Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1089
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- …
- 1297
- chevron_right
pareizo spuldzīti nopirki?Madyboy rakstīja:Neliels tehnisks jautājums: beidzot nopirku aizmugures miglas luktura oriģinālo spuldzītes turētāju, līdz šim aizmugurējais miglas lukturis nav izmantots(kopš nopirku auto), problēma tāda ka miglas spuldzīti ieliekot tā deg nepārtaukti, neatkarīgi no tā vai ieslēdzu vai izslēdzu. Ieslēgšanas un izslēgšanas poga darbojas un miglas luktura brīdinājuma spuldzīte deg kad ir ieslēgts. Jautājums: Kur meklēt problēmu?
Slēpts saturs: Parādīt
Jā ir šāda spuldzīte, ir arī pareizais spuldzītes turētājs, nemainās spuldzītes spožums iesledzot un izsledzot migliniekus, visu laiku degLawwr rakstīja:pareizo spuldzīti nopirki?Madyboy rakstīja:Neliels tehnisks jautājums: beidzot nopirku aizmugures miglas luktura oriģinālo spuldzītes turētāju, līdz šim aizmugurējais miglas lukturis nav izmantots(kopš nopirku auto), problēma tāda ka miglas spuldzīti ieliekot tā deg nepārtaukti, neatkarīgi no tā vai ieslēdzu vai izslēdzu. Ieslēgšanas un izslēgšanas poga darbojas un miglas luktura brīdinājuma spuldzīte deg kad ir ieslēgts. Jautājums: Kur meklēt problēmu?migliniekiem šāda nāk, pastāvīgi viena deg kā gabarīts, otra iedegas spilgāk, kad ieslēdz miglinieku.Slēpts saturs: Parādīt
Kur vēl var pasūtīt OEM daļas, izņemot etk.lv?
Vajag pasūtīt kaudzīti sīkumu, pāris lietām minimālais ierobežojums ir 20, ir kāda vieta, kur tos ierobežojumus var apiet + piegāde ātrāka kā etk.lv? Man aiznākamnedēļ vajadzētu jau visu uz rokas.
Vajag pasūtīt kaudzīti sīkumu, pāris lietām minimālais ierobežojums ir 20, ir kāda vieta, kur tos ierobežojumus var apiet + piegāde ātrāka kā etk.lv? Man aiznākamnedēļ vajadzētu jau visu uz rokas.
Sensonauto suta pa pirmdienam un sanem nakosaja 1diena.. Sikumus var dabut, tos kuri iepakojuma pa 10-20gb.. Bet cena sensona nav tik salda...funkyasshit rakstīja:Kur vēl var pasūtīt OEM daļas, izņemot etk.lv?
Pa ziemassvētkiem nepieciešams atstāt auto Rīgā, autoostas tuvumā uz 5 diennaktīm. Domāju atstāt Origo Euro park.
Cik droši/prātīgi tā darīt, varbūt ir kāda alternatīva ?
Cik droši/prātīgi tā darīt, varbūt ir kāda alternatīva ?
Pašai stāvvietai nekādas vainas, neko neaplasīs un viss droši, bet neteiktu, ka lētākais variants. Man liekas, ka virs stockmann bija lētāk un tuvāk auto ostai arī. Ja par brīvu gribās, tad var atstāt netālu no ostas, pie "stargorod", tad gan kādas 15 min. jāiet kājām un neviens neapsargās autiņu. Te arī manas Rīgas zināšanas beidzas 
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Varbūt kāds ir pēdējā laikā reģistrējis e36? Cik +/- tas kopā izmaksā? Nummuri + reģistrācija utt 
~500E.Burvis rakstīja:Varbūt kāds ir pēdējā laikā reģistrējis e36? Cik +/- tas kopā izmaksā? Nummuri + reģistrācija utt
paldiesfunkyasshit rakstīja:~500E.Burvis rakstīja:Varbūt kāds ir pēdējā laikā reģistrējis e36? Cik +/- tas kopā izmaksā? Nummuri + reģistrācija utt
Sveiki, kā var atrast problēmu ja drošinātāju sit laukā? Ar ko sākt un kā noteikt kur nāk issavienojums?
sakumaa pastasti kaadu drosinataaju sit laukaa.....DN-848 rakstīja:Sveiki, kā var atrast problēmu ja drošinātāju sit laukā? Ar ko sākt un kā noteikt kur nāk issavienojums?
Tieši tā, jāsāk ar to kurš drošinātājs. Bet palielam ej pāri vadiem, skaties vai nav pliki kaut kur atstāti, nesaskaras, vai zaļais nav iemeties.
Man vienreiz piepīpētāju sita ārā, jo 5 centi bija iekrituši iekšā
Man vienreiz piepīpētāju sita ārā, jo 5 centi bija iekrituši iekšā
It's all about the win
Ja ir iespējams,tad paņem ieliec to spuldzīti no kāda cita pazīstamā lai pārbaudītu pašu spuldzīti,man nesen bija identiska lieta,kad ieliku jaunu spuldzīti,bet viņa visu laiku deg,un spiežot aizmugures miglas pogu,panelī viņu parāda,bet lampiņa nemainīgi deg. Es liku uz patronas defektu,bet pirms citas patronas iegādes izdomāju no citas lampas paņemt un prikola pēc pārbaudīt,un beigās izrādījās kaut kāds spuldzītes defekts/brāķis,jo vizuāli ne ar ko neatšķīrās no lietotās spuldzītes,visi dati bija identiski. Bet nu ja cita spuldzīte ar tā pat dara,tad pārbaudi pašu patronu vai pamaini arī to,mazums kas,pirms ko pērc,ja vari patestē un pārbaudi. Var no otras puses luktura tās patronas pamainīt.Madyboy rakstīja:Jā ir šāda spuldzīte, ir arī pareizais spuldzītes turētājs, nemainās spuldzītes spožums iesledzot un izsledzot migliniekus, visu laiku degLawwr rakstīja:pareizo spuldzīti nopirki?Madyboy rakstīja:Neliels tehnisks jautājums: beidzot nopirku aizmugures miglas luktura oriģinālo spuldzītes turētāju, līdz šim aizmugurējais miglas lukturis nav izmantots(kopš nopirku auto), problēma tāda ka miglas spuldzīti ieliekot tā deg nepārtaukti, neatkarīgi no tā vai ieslēdzu vai izslēdzu. Ieslēgšanas un izslēgšanas poga darbojas un miglas luktura brīdinājuma spuldzīte deg kad ir ieslēgts. Jautājums: Kur meklēt problēmu?migliniekiem šāda nāk, pastāvīgi viena deg kā gabarīts, otra iedegas spilgāk, kad ieslēdz miglinieku.Slēpts saturs: Parādīt
Itkā jau patrona pirkta jauna no senson auto, nedomāju ka tajai būtu problēma, jāpamēģina ar citu spuldzīti, spuldzīte pa bagažnieku kādu laiku tusējusi, jācer ka tajai vainaJanka92 rakstīja: Ja ir iespējams,tad paņem ieliec to spuldzīti no kāda cita pazīstamā lai pārbaudītu pašu spuldzīti,man nesen bija identiska lieta,kad ieliku jaunu spuldzīti,bet viņa visu laiku deg,un spiežot aizmugures miglas pogu,panelī viņu parāda,bet lampiņa nemainīgi deg. Es liku uz patronas defektu,bet pirms citas patronas iegādes izdomāju no citas lampas paņemt un prikola pēc pārbaudīt,un beigās izrādījās kaut kāds spuldzītes defekts/brāķis,jo vizuāli ne ar ko neatšķīrās no lietotās spuldzītes,visi dati bija identiski. Bet nu ja cita spuldzīte ar tā pat dara,tad pārbaudi pašu patronu vai pamaini arī to,mazums kas,pirms ko pērc,ja vari patestē un pārbaudi. Var no otras puses luktura tās patronas pamainīt.
Martinsoon rakstīja:sakumaa pastasti kaadu drosinataaju sit laukaa.....DN-848 rakstīja:Sveiki, kā var atrast problēmu ja drošinātāju sit laukā? Ar ko sākt un kā noteikt kur nāk issavienojums?
Pēc metināšanas aizmugurējās ceturdaļas, uztaisiju burnoutu un izsita pagriezienu drošinatāju, pec tam ieliku malziet stirpāku lai saprastu kurā brīdī viņš sit arā, un tas bija kad ieslēdz pagriezienu pa kreisi. Baigais gateris, bet tagad auto nemaz nevaru nogādat pie elektriķa, tāpēc pašam jārisina problēma.
Klemes biji noņēmis kad metinaji?
Es pats nemetināju, bet domāju ka tas būtu tikai pašsaprotami un normāli ja viņas būtu nost, es domāju ka tur problēma neslēpjas.zurkae36 rakstīja:Klemes biji noņēmis kad metinaji?
UN?zurkae36 rakstīja:Klemes biji noņēmis kad metinaji?
Kas un? Es strādāju metinasana kantori un zinu to ka klemes ir jāņem nost pirms metināšanas. Jo ir iespēja ka māsa aizies uz īso un nosvilinas kādu no Elektro ierīcēm visbiežāk vadības bloku.vitjazz rakstīja:UN?zurkae36 rakstīja:Klemes biji noņēmis kad metinaji?![]()
Pamēģini kādai jaunai scania vai volvo pirms metināšanas nenonemot klemes un tad padalies ar pieredzi cik tas izmaksās gadījumā ja kaut kas notiks
Veči,šī vējstikla rāmja plastmasa kupejai ir? Vnk man liekas,ka sedana bāzei tā ir savādāka,palabojiet kāds 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1089
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- …
- 1297