Zelta rudens Siguldā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
erda, Tu savas bildes nedosi visiem pieejamas?
visas bildes saliku reportāzā!
P.S. par braukšanu, kāds kolonnas vidū raustīja to visu padarīšanu, jo es visu ceļu (kā pirmais auto) braucu uz kruīzes.
Bez apvainojumiem.
Bez apvainojumiem.
+1 jo kolonas priekseja dalaa viss bija tip top
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
1 punkts parasti tiek llikts, ja sods ir 30 ls... Tātad laikam 1 punkts maksā 30 Ls...dogMa rakstīja:Cik maksā 1 punkts?
Nezinu kas jums tur ko raustīja,bet beigās braucot tik 1 x bij kks nesaprotams
Man laikam jaatvainojas par savu izkritusho pagriezienu, kas bija iemesls tam ka tika paarrauta kollona divaas daljaas
Shados pasaakumos tik vel pietruukst kopiiga riepu padeldeeshana, jo man un un paaris citiem ar smagaas kaajas reizeem kljuust paraak smagas
Shados pasaakumos tik vel pietruukst kopiiga riepu padeldeeshana, jo man un un paaris citiem ar smagaas kaajas reizeem kljuust paraak smagas
Paldie!Leopards rakstīja:Manīts noparkotais Gekona skaistais auto uz Mierenes
Bija tāda lieta!
Itkā jau Hesī bija tāda runa, ka vieni aizbraukuši kaut kur riepas padedzināt, otri taisījās iet skatīties uz 90.vsk kā tur kaut kas basīti spēlē, trešie vispār nevarēja saprast kur un kad beidzas tusiņš un aizbrauca projām jau tad, kad pārējie vēl tikai gāja atpakaļ uz placi, ar vienu vārdu sakot, beigās neviens tā arī īsi nesaprata, kāds īsti būs turpinājums, un kur būs beigas, varēja jau smuki aizlaist kaut vai uz Plazas jumtu beigās un tur noslēgt to visu padarīšanu. Vai arī ņemot vērā to, ka daudzi nemaz uz Rīgu atpakaļ nebrauca, varējam turpat pie tā paša Raganas ķēķa arī savilkt pasākuma rezumēSeeya rakstīja:Man laikam jaatvainojas par savu izkritusho pagriezienu, kas bija iemesls tam ka tika paarrauta kollona divaas daljaas
Savs interneta veikals, 5 minūtēs, bez programmēšanas priekšzināšanām, un bez maksas... Iečeko: iveikalu konstruktors
bendzingalva rakstīja:Itkā jau Hesī bija tāda runa, ka vieni aizbraukuši kaut kur riepas padedzināt, otri taisījās iet skatīties uz 90.vsk kā tur kaut kas basīti spēlē, trešie vispār nevarēja saprast kur un kad beidzas tusiņš un aizbrauca projām jau tad, kad pārējie vēl tikai gāja atpakaļ uz placi, ar vienu vārdu sakot, beigās neviens tā arī īsi nesaprata, kāds īsti būs turpinājums, un kur būs beigas, varēja jau smuki aizlaist kaut vai uz Plazas jumtu beigās un tur noslēgt to visu padarīšanu. Vai arī ņemot vērā to, ka daudzi nemaz uz Rīgu atpakaļ nebrauca, varējam turpat pie tā paša Raganas ķēķa arī savilkt pasākuma rezumēSeeya rakstīja:Man laikam jaatvainojas par savu izkritusho pagriezienu, kas bija iemesls tam ka tika paarrauta kollona divaas daljaas
Kas tas speleja 90.vsk? :O Un kursh ta aizbrauca uz turieni atdzistaas!
Es spēlēju. Un atbrauca: siikais, podzina, megatrons, gekons, millenniums.
Nekur nevaru neko atrast. - šogad būs zelta rudens sabrauciens ?
Tik kā datums nolikts ir, bet vairāk nekā nav :(
Ar gaidu kādu plašāku info, un ja jau visiem pasākumiem mainījās datumi, tad jau arī šim varbūt mainīsies vnk sestais datums ir mēneša sākums, ar naudām tā pašvaki, tad jau labāk 13tajā turpinot pagājušā gada tradīciju
Gan jau piebraukšu pat s ar Audi A6, jo visiem vienalga ka kopskats bojasies... Jo it kā es te dzeru pfff..
Skaidrs, tad gaidam kādu plāšāku info. :)
Plašāks info tuvākajās dienās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right