Dzinēja eļļa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 25
- chevron_right
Liels "+" Dj_Zii. E36 jau ir tajā auto kategorijā, kurai eksistē vienkāršs iedalījums - pussintētika vai sintētika, atkarībā no saimnieka iespējām un uzskatiem.
Atvainojos, ja šeit tas ir minēts, bet cik litru eļļa jālej divniekam iekšā? negribas paņemt daudz par daudz eļļu un protams par maz arī nē
paldies
Es šo uztveru kā mainīt eļļu ASAP.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Diez kā tas eļļas kvalitātes devējs strādā? Vienkārši rēķinot nobraukto distanci?
BMW Motorsport International
Rēķina atkarībā no nobrauktā, no motora slodzes, darba stundām. Apmēram tā. Tāpēc intervāls var svārstīties.
njem vismaz 7l, pats velak sapratisi kapecGunChijs rakstīja:Atvainojos, ja šeit tas ir minēts, bet cik litru eļļa jālej divniekam iekšā? negribas paņemt daudz par daudz eļļu un protams par maz arī nē
pateretas degvielas daudzumaFORWOX rakstīja:Diez kā tas eļļas kvalitātes devējs strādā? Vienkārši rēķinot nobraukto distanci?
...
stulbs jautājums bet nu kāds kurš vēro regulāri eļļas līmeni,pasakiet lūdzu cik šķidrai jābūt eļļai (10w40) pēc apmēram 3 mēnešu (apm. 1500km) nobraukšanas? Krāsa ir nedaudz tumšāka kā jaunai,bet izvelkot šķupu tā pil no tā kā ūdens! Varbūt ka tāds efekts varētu rasties ka tai varētu būt ticis klāt antifrīzs?
coupe 2.8
cik vērota eļļa, nekad nav tecējusi kā ūdens no ščupa. Paskaties eļļas korķi, vai nav baltas putas tur.
baltas nogulsnes var rasties dažadu iemeslu deļ
saksim labak ar to kadas markas ella tika lieta un vai limenis nav pieaudzis
saksim labak ar to kadas markas ella tika lieta un vai limenis nav pieaudzis
Ellu leja @ siika servisa un vins sudigu ellu nelies. Limenis ir nemainigs kaut ari hvz kadu iemeslu del uz kkadu 1mm ir viss max. Plus ka jau rakstiju pie lamasanas ik pa laikam zud antifriz. Nogulsnes nav noverotas. Un spiediens trubas hvz,mos ir pa lielu,bet nu iespiest trubu ar pirkstu varu,nav ka akmens.
coupe 2.8
Martinez, tev tur viss ir OK Ja dzesēšanas šķidrums tev tur būtu iekšā, uz ščupa būtu putas un ūdens trubās palielināts spiediens. Plus - ja eļļas līmenis nemainās, tad karterī izmaiņu nav...
kad bija vel vecais 2.5 dzinejs man iekshaa,tad iegazu agipu 10w40 ,no ritiem kompensatori saka grabet,pec tam jau vispar velak vinji izbeidzas,un ella bija nedaudz biezaaka kaa udens.tapec to polu meslu vairs nekad,nekad nelieshu iekshaa.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Ja , Agip ella nav laba! Lai nebutu problemas ar kompensatori es jums ietecu dari to ko es pats daru pirms ella mania.
Re: Kompensātoru maiņa
Atbildēt ivoka1981 » 18 Sep 2013, 16:18
Es parasti pie ella maina skalo dzinejis ar 50/50 veca ella + diesel! Ja tiesi ta veca ella + diesel leju ieksa dzineja un piedarbinaju un lai ta strada 10-15 min. Diesel ir loti labs tirisana lidzeklis! Pec tam leju jauna ella un ta ir caurspidiga pat pec 5000km nobraukums!
Re: Kompensātoru maiņa
Atbildēt ivoka1981 » 18 Sep 2013, 16:18
Es parasti pie ella maina skalo dzinejis ar 50/50 veca ella + diesel! Ja tiesi ta veca ella + diesel leju ieksa dzineja un piedarbinaju un lai ta strada 10-15 min. Diesel ir loti labs tirisana lidzeklis! Pec tam leju jauna ella un ta ir caurspidiga pat pec 5000km nobraukums!
Tgd leju savos autinjos tikai volvo ellju tieshi no skandinavijas.Eļļa pat pie 7tkm ir dzidra.+ eļļu mainu pie 9000tkm. Vietejiem mesliem neuzticos,jo visiem zinams,ka LV tirgo lielakotiesi atkritumus.
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
Ja kāds negrib laistīties ar dīzeļiem, tad var nopirkt speciālo motora skalojamo eļļu. Pēc tam tiešām patīkami skatīties uz zeltaino eļļu arī pēc pāris tūkstošiem km.
p.s. Visu laiku lēju BP eļļas (iepriekšējā un esošajā auto), tagad iegāzu SHELL HELIX DIESEL HX7. Nesūdzos.
p.s. Visu laiku lēju BP eļļas (iepriekšējā un esošajā auto), tagad iegāzu SHELL HELIX DIESEL HX7. Nesūdzos.
Statoil ella ir jabut laba! 5 gadi atpakal leju uz savu Passatu statoil ella , nekada vaina!
Lu**il produkcija labaaka Pazistams eksperts pastastija
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 25