Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …
- 292
- chevron_right

cik dzirdēju tad mans aparāts a atgriezies mājās pēc apkopes PBSHB (samainīta siksna,roļiki,ūdenssūknis,kreisais stūres pirksts visā garumā un ieliets svaigs dzesēšanas šķidrums)
Paldies PBSHB par atsaucību un palīdzību 

coupe 2.8

uzlikts short shift! 

Uzpldīta pilna bāka ar 98 

from Russia 

Tīeši tā,Latvjā šādas izpriecas nevaru vēl atļautiesdreimanis_lv rakstīja:from Russia

tada zinjaa forsi jums tur 

Draudzene šodien izsita miglu un pabeidza apsist jau ta ap**to buferi, pateicoties āpšu pārītim, kāds nezin vai var kautkur iepirkt stikliņu šitām miglām , pats miglinieks vesals bet no stikliņa gan nekas pari nepalika
http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv

http://www.protuning.lv/index.php?op=ma ... inklang=lv

kuras puses vajag? skiet ka ir labais

pasažiera puses!

cik tas ir pa leto ?Tomariņš rakstīja:Tīeši tā,Latvjā šādas izpriecas nevaru vēl atļautiesdreimanis_lv rakstīja:from RussiaUn kas te ko neaizbraukt 40km,lai uztankotos pa lēto

Nu gluži jau pa velti nav,bet nu 98 man sanāk pa kkādiem 0.53 sant. litrā,atkarīgs no valūtas kursa.GF. rakstīja:cik tas ir pa leto ?Tomariņš rakstīja:Tīeši tā,Latvjā šādas izpriecas nevaru vēl atļautiesdreimanis_lv rakstīja:from RussiaUn kas te ko neaizbraukt 40km,lai uztankotos pa lēto

[quote=Nu gluži jau pa velti nav,bet nu 98 man sanāk pa kkādiem 0.53 sant. litrā,atkarīgs no valūtas kursa.[/quote]
kā ar benzīna kvalitāti? tāda kā šeit vai labāka??
mēs skolā testējām latvijas 98 oktāna benzīnu, izrādījās knaps 95 oktānskaitlis. no tā laika leju tikai 98 benzīnu.
kā ar benzīna kvalitāti? tāda kā šeit vai labāka??

mēs skolā testējām latvijas 98 oktāna benzīnu, izrādījās knaps 95 oktānskaitlis. no tā laika leju tikai 98 benzīnu.

Manējam downgreidi salons pa pusei arā ! Buferis nost uz krāsošanu !

Sieviņas e36 samainīti bremžu cilindrīši un barabāns. 

Hmm ja tā godīgi jāsaka,tad nemāku teikt par kvalitāti,Latvijā tankā pēdējo reiz pildijos pirms kādiem diviem gadiem laikam tā pa kārtīgo,bet liekas ka tgd 98 iet labāk nekā gāja ar 95 RUS degvieluJaanis MM rakstīja:kā ar benzīna kvalitāti? tāda kā šeit vai labāka??Nu gluži jau pa velti nav,bet nu 98 man sanāk pa kkādiem 0.53 sant. litrā,atkarīgs no valūtas kursa.[/quote rakstīja:![]()

pff mans aparāts gan ir vairākas reizes redzējis pilnu bāku ar latvijas 98, tāpat jau sanāk pa mēnesi izbraukt vairāk kā bāku, tak kāpēc knapināties un liet pa piečukam katru dienu, ja var sagāzt pilnu bāku uzreiz un aizmirst par tanku uz ilgāku laiku.GF. rakstīja:Nu gluži jau pa velti nav,bet nu 98 man sanāk pa kkādiem 0.53 sant. litrā,atkarīgs no valūtas kursa.Tomariņš rakstīja:cik tas ir pa leto ?dreimanis_lv rakstīja: Tīeši tā,Latvjā šādas izpriecas nevaru vēl atļautiesUn kas te ko neaizbraukt 40km,lai uztankotos pa lēto
bez tam ja krievijas beņa vēljoprojām satur sēru, tad m52 motorus no tā silti iesaku turēt pa gabalu.
Pēdējais labojis Liss - 13 Mai 2012, 15:02, kopā labots 1 reizi.

Sodien adots auto krasotaajam, pec divam nedelam buus atpakal :)
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Taisies vinju visu pilniibaa paarkraasot?????????????????????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

No arpuses tikai, jo laika gaita sakrajusas sviikas, buktes
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- …