Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1093
- 1094
- 1095
- 1096
- 1097
- …
- 2228
- chevron_right
A true car enthusiast never discriminates or hates, but instead celebrates diversity 
@instagram - anrijs.v
kā var salīdzināt žurku ar JDM? 
Jā
Kā var salīdzināt dzīvnieku ar subkultūru
Kā var salīdzināt dzīvnieku ar subkultūru
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es esmu domājis, kā tē viss ir beidzesie, bet Looks like the war has been just started
Palielām.nedrikst viņus salidzīnāt,jo divas atšķirīgas auto.Katram ir savi + un -. Protāms tē teiks ka e36 labak. Bet ja Honda foruma,tad teiks ka Honda ir labaks.
Ka viens teica pareizi:
Palielām.nedrikst viņus salidzīnāt,jo divas atšķirīgas auto.Katram ir savi + un -. Protāms tē teiks ka e36 labak. Bet ja Honda foruma,tad teiks ka Honda ir labaks.
Ka viens teica pareizi:
A true car enthusiast never discriminates or hates, but instead celebrates diversity
As real as it gets
Salīdzinoši nesen, pāris mēnešus atpakaļ, pārkāpu no CA uz m52b28.. Man pat nav ko uzrakstīt.. Biju daudz paskrējies ar savu CA pret visādiem BMW.. Bet nekad nebiju pamanījis, CIK dramatiski bmw atpaliek, jo iekāpjot no CA iekš 2,8-sajūta bija, ka esmu iekāpis 1,6d golfā.. Motors ļoti labā stāvoklī, bet es uzskatu ka neiet.. Paskrējos ar CA 1,3bar pret e30 2,8turbo 1bar- rezūltāts praktiski 1:1.. Nu tur bmw bija par PURNA tiesu priekšā (un tas ir rezūltāts? 2,8 ar 1bar? tiešām?)-skaitļi ir skaitļi, bet izejot ārā, realitāte atšķiras no teorijas...KLAVINS rakstīja:gruuti tam s13 var nakties lai noskrietu piemeram to pasu e36 kupeju ar m52b28, jo tiko atri pa wikipediju pavandijos ka e36 labaks radijumi ,neskatoties ka smagaks vins. protams ar nosacijumu ka vaditaji abiem auto vienadi un visi citi faktori ari vienadi
stock ca18det ir 1.3 bāri no rūpnīcas ? 
2jz tt knapi 0.8 dod uz 3.0 motora
2jz tt knapi 0.8 dod uz 3.0 motora
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nē-bet šeit bija runa par CA1,3bar pret m52b28 1bar... Nav jau īpaši starpība 1,8 četru katlu pret 2,8 sešu katlu ar 0,3 mazāku spiedienu... Nezinu kas par problēmu, bet bavārija tikai daudz rij un sūdīgi kustās! Pats braucu tagad ar bavāriju un riebj vēl vairāk, nekā tad, kad tikai viņus redzēju.. Kā bez rokām!ValtersZ rakstīja:stock ca18det ir 1.3 bāri no rūpnīcas ?
Jā-kāpšu atpakaļ iekš s13! Lielāks čakars, daudz lielāki izdevumi, bet vismaz jūties kā cilvēks, iemin un iet!
iet runa par Stock versijam nevis vīlētiem
ja nemaldos tam Cdet stocka bija no 0.5-0.6 Bar
Ka jau mineju lai butu perfekts salidzinajums vajaga divas vienada stavokla masinas,ar vienadam komplektacijam un riepām un vadītāju prasmēm,lai to visu notestēt un salīdzināt nav iespējams tapēc sanāk vadīties pēc rūpnīcas dotajiem datiem, un tagad salīdzināt divas gados vecas un dzīvi redzējušas mašīnas vispār ir galīgi garām, un katrai markai un modelim ir savi + un - , vienu celt debesīs, bet otru nolikt arī ir muļķīgi. Piemēram man arī patīk Toyota celica turbo, subaru sti, lūcijas, audi S u.t.t bet kaut kā tuvāk sirdij ir e36 un neskatoties ka ir lēnāks par s2 vai kāds cits auto pārāks,vienkārši tuvāk sirdij ir e36
ja nemaldos tam Cdet stocka bija no 0.5-0.6 Bar
Ka jau mineju lai butu perfekts salidzinajums vajaga divas vienada stavokla masinas,ar vienadam komplektacijam un riepām un vadītāju prasmēm,lai to visu notestēt un salīdzināt nav iespējams tapēc sanāk vadīties pēc rūpnīcas dotajiem datiem, un tagad salīdzināt divas gados vecas un dzīvi redzējušas mašīnas vispār ir galīgi garām, un katrai markai un modelim ir savi + un - , vienu celt debesīs, bet otru nolikt arī ir muļķīgi. Piemēram man arī patīk Toyota celica turbo, subaru sti, lūcijas, audi S u.t.t bet kaut kā tuvāk sirdij ir e36 un neskatoties ka ir lēnāks par s2 vai kāds cits auto pārāks,vienkārši tuvāk sirdij ir e36
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tur jau atkarīgs kā tie motori sabūvēti, kā saregulēti, cik dzīvi tie motori, kāda blīve starp stūri un pedāļiem u.t.tJanex328 rakstīja:Nē-bet šeit bija runa par CA1,3bar pret m52b28 1bar... Nav jau īpaši starpība 1,8 četru katlu pret 2,8 sešu katlu ar 0,3 mazāku spiedienu... Nezinu kas par problēmu, bet bavārija tikai daudz rij un sūdīgi kustās! Pats braucu tagad ar bavāriju un riebj vēl vairāk, nekā tad, kad tikai viņus redzēju.. Kā bez rokām!ValtersZ rakstīja:stock ca18det ir 1.3 bāri no rūpnīcas ?
Jā-kāpšu atpakaļ iekš s13! Lielāks čakars, daudz lielāki izdevumi, bet vismaz jūties kā cilvēks, iemin un iet!
Labas cenas.
Labas cenas.
"Piemēram man arī patīk Toyota celica turbo, subaru sti, lūcijas, audi S u.t.t"... uz sabraucieniem vairāk vari nebraukt! 
d[-_-]b
Nu hvz! Man bija pilnīgs stock s13 ca.. Nu labi, bija saab ic (kurš ir 5x lielāks par oem ) un bows. Stock t25 ar 0.6-0.7 spiedienu. Gāja vienalga labāk par 2,8! Var jau būt, ka motori nav dzīvi utt, bet tad pa lielam velkot, visi bmw ir nograuti kā viens.. Un ne jau tas s13 nācis tikko no zavoda-manam pirmajam s13 vispār tālāk par zobeni nebija līsts! Par šo tēmu mēs te paralēlas diognāles neizkarosim-lai nu paliek katram savs!KLAVINS rakstīja:tur jau atkarīgs kā tie motori sabūvēti, kā saregulēti, cik dzīvi tie motori, kāda blīve starp stūri un pedāļiem u.t.tJanex328 rakstīja:Nē-bet šeit bija runa par CA1,3bar pret m52b28 1bar... Nav jau īpaši starpība 1,8 četru katlu pret 2,8 sešu katlu ar 0,3 mazāku spiedienu... Nezinu kas par problēmu, bet bavārija tikai daudz rij un sūdīgi kustās! Pats braucu tagad ar bavāriju un riebj vēl vairāk, nekā tad, kad tikai viņus redzēju.. Kā bez rokām!ValtersZ rakstīja:stock ca18det ir 1.3 bāri no rūpnīcas ?
Kā var būt tā ka pēc tehniskajiem datiem m52b28 e36 ir nedaudz ātrāks par stock 200sx, bet reāli e36 esot nenormāli lēnāks ? 
200sx :
0-100km/h - 7.5s
1/4 - 15.3 s
m52b28 e36
0-100km/h - 7.3
1/4 - 15s
Tas ir tas ko es atradu internetā kā rūpnīcas datus.
200sx :
0-100km/h - 7.5s
1/4 - 15.3 s
m52b28 e36
0-100km/h - 7.3
1/4 - 15s
Pamekle netaa info tur viss ir rakstiits visi dati
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu tad tas m52 ļoti ātri pazaudē savu resursu-piedilst un vairs neiet!ks26 rakstīja:Kā var būt tā ka pēc tehniskajiem datiem m52b28 e36 ir nedaudz ātrāks par stock 200sx, bet reāli e36 esot nenormāli lēnāks ?
200sx :
0-100km/h - 7.5s
1/4 - 15.3 s
m52b28 e36
0-100km/h - 7.3
1/4 - 15s
Janex328 rakstīja:Nu tad tas m52 ļoti ātri pazaudē savu resursu-piedilst un vairs neiet!ks26 rakstīja:Kā var būt tā ka pēc tehniskajiem datiem m52b28 e36 ir nedaudz ātrāks par stock 200sx, bet reāli e36 esot nenormāli lēnāks ?
200sx :
0-100km/h - 7.5s
1/4 - 15.3 s
m52b28 e36
0-100km/h - 7.3
1/4 - 15s
Vai arī tādi stock 200sx ir maz
tam m52b28 esi panemis kabrio virzbuvi,paskaties kupeju tur bus pa sekundi mazakks26 rakstīja:Janex328 rakstīja:Nu tad tas m52 ļoti ātri pazaudē savu resursu-piedilst un vairs neiet!ks26 rakstīja:Kā var būt tā ka pēc tehniskajiem datiem m52b28 e36 ir nedaudz ātrāks par stock 200sx, bet reāli e36 esot nenormāli lēnāks ?
200sx :
0-100km/h - 7.5s
1/4 - 15.3 s
m52b28 e36
0-100km/h - 7.3
1/4 - 15s
Labas cenas.
Labas cenas.
Gandrīz kā dinozauri, bet vēl jau kāds pārītis ir! Bet reta suga-ļoti reta!ks26 rakstīja:
Un ja paņem sedanu.. UUUNNNN ja paņem kūti? tad jāsāk kalendārā atzīmēt dienas līdz 100km/h!KLAVINS rakstīja:tam m52b28 esi panemis kabrio virzbuvi,paskaties kupeju tur bus pa sekundi mazak
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1093
- 1094
- 1095
- 1096
- 1097
- …