Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1091
- 1092
- 1093
- 1094
- 1095
- …
- 2228
- chevron_right
pieradi.. video studijaJanex328 rakstīja:1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...edzis rakstīja:Ar ko viņi ir priekšā? Ar ekrāniem visos caurumos?piemēram...
As real as it gets
Es joprojaam gaidu atbildi kapeec nepirki pieciiti, bet nopirki zheleju.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Nezinu, bet alus izklausaas pat ljoti labiJanex328 rakstīja:
Kad mēs, ar tevi, taisam minimeetu un iedzeram daudzus litrus alu?!
es taks atbildeju.LitrsALus rakstīja:Es joprojaam gaidu atbildi kapeec nepirki pieciiti, bet nopirki zheleju.
As real as it gets
es gaidu, kas tas ir par nissanu ar 1.8 kas ir atrak par 2.5.( ja runa pa janako,tad nav tada 325,ir 320 vai 328)TheAsTy rakstīja:pieradi.. video studijaJanex328 rakstīja:1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...edzis rakstīja:Ar ko viņi ir priekšā? Ar ekrāniem visos caurumos?piemēram...
As real as it gets
Kās video? Rimsties tak! Labāk uz marta beigām reāls 400m figt! Es ar stock nissanu 2,8 bomārus kabināju uzsākot startu ar speciālu aizkavi, lai nebūtu tik sāpīga sakāve-vismaz cerību parasti devu...TheAsTy rakstīja:pieradi.. video studijaJanex328 rakstīja:1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...edzis rakstīja:Ar ko viņi ir priekšā? Ar ekrāniem visos caurumos?piemēram...
Kas tas par Nissan?Kurs modelis? kads dzinejs?Janex328 rakstīja:Kās video? Rimsties tak! Labāk uz marta beigām reāls 400m figt! Es ar stock nissanu 2,8 bomārus kabināju uzsākot startu ar speciālu aizkavi, lai nebūtu tik sāpīga sakāve-vismaz cerību parasti devu...TheAsTy rakstīja:pieradi.. video studijaJanex328 rakstīja: 1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...piemēram...
As real as it gets
Tad sanaak, ka tu gribi ikdienaa e36 un briivdienaas Subaru kuri abi ir vienaadi komfortabli? tikko teici, ka Subaru ikdienaa ir nekomfortabls.TheAsTy rakstīja:es taks atbildeju.LitrsALus rakstīja:Es joprojaam gaidu atbildi kapeec nepirki pieciiti, bet nopirki zheleju.
Rodas jautaajums - tavam e36 ir koilas vai vismaz seedinaataas atsperes?
1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...TheAsTy rakstīja:
pieradi.. video studija[/quote]
es gaidu, kas tas ir par nissanu ar 1.8 kas ir atrak par 2.5.( ja runa pa janako,tad nav tada 325,ir 320 vai 328)[/quote] Priekšā, nevis ātrāks! Nissans ātrāk par 257km/h vnk negriežās, būvēts vai nebūvēts.. Bet tas, ka 2,8 žurkai pat nav jēgas likties blakus, tas jau nu ir vairāk kā skaidra lieta! 200sx S13 1,8t...
e36 tirgojas,ikdienai nopirkts cits autoLitrsALus rakstīja:Tad sanaak, ka tu gribi ikdienaa e36 un briivdienaas Subaru kuri abi ir vienaadi komfortabli? tikko teici, ka Subaru ikdienaa ir nekomfortabls.TheAsTy rakstīja:es taks atbildeju.LitrsALus rakstīja:Es joprojaam gaidu atbildi kapeec nepirki pieciiti, bet nopirki zheleju.
As real as it gets
Tad tev peekshni "komfortu" nevajag, jeb paardod tapeec, ka nav komforta?
pieradi.. video studija[/quote]Janex328 rakstīja:1,8 nissans ir priekšā 2x jaunākam 2,5 bmw...TheAsTy rakstīja:piemēram...
es gaidu, kas tas ir par nissanu ar 1.8 kas ir atrak par 2.5.( ja runa pa janako,tad nav tada 325,ir 320 vai 328)[/quote] Priekšā, nevis ātrāks! Nissans ātrāk par 257km/h vnk negriežās, būvēts vai nebūvēts.. Bet tas, ka 2,8 žurkai pat nav jēgas likties blakus, tas jau nu ir vairāk kā skaidra lieta! 200sx S13 1,8t...[/quote]
Nja,bet tur ir turbo.
As real as it gets
Lieks paliek.Piln piedzina iepatikas vairak,par aizmugurejo.Un paveca ir ta zurka. Besi ara ka sture neregulejas turp-surp.LitrsALus rakstīja:Tad tev peekshni "komfortu" nevajag, jeb paardod tapeec, ka nav komforta?
As real as it gets
A8 jaapeerk tad. Buus gan komforts gan awd.
edit.
Buus arii jauda un buus ar skanja
edit.
Katrs komfortu saprat savadak. Man nevajag A8,lai butu tas komfort.LitrsALus rakstīja:A8 jaapeerk tad. Buus gan komforts gan awd.
edit.
As real as it gets
Man apnika. Nav jeegas 
Tiesi ta.LitrsALus rakstīja:Man apnika. Nav jeegas
As real as it gets
-
find_in_page
- chevron_left
- 1