Nixona 318iSPORT
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 23
- chevron_right
kad tiec pie pusautomāta neaizmirsti arī par bloķa izveidi
atbrauks sencis majas :dabusi pa dirsu no senča par sabojato asvaltu pie majas
Pa lielam šeit viss ir nožēlojami. Grūti piemeklēt citus burtus...
Sencis tak turpat ostīja dūmus.Dj_Zii rakstīja:atbrauks sencis majas :dabusi pa dirsu no senča par sabojato asvaltu pie majas
Burns rakstīja:kad tiec pie pusautomāta neaizmirsti arī par bloķa izveidi
Būs... Trasē bez bloķa nav ko darīt.streetrat rakstīja:Tak ielaid vienreiz svarku reduktorā!
Tie ir lauki, vecīt. Piekrītu, ka nekā baigi skatāma te pagaidām nav.Rons rakstīja:Pa lielam šeit viss ir nožēlojami. Grūti piemeklēt citus burtus...
jaa kaadi tev piedziivojumipelis rakstīja:UU Sen neredzets is Laikam buus jaizlaiz liidz valmierai apskatiit Visaadi piedzivojumi bijuši ar to auto :D
pat ieksaa neesi seedeejis
Kautkas jau palēnām notiek...
Nedaudz pabūros pa vadiem un izvilku aizdedzes slēdzi un engine start pogu... Tagad tik jāizdomā, kā tikt vaļā no stūres bloķētāja un aizdedzes atslēgas.
Uztaisītas arī gaismas pēc sacensību nolikuma - pa vidu gabarīts, sānos bremžuguņi (aiz stikla) OEM lukturi man paliks, kamēr izšķīdīs un tie, pēc nolikuma, tā kā nemaz neskaitās.
Nopirku Depo sarkano krāsas flakoniņu un atšķirības no OEM krāsas vispār nav... Tā nu pārkrāsoju bamperi un brilli, kā arī uztaisīju ''lukturus'' un ''moldingus''. Un visbeidzot sametināta normāla izplūde - pa vidu klusinātājs un galā senča gatavotais ''termoss'', kas bija gan uz viņa krosa Audi 80, gan uz mana krosa Golfa.
Rīt jāsametina grīda un centīšos to pašu arī izdarīt ar reduktoru. Pēc tam vairs paliek tikai drošības karkass un vēl šādi tādi sīkumi... Padzirdēju, ka ap 25. maiju jau pirmais starts.
Nedaudz pabūros pa vadiem un izvilku aizdedzes slēdzi un engine start pogu... Tagad tik jāizdomā, kā tikt vaļā no stūres bloķētāja un aizdedzes atslēgas.
Uztaisītas arī gaismas pēc sacensību nolikuma - pa vidu gabarīts, sānos bremžuguņi (aiz stikla) OEM lukturi man paliks, kamēr izšķīdīs un tie, pēc nolikuma, tā kā nemaz neskaitās.
Nopirku Depo sarkano krāsas flakoniņu un atšķirības no OEM krāsas vispār nav... Tā nu pārkrāsoju bamperi un brilli, kā arī uztaisīju ''lukturus'' un ''moldingus''. Un visbeidzot sametināta normāla izplūde - pa vidu klusinātājs un galā senča gatavotais ''termoss'', kas bija gan uz viņa krosa Audi 80, gan uz mana krosa Golfa.
Rīt jāsametina grīda un centīšos to pašu arī izdarīt ar reduktoru. Pēc tam vairs paliek tikai drošības karkass un vēl šādi tādi sīkumi... Padzirdēju, ka ap 25. maiju jau pirmais starts.
Pēdējais labojis Nixon - 06 Mai 2013, 21:30, kopā labots 2 reizes.
man tas pats bija iegaju buvmaterialu veikala, panemu pirmo melno krasu balonina,un bija 1pret 1 ar auto krasu
Lūdzu nopērc vēl dažus krāsas baloniņus un nopūt bagāžnieka vāku sarkanu un tiec vaļā no tām ferrari zīmēm. Daudz labāk izskatīsies.
Krāsa tiks pirkta vēl, vienkārši sākumā nopirku vienu baloniņu testam... Un liec mierā manus zirdziņus!kristapskarlis rakstīja:Lūdzu nopērc vēl dažus krāsas baloniņus un nopūt bagāžnieka vāku sarkanu un tiec vaļā no tām ferrari zīmēm. Daudz labāk izskatīsies.
Šodien sametināta grīda Tad izdomāju aizbraukt apciemot savu konkurentu Compactam pa šodienu tika ielikts IS Tad, kad darbi gar Compactu bija izdarīti, izdomājām, ka man beidzot vajag sametināt to reduktoru
Un jā, ar otro īsti tomēr negrib tīties... Reduktors 3,38.
Ar to arī šīs brīvdienas nobeidzam un ceru jau, ka nākošajās brīvdienās kautkas notiks ar drošības karkasa veidošanu.
Jēziņ kā tinās uzreiz un skaņa arī kā rallija auto
normāls kaplis būs
tev tur kompensatori tik mežonīgi skan vai kaut kas cits?
bļiiins divi vispaar
pirmais par to, ka nav buuts juusu galā uz krosiem ootrs par bembi krosaa ..
uzzināsim, kapēc e36 nav stipri populārs krosiem
.. domāju, domāju un izdomāju tikai pāris 36os sprintos .. aa vel ralli viens divi ir
pirmais par to, ka nav buuts juusu galā uz krosiem ootrs par bembi krosaa ..
uzzināsim, kapēc e36 nav stipri populārs krosiem
.. domāju, domāju un izdomāju tikai pāris 36os sprintos .. aa vel ralli viens divi ir
Nu, te manā galā nav tā, ka E36 nav cieņā krosa trasē - viena 2.0 kupeja, tagad IS Compacts, mans IS un vēl ir pāris E30.
Laikam, ka kompensatori.kristaps90 rakstīja:tev tur kompensatori tik mežonīgi skan vai kaut kas cits?
tas pats, kas ar e klases veco 124o mersi gāzt
ir kkur info kuros datumos ir gonkas?
mož iemet kkad arii kko par eesti .. ir dzirdetas labas lietas par ee smago krosiem
ir kkur info kuros datumos ir gonkas?
mož iemet kkad arii kko par eesti .. ir dzirdetas labas lietas par ee smago krosiem
Nu, nu, nav jau tik traki.
Labi, ka atgādināji par datumiem - tikko ieskrēju domubiedros, 1. posms Igaunijā, Reosē tieši pēc E36.lv sezonas atklāšanas... Izskatās, ka uz E36 salidojumu nebūšu.
Šeit ir viss info: http://www.draugiem.lv/group/16050645/k ... -autokross
Labi, ka atgādināji par datumiem - tikko ieskrēju domubiedros, 1. posms Igaunijā, Reosē tieši pēc E36.lv sezonas atklāšanas... Izskatās, ka uz E36 salidojumu nebūšu.
Šeit ir viss info: http://www.draugiem.lv/group/16050645/k ... -autokross
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …