540i 328 kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 56
- chevron_right
Bildes nebuus auto palika bez salona.. , tike meklēts e36 rekaro pēc iespējas perfektāks...
e36
Paldies!streetrat rakstīja:
Dzīvē šis auto izskatās krietni labāk nekā bildēs!
Lai iepirkatas salons veiksmīgi pilda savu funkciju!..
e36
Sadabūts sen kārotais M-power plastmasa vāks ar patīkamu bonusu eļļas korķīti.. .
Iemtu pagaidu benķus lai var izmest līkumu kamēr tiek meklēts tuvu perfektam vai perfektā stāvoklī salons..., biju vienu noskatījis, bet sapratu ka nebūs īstais..
No manis var iegādāties BMW Motorsport gumijas kas nāk virs glāzēm, man diemžel neder laikam dēļ koni amortiņiem skrūve centrā pa garu... ..20 LS..
Iemtu pagaidu benķus lai var izmest līkumu kamēr tiek meklēts tuvu perfektam vai perfektā stāvoklī salons..., biju vienu noskatījis, bet sapratu ka nebūs īstais..
No manis var iegādāties BMW Motorsport gumijas kas nāk virs glāzēm, man diemžel neder laikam dēļ koni amortiņiem skrūve centrā pa garu... ..20 LS..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
patīkama motortelpa
Karrlo tomēr pārdeva
Karrlo tomēr pārdeva
Paldies!
Vel tikai skruvju vācini M-power vakam japasūta, jo ir lielāki kā parastajam..
Nākošais plānā ir uzlikt m50 eļļas filtra korpusu, tad varēs kārtīgi izpucēt un zem pārsega kādu laiku nelīst.
Trešdien laidīšu uz TA, varbūt pa nedeļu arī taps sakarīgāki foto..
Vel tikai skruvju vācini M-power vakam japasūta, jo ir lielāki kā parastajam..
Nākošais plānā ir uzlikt m50 eļļas filtra korpusu, tad varēs kārtīgi izpucēt un zem pārsega kādu laiku nelīst.
Trešdien laidīšu uz TA, varbūt pa nedeļu arī taps sakarīgāki foto..
e36
Šodien, pabūts TA, esmu ļoti apmierināts, dabūju mēneša biļeti, bet pa smieklīgām lietām domāju ka būs kas vairāk..
Būtībā jasaregulē gaismas, jauzliek citi diski aizmugurē, jāpievelk rocene, un stiklu mazgājamais jasataisa..
Pārs netīrie foto..
Būtībā jasaregulē gaismas, jauzliek citi diski aizmugurē, jāpievelk rocene, un stiklu mazgājamais jasataisa..
Pārs netīrie foto..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36
hmm.. Nezinu pat kapēc, bet , man personīgi, nepatīk aizmugurējais spoileris. Kaut kas nav..
Un es saku, ka ar steigu jāaizvāc tā M bļemba no grabažnieka.
Bet tā pārējais - super! :)
Un es saku, ka ar steigu jāaizvāc tā M bļemba no grabažnieka.
Bet tā pārējais - super! :)
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
M bļemba tur ir būs un paliks un ja nokritīs tiks likta atpakaļ, man patīk, nav M3 ir //M tik pat labi uz M moldingiem tad tādu ekstru atļauties nevajadzētu, pa to aizmuguri ir tāda sajūta ka kkas trūkst jā īpasī bildēs,varbūt janomazgā..
Spoilers nost arī nost vairs nekad mūža nenāks ja nu vienīgi ar vissu bagaznieku..
Spoilers nost arī nost vairs nekad mūža nenāks ja nu vienīgi ar vissu bagaznieku..
e36
Diski jau fantaštiš
Tas spoileris ir way to go original vinjsh?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Viss ir skaisti, bet tajā paša laikā liekas, ka kko vēl vajag, lai būtu ar visiem 100%
Varbūt uzacis jārevē nost, logi jāietonē
p.s. Noteikti jāieliek atpakaļ miglas
Kāpēc aizmugurē citi diski jāliek? iet no arkām ārā?
diski un spoileris
diski un spoileris
Spoilers original..kompots rakstīja:Tas spoileris ir way to go original vinjsh?
uteo rakstīja:Viss ir skaisti, bet tajā paša laikā liekas, ka kko vēl vajag, lai būtu ar visiem 100%
Pilnigi piekrītu kko vajag, doma pagaidām par vāju logu tonējumu..
Miglas būs kād tišu pie TA..
Ridlihs rakstīja:Kāpēc aizmugurē citi diski jāliek? iet no arkām ārā?
diski un spoileris
Diski aizmugurē jāuzliek citi jo metās arkās un ir nedaudz ārpus gabarītiem..
e36
Glīti
Bet prasās hroma nieres un aizvākt uzacis
Bet prasās hroma nieres un aizvākt uzacis
Tieši par vāju ~50% tonējumu domāju540i rakstīja: Pilnigi piekrītu kko vajag, doma pagaidām par vāju logu tonējumu..
viss ir ļoti smuki! Bet, pēc manas gaumes, šim exemplāram labāk izskatītos lūpiņa spoilera vietā uz bagažnieka.. Bet jebkurā gadijumā ir
Beautiful Mechanical Wonder
Diskus es Tavā vietā točna atstātu! Vai labāk nebūtu uztaisīt aizmugurē sagāzumu, lai neķerās? Skats arī būtu agresivāks un labāks!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 56