Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- 1094
- …
- 2228
- chevron_right
Tu vispaar saproti, ka japaana ir tehnologjijaa priekshaa visaa pasaulee?TheAsTy rakstīja:tik un ta, Vaciesi bija labak par Japaniem,un bus.Patik miskaste ar plastmasas salonu,brauc ar Japani un dzied ka mans auto neiznicinams,man ir vislabakais motors. VTec fans?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Salidzinat 6cyl ar 4 cyl? lol wut?LitrsALus rakstīja:Tu man tagad gribi pateikt, ka skan suudiigaak par M42B18?TheAsTy rakstīja:https://www.youtube.com/watch?v=Kl5VKchKonULitrsALus rakstīja:Un vai zinaaji, ka neviena vtec sisteema nav nobrukusi? Cik daudzi bmw brauc ar graboshiem vanosiem?
Patikama skana![]()
![]()
Ja nemt kadu uzticamo auto,tad labak Toyota panemt.![]()
Varam sho ciinju turpinaat, vismaz interesanti![]()
As real as it gets
2 LitrsALus
Neapšaubāmi japāņiem dzinējos izmantotās tehnoloģijas bija pat 10 gadus priekšā Eiroas auto industrijas flagmaņiem. Bet ja patīk braukt ar tabureti un piedzīvot tik prasto un necilvēcīgi interjera ergonomitāti, tad tam var pievērt acis un baudīt to auto visu laiku gasējot.
Good point! Man ir labs paziņa, kas 7 gadus būvē EG Civicu Turbo projektu. Protams, tas nav Lexus ar 2JZ uz kura tik daudzi siekalojas (pēc redzētā internetā), bet still 450hp no 1.6 ar principā pilnīgu custom-job zem motora pārsega tomēr ir mizlīgas neatlaidības rādītājs. Viņš man reiz teica šādi: "Ja negribi liekas problēmas un atdotas milzīgas naudas, laika resursu šķietami ne par ko - turies tālāk no austrumvalstu auto." Protams, Japāņi Japānā ir kaut kas kolosāls, ne velti viņiem pirmajiem izveidojās n-tās auto subkultūras ar tik plašo apkarināmo aftermarket auto detaļu tirgu.LitrsALus rakstīja:Nekad,NEKAD muuzhaa es nepirkshu Volkswagenu.
Ja nebuutu tie "prodrifteri" tad shaads forums nepastaaveetu.
Lai vai cik ljoti BMW censtos, vienmeer priekshaa ir japaanji. Un ne tikai BMW, bet visam autotirgum
Neapšaubāmi japāņiem dzinējos izmantotās tehnoloģijas bija pat 10 gadus priekšā Eiroas auto industrijas flagmaņiem. Bet ja patīk braukt ar tabureti un piedzīvot tik prasto un necilvēcīgi interjera ergonomitāti, tad tam var pievērt acis un baudīt to auto visu laiku gasējot.
Pēdējais labojis Forwox - 26 Feb 2015, 01:29, kopā labots 2 reizes.
BMW Motorsport International
Pēdējais labojis TheAsTy - 26 Feb 2015, 01:25, kopā labots 1 reizi.
As real as it gets
Pag ble ko? Tu man tikko ieliki video ar eg civicu kuram, logjiksi, ir inline4, taatad es saliidzinaaju ar e36 inline4. tapeec es tev tikko ieliku video ar Honda Legend kurai ir v6.
Kapeec tev uzreiz Honda? Kur Mitsubishi, lexus, Toyota, Subaru utt?
pag,pag,mes par honda vs bmw runajam.(neesmu liels bmw fans)LitrsALus rakstīja:
As real as it gets
Rekur tev 4cyl kas tavu sapnju m3 atstaaj suudosTheAsTy rakstīja:un es tagad ieliku ar 6cyl
PS - No malas shitas viss izskataas tik stulbi, bet man ir interesanti
Es tadas legendas ka Toyota Supra,Nissan Skyline R34 GTR,Subaru Impreza STI,Mitsubishi EVO,Honda NSX negribu pat aizskartLitrsALus rakstīja:
As real as it gets
TheAsTy rakstīja:pag,pag,mes par honda vs bmw runajam.(neesmu liels bmw fans)LitrsALus rakstīja:
Nee, runa gaaja par Japaanas briinumiem. Tikai, tev tas uzreiz asocieejas ar to, ka japaanas mashiinas ir suuds jo honda.
Kapeec uzreiz GT-R, STi, EVO un NSX lol? Kur paliek parastaa turbo Impreza, parastais Skajs un lancers? Supra arii ar parasto 3.0 atmo nevis tikai twin-turboooooo.TheAsTy rakstīja:Es tadas legendas ka Toyota Supra,Nissan Skyline R34 GTR,Subaru Impreza STI,Mitsubishi EVO,Honda NSX negribu pat aizskartLitrsALus rakstīja:
Word.Forwox rakstīja:2 LitrsALus
Good point! Man ir labs paziņa, kas 7 gadus būvē EG Civicu Turbo projektu. Protams, tas nav Lexus ar 2JZ uz kura tik daudzi siekalojas (pēc redzētā internetā), bet still 450hp no 1.6 ar principā pilnīgu custom-job zem motora pārsega tomēr ir mizlīgas neatlaidības rādītājs. Viņš man reiz teica šādi: "Ja negribi liekas problēmas un atdotas milzīgas naudas, laika resursu šķietami ne par ko - turies tālāk no austrumvalstu auto." Protams, Japāņi Japānā ir kaut kas kolosāls, ne velti viņiem pirmajiem izveidojās n-tās auto subkultūras ar tik plašo apkarināmo aftermarket auto detaļu tirgu.LitrsALus rakstīja:Nekad,NEKAD muuzhaa es nepirkshu Volkswagenu.
Lai vai cik ljoti BMW censtos, vienmeer priekshaa ir japaanji. Un ne tikai BMW, bet visam autotirgum
Pēdējais labojis TheAsTy - 26 Feb 2015, 01:36, kopā labots 1 reizi.
As real as it gets
wrx-ja.bet uzturet nereali dargi.ciets,salons ne ipasi,kad prikols no vinas.tikai STI lai mauc.LitrsALus rakstīja:Kapeec uzreiz GT-R, STi, EVO un NSX lol? Kur paliek parastaa turbo Impreza, parastais Skajs un lancers? Supra arii ar parasto 3.0 atmo nevis tikai twin-turboooooo.TheAsTy rakstīja:Es tadas legendas ka Toyota Supra,Nissan Skyline R34 GTR,Subaru Impreza STI,Mitsubishi EVO,Honda NSX negribu pat aizskartLitrsALus rakstīja:
skyline neatradisi.
lancers? ar 1.6? kads tolks?
As real as it gets
Nu tad man tev jaauzdod jautaajums? Kapeec izveeleejies 3er 5er vietaa? Ja tik ljoti gribas komfortu. man ir bijis gan e34, gan e36. Nevienaa aspektaa e36 nebija labaaks. NEVIENAA!TheAsTy rakstīja:tikai tas.Forwox rakstīja:2 LitrsALus
Letakais BMW.ka ari pirmais bmw. vienkarsi gribejas pameginat.kas tas tads ir BMW un kapec visi droci uz vinu.
5-er, neipasi patik un negribu katru gadu ritosa pist naudu. Nav praktisks auto.
5-er, neipasi patik un negribu katru gadu ritosa pist naudu. Nav praktisks auto.
As real as it gets
Pats fanoju no Subaru,un ceru kad reiz ari nopirksu ka 2 autoLitrsALus rakstīja:Nu tad man tev jaauzdod jautaajums? Kapeec izveeleejies 3er 5er vietaa? Ja tik ljoti gribas komfortu. man ir bijis gan e34, gan e36. Nevienaa aspektaa e36 nebija labaaks. NEVIENAA!TheAsTy rakstīja:tikai tas.Forwox rakstīja:2 LitrsALus
Good point! Man ir labs paziņa, kas 7 gadus būvē EG Civicu Turbo projektu. Protams, tas nav Lexus ar 2JZ uz kura tik daudzi siekalojas (pēc redzētā internetā), bet still 450hp no 1.6 ar principā pilnīgu custom-job zem motora pārsega tomēr ir mizlīgas neatlaidības rādītājs. Viņš man reiz teica šādi: "Ja negribi liekas problēmas un atdotas milzīgas naudas, laika resursu šķietami ne par ko - turies tālāk no austrumvalstu auto." Protams, Japāņi Japānā ir kaut kas kolosāls, ne velti viņiem pirmajiem izveidojās n-tās auto subkultūras ar tik plašo apkarināmo aftermarket auto detaļu tirgu.
As real as it gets
STi ir leetaaks par WRX uztureeshanaa?TheAsTy rakstīja: wrx-ja.bet uzturet nereali dargi.ciets,salons ne ipasi,kad prikols no vinas.tikai STI lai mauc.
skyline neatradisi.
Par Skajiem taisniiba jaa, stuure ir nepareizajaa pusee.
Lanceriem nenaaca TIKAI 1.6.
1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...edzis rakstīja:Ar ko viņi ir priekšā? Ar ekrāniem visos caurumos?
nav. bet to auto nemt ka ikdienas,nav ipasi pareizi.vinu janem.jatjuningo un jabauda vins pa vakariem.LitrsALus rakstīja:STi ir leetaaks par WRX uztureeshanaa?TheAsTy rakstīja: wrx-ja.bet uzturet nereali dargi.ciets,salons ne ipasi,kad prikols no vinas.tikai STI lai mauc.
skyline neatradisi.
Par Skajiem taisniiba jaa, stuure ir nepareizajaa pusee.
Lanceriem nenaaca TIKAI 1.6.
Sky latvija neatrast,arzemes var,bet maksa kosmos.
Kads prikols no lancera ja vins nav Evo. vizuali ok,bet salons,neipasi un neies.
As real as it gets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1090
- 1091
- 1092
- 1093
- 1094
- …