E36.lv Sezonas Atklāšana 2013!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 30
- chevron_right
Tad jau hvz,kas būs tajā A grupā..
Ja būs 2.5 un 2.8 turbo,tad loģiski,ka tie arī startēs B grupā
Ja būs 2.5 un 2.8 turbo,tad loģiski,ka tie arī startēs B grupā
skarbiVai tad psihais liks savu uz strīpas? :motors_japiebrauc: :4k_rpm_max:
Nengribas tik sīki iedalīt visu, bet, ja būs 2.5, 2.8turbo, protams, ka liksies iekš A grupas :)
Piemēram mehiem.lv bija tā..
Dīzeļdzinējiem tiek piemērots koeficients 0.7 (attiecībā pret atmosfērisku benzīna
dzinēju).
Dīzeļdzinējiem, kas aprīkoti ar turbopūti,
tiek piemērots koeficients 1.2 (attiecībā pret
atmosfērisku benzīna dzinēju)
Benzīndzinējiem, kas aprīkoti ar turbopūti, tiek piemērots koeficents 1.7 (attiecībā pret
Tādējādi es palieku A grupā,bet uz A grupu nāk arī 1.8is turbo,2.0 turbo utt.
Dīzeļdzinējiem tiek piemērots koeficients 0.7 (attiecībā pret atmosfērisku benzīna
dzinēju).
Dīzeļdzinējiem, kas aprīkoti ar turbopūti,
tiek piemērots koeficients 1.2 (attiecībā pret
Benzīndzinējiem, kas aprīkoti ar turbopūti, tiek piemērots koeficents 1.7 (attiecībā pret
Tādējādi es palieku A grupā,bet uz A grupu nāk arī 1.8is turbo,2.0 turbo utt.
Apdomāsim! Paldies par info Domājams, ka arī ieviesīsim šādu sistēmu!
Ja ir vēlme un iespējas, lūgums pieteikties cilvēkiem, kas būtu gatavi piešķirt kādas balvas dažādu disciplīnu apbalvošanā!
Droši piesakieties!
Par visiem jautājumiem, vai citiem sīkumiem droši varat vērsties pie manis, caur PM!
Iepriekš jau Paldies!
Un Paldies visiem kas jau ir izteikuši vēlmi piešķirt balvas!
Droši piesakieties!
Par visiem jautājumiem, vai citiem sīkumiem droši varat vērsties pie manis, caur PM!
Iepriekš jau Paldies!
Un Paldies visiem kas jau ir izteikuši vēlmi piešķirt balvas!
kādam ir brīva vieta? labprāt pievienotos
a būs atsevišķa grupa sievietēm?
Domāju, ka nēēē Vai domā , ka sievietes nevar konkurēt ar čaļiem ?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tā braukšana pa trasi varētu interesēt, bet es tiešam neredzu kā jūs to paspēsiet tajos laikos. atceros kādreiz kad ziemā pa paralēlo trasi biju izbraukt, tad 50 mašīnas visu dienu ņēmās pa trasi. jeb te lielākā daļa plāno stāvēt malā un gudri parunāt?
Kā var nestavet blakus un gudri nerunāt? comon
Būs dzīvā rinda uz slīpēšanu un viss.. vairāk neko nevaram piedāvāt. Tiks kontrolēts, cik auto ir trasē, cik ilgi pavada u.t.t. Lai pēc iespējas vairāk var izbraukt, bet visiem nevaram apsolīt
tā braukšana tak pēc paša izvēles ? nav jau tā, ka kādu spiedīs slīpēt, cik saprotu.
Nu, bet, protams
Tev būs lemts iet nevaldāmā sānslīdē!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
cik sapratu, tad turēs pistoli pie galvas un ar varu dzīs trasē, ja atteiksies slīpētV1Beta rakstīja:tā braukšana tak pēc paša izvēles ? nav jau tā, ka kādu spiedīs slīpēt, cik saprotu.
+1 Plaza, cikos??-HAPO- rakstīja:Tas bija tad,kad visas ja nekļūdos 55 mašīnas brauca. Domājat tagad tik daudzi sabrauks tieši Plazā??? Ēnivej,es būšu un startēšu no PlazasSabinchix rakstīja:..Tieši tā!KLAVINS rakstīja:es dzili jums ieteiktu tikties taja depo kas ir pie ulbrokas apla, vismaz arii visi smuki varesiet pabraukt, nevis paskirsaties pie entajiem krustojumiem lidz 333
Pieredze tajā jau ir.
Varbūt ir kāds, kurš būtu gatavs filmēt augstā amatiera līmenī sezonas atklāšanas notikumus!?
Gribētājus, bet nevarētājus lūdzu neatsaukties!
Ja kādam ir piedāvājumi lūdzu caur PM!
Gribētājus, bet nevarētājus lūdzu neatsaukties!
Ja kādam ir piedāvājumi lūdzu caur PM!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …