.
uzacis nav virsū vairs, disks ir atpakaļ kā visi, migla nav, jo draugs paķēra zaķi stiprinājumu jaunu vaig, moldings ir atpakaļ durvis vnk nav kārtīgi aiztaisītas slieksnis uzlocīts mazliet un (plaukts??) priekša uzlocīts, riepa taisni nestāvmožais rakstīja:pazina meklē e36 kupeju, sliktakaja gadijuma sedanu 1.8is vai 2.0 bet priekšroka 1.8is
motorīts nav uzmetis man, kgan pats ar šo tik 2k kilometri nobraukti apmēram
salonā visas tās parpalas izstaipījušās nu kr4 tā drēbe
ruslana burbuļi arī ir pie haubes un aizmugures arkās pie bampera, īsti neesmu nemaz skatījies
Mekleju E36 m51
Ja vēl aktuāli možais, tad te izskatās ļoti labs variants
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... epege.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... epege.html
Purns līks
O joptvai, pat to bildi neredzēju
GunChijs, cik $?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cmdnk.html varētu būt labs pamatsmožais rakstīja:pazina meklē e36 kupeju, sliktakaja gadijuma sedanu 1.8is vai 2.0 bet priekšroka 1.8is
Vai tad tik slikti? Nevar saregulēt?uteo rakstīja:O joptvai, pat to bildi neredzēju
Varbut nav sists vnk jaukts ārā?
Jā, to nevar zināt. Neesmu nekad jaucies tā un nezinu vai ir iespējams tik šķībi salikt purnu un vizināties apkārt, ja ir iespēja to visu sakārtot smuki.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 308