Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- 1094
- …
- 1297
- chevron_right
kupejai savādāka, vienā gabalā.
Šoreiz ne bmw,bet sanāca ķibele ar otru mašinu ar A klases mersīte 1.7cdi.Parādījās dīvaina skaņa motorā,klaudz kaut kas,vakar atbraucot no darba nekā tāda nebija,šodien no rīta laižot parādījās skaņa,un noslāpējot ir tāda skaņa kā piesūktu gaisu.Vai tur arī nekadas cerības tam motoram?
Jauda nav jūtami pasliktinājusies? Varbūt ieplūdnieks piesūc..Da1ris rakstīja:Šoreiz ne bmw,bet sanāca ķibele ar otru mašinu ar A klases mersīte 1.7cdi.Parādījās dīvaina skaņa motorā,klaudz kaut kas,vakar atbraucot no darba nekā tāda nebija,šodien no rīta laižot parādījās skaņa,un noslāpējot ir tāda skaņa kā piesūktu gaisu.Vai tur arī nekadas cerības tam motoram?
Nē viss ir pa vecam,un motoram strādājot tukšgaita ir tikai ta specifiskā skaņa,ap 50 -60 km/h pazūd,un nedaudz pēc dīzeļa ožRiks* rakstīja:Jauda nav jūtami pasliktinājusies? Varbūt ieplūdnieks piesūc..Da1ris rakstīja:Šoreiz ne bmw,bet sanāca ķibele ar otru mašinu ar A klases mersīte 1.7cdi.Parādījās dīvaina skaņa motorā,klaudz kaut kas,vakar atbraucot no darba nekā tāda nebija,šodien no rīta laižot parādījās skaņa,un noslāpējot ir tāda skaņa kā piesūktu gaisu.Vai tur arī nekadas cerības tam motoram?
Jautājums spečukiem mašīnai kad ir sabiris sajūgs ir iespējams pārslēgt ātrumus tīri fiziski neiet runa par kustēšanu uz priekšu? Īsāk sakot situācija sekojoša mašīnu var piedarbināt jebkurā ātrumā nespiežot sajūgu un kad ir piedarbināta vari pārlikt ātrumu uz kuru gribi ari nespiežot sajūgu nav nekādi krakšķi ne kā mans minējums ir ka sajūgs ir izšķīdis jo ja būtu pusasis vai kas tāds tad ne tikai tahometrs celtos bet arī spidometrs?
Kādam kas līdzīgs ir gadījies kādi priekšlikumi?
Kādam kas līdzīgs ir gadījies kādi priekšlikumi?
Nebiedē par kārbu.ikey07 rakstīja:Ja vien pati kārba nav beigta tad ir sajūgs nobeidzies.
Krc tas viss sākās pēc kūpināšanas bija jau čujs ka baigi neparasti smird pēc sajūga bet nu hope.ikey07 rakstīja:Ja vien pati kārba nav beigta tad ir sajūgs nobeidzies.
Karba būs lētāk nekā sajūgs.Cilveks80 rakstīja:Nebiedē par kārbu.ikey07 rakstīja:Ja vien pati kārba nav beigta tad ir sajūgs nobeidzies.
darbs dārgāks par kārbu 
Muhaha kārba ir laba es kaut kā 90% esmu droš ka tā nav viņa jo ja kaut kas ar to būtu tad vismaz kaut kādām pazīmēm būtu jābūt bet nekā itkā līdz viņai jauda neaizietu un nekas tur negrieztos hjvzLawwr rakstīja:darbs dārgāks par kārbu
Negribas apslimušam līst zem autiņa, kāds var pateikt- lambda zondi var atvienot kkur motortelpā, nelienot apakšā, nesaprotu, kur tas vads no viņas aiziet?
āā, jāatvieno nemotoram m40b18
āā, jāatvieno nemotoram m40b18
sorry par stulbo jautājumu, jau atrdu, kur tas vads aiziet, nav nemaz uz motortelpu 
Kur buksi samainīt? Pats nevaru un nemāku. PM
Kā ir legit oficiālajos servisos ja es atvelku pie viņiem mašīnu un iedodu detaļu kas jānomaina man par darbu jāmaksā pirms vai pēc padarītā? Stulbi izklausās bet nekad neesmu dzinis mašīnu uz oficiālajiem servisiem vienmēr kādā kaktu kantorī visu sačini.

Tā kā pēc normālas prakses,vajadzetu maksāt TIKAI PĒC pieņemtā remontdarba veikšanas!Cilveks80 rakstīja:Kā ir legit oficiālajos servisos ja es atvelku pie viņiem mašīnu un iedodu detaļu kas jānomaina man par darbu jāmaksā pirms vai pēc padarītā? Stulbi izklausās bet nekad neesmu dzinis mašīnu uz oficiālajiem servisiem vienmēr kādā kaktu kantorī visu sačini.![]()
![]()
Jasna paldies ta ari domāju bet par cik kaktu darbnīcas parasti nem avansu u.t.t parliecinajos tīri.vitjazz rakstīja:Tā kā pēc normālas prakses,vajadzetu maksāt TIKAI PĒC pieņemtā remontdarba veikšanas!Cilveks80 rakstīja:Kā ir legit oficiālajos servisos ja es atvelku pie viņiem mašīnu un iedodu detaļu kas jānomaina man par darbu jāmaksā pirms vai pēc padarītā? Stulbi izklausās bet nekad neesmu dzinis mašīnu uz oficiālajiem servisiem vienmēr kādā kaktu kantorī visu sačini.![]()
![]()
Nezini apmeram cik izmaksās e39 2.5 benzins sajuga maiņa?
Padārgi.. Servisā darba stunda maksā 15-20Eur.. Plus vēl kkādas slēptās izmaksas.Cilveks80 rakstīja:Jasna paldies ta ari domāju bet par cik kaktu darbnīcas parasti nem avansu u.t.t parliecinajos tīri.vitjazz rakstīja:Tā kā pēc normālas prakses,vajadzetu maksāt TIKAI PĒC pieņemtā remontdarba veikšanas!Cilveks80 rakstīja:Kā ir legit oficiālajos servisos ja es atvelku pie viņiem mašīnu un iedodu detaļu kas jānomaina man par darbu jāmaksā pirms vai pēc padarītā? Stulbi izklausās bet nekad neesmu dzinis mašīnu uz oficiālajiem servisiem vienmēr kādā kaktu kantorī visu sačini.![]()
![]()
Nezini apmeram cik izmaksās e39 2.5 benzins sajuga maiņa?
kur e36 uztaisīt atslēgu ar čipa pārlikšanu un kādas ir aptuvenās izmaksas?
izlūza plastmass..
izlūza plastmass..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- 1094