Alpa gāzē`n`spolē kūtiņa
Protams, ekstras ir geju huiņa
Bet reiku ar pastūzi vajag jo bez ir nenormāli gara
Kristaps85 rakstīja:Protams, ekstras ir geju huiņa
Koilas tik, cik nu man ir sanācis braukt apmierina.
Mašīna ir diezgan liels kartings ar buksēm un koilām - patīk. 1.6 vienriteni pa slapju pat iet plakaniski, bet nu protams, tas nav nopietni.
Reika ar pastūzi stāv garāžā un gaida, kad būs motors ar sūkni.
Pirkt šitam m40 pastiprinātaja sūkni, kaut kā rokas neceļās.
Es par šitām reikām bez pastūža tikai iepriekš biju leģendas dzirdēs, nebija pārliecības ka tāda patiešām eksistē.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Manam 316i arì bij reika bez pastūža
Sen nekas nav rakstīts.
Ziemā intereses vadīts aizbraucu uz Baldones ziemas trasi ar mērķi tikai iečekot situāciju un nebraukt, bet viss beidzās, ka bija jālec barā un jāliek sānslīde savs 1.6 mazmotors ar open diffu.
Nagi niezēja un nekrāsojot detaļas uzliku sliekšņu uzlikas un pakaļējo M-Bamperi.
+ izglābu divus King 3000 diskus, ko uzliku ar KU36 riepām priekšā.
Tuvojas siltāks laiks un es ceru, ka pēc pāris projektu būves būs arī laiks savam auto, lai savestu vizuālā kārtībā gan salonu, gan ārieni. Pēc tam jau varēs sākt domāt par motora upgrade, jo koilas un bukses ir.
Ziemā intereses vadīts aizbraucu uz Baldones ziemas trasi ar mērķi tikai iečekot situāciju un nebraukt, bet viss beidzās, ka bija jālec barā un jāliek sānslīde savs 1.6 mazmotors ar open diffu.
Nagi niezēja un nekrāsojot detaļas uzliku sliekšņu uzlikas un pakaļējo M-Bamperi.
+ izglābu divus King 3000 diskus, ko uzliku ar KU36 riepām priekšā.
Tuvojas siltāks laiks un es ceru, ka pēc pāris projektu būves būs arī laiks savam auto, lai savestu vizuālā kārtībā gan salonu, gan ārieni. Pēc tam jau varēs sākt domāt par motora upgrade, jo koilas un bukses ir.
Katru dienu redzu pie valdemāra Rimi
Alp śogad brauksi streetà?
Nezinu.RENIO rakstīja:Alp śogad brauksi streetà?
Tagad ir tā, ka varbūt braukšu street, varbūt braukšu PROam, varbūt vispār nebraukšu.
Pašam protams nenormāli gribās to darīt, braukt gribās un uzvarēt arī, bet nu patreiz finanses par īsu, lai noliktu naudu par labu motoru.
Sezonas gaitā redzēsim.