e36.lv 2013. gada sezonas noslēgums 15.09.2013.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right
vajadzēja tak jauno reduktoru notestēt.Rolands rakstīja:Jā,izskatās ch. kupeju nav žēlojis
bet pa lielam ļoti patika! ar kupeju pirmo reizi trasē un secināts ka 333 ar to auto pilnībā pietiek (atšķirībā no Touringa). Visu ierobežoja roku līkums.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Nu var pateikties sezonas noslēguma organizātoriem, kā arī paldies par garšīgajiem salātiem
Tagat tik atliek gaidīt zelta rudeni
A un kautkādas bildes man ar ir ieķērušās, bet tās ielikšu rīt.
Tagat tik atliek gaidīt zelta rudeni
A un kautkādas bildes man ar ir ieķērušās, bet tās ielikšu rīt.
Viena ir, bet brālēns fonāJānis.P rakstīja:Ja kādam ir bildes ar manu mašīnu, lūdzu atsūtiet.
Sarkans ar sarūsinātu spārnu, vnz GT-5999.
Gan jau pamanīji, kā man daži mežoņi mašīnā uzvedās, kad pārbrauci pāri saviem klučiem Biju tev blakus, tumši sarkanais.
Dažas bildes no manis.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Rob - 16 Sep 2013, 00:49, kopā labots 1 reizi.
Doties šurp manas bildes!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Tātad,dēvāmies ar domu čoma s14 uzbliezt video augšā.Bet nu par cik s14 vairāk skrūvējās,un piemeklēja dažādas ķibeles,nolēmāk ka jāfilmē to kas ir,un domājāms ka vaidzētu sanākt kam labam. Video tiks publicēts nākamās nedēļas garumā,bildes tāpat.Balcers rakstīja:Skatījos, ka daudzi bildē lielajā līkumā. Vai ir kāds arī no šejienes? Labprāt apskatītu bildes
nu ko manus salātu norijāt? A es te mokos,dakteris aikā sāp neļauj ēst,bet nu ja šodien neļaus tad sākšu meklēt kašķi!
Skatos pasākums izdevās pa smuko,žēl ka apstākļu sakritības dēļ nesanāca aizbraukt,tik nolūkojos pa logu kā man bmw stāv slimnīcas stāvvietā. Gaidu ar nepacietību vairāk bilžu lai varu pa jūsmot par Jums un info par zelta rudens pasākumiem.
Skatos pasākums izdevās pa smuko,žēl ka apstākļu sakritības dēļ nesanāca aizbraukt,tik nolūkojos pa logu kā man bmw stāv slimnīcas stāvvietā. Gaidu ar nepacietību vairāk bilžu lai varu pa jūsmot par Jums un info par zelta rudens pasākumiem.
coupe 2.8
Nesatraucies, visu dienu nebiju ēdusi, laika trūkuma dēļ un tāpēc kad atbraucu, apēdu gan tavus, gan savus salātus
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ehh. Žēl,ka tomēr netiku, izskatās ka bija labs pasākums.
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
Redzēju pāris mašīnites apvedceļā braucam uz 333, kamēr es braucu strādāt pretējā virzienā
Podzin tu protams esi uz to spejiga,es to zinuPodziņa rakstīja:Nesatraucies, visu dienu nebiju ēdusi, laika trūkuma dēļ un tāpēc kad atbraucu, apēdu gan tavus, gan savus salātus
Labi nenem galva,es tik smejos par tam uzkodam.Man gabals vel nav nokritis del ta ka vajadzeja naudu parskaitit un kur nu vel del ta ka pats savas veselibas del neierados.
coupe 2.8
Izskatījās, kad devos prom, salāti vēl palika pāri, lai gan apēdu kādas divas porcijas. Švaki ēdāji bija
Beidzot mums tas izdevās (palika pāri) Savādāk parasti pietrūkstās
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Prieks ka arī mans auto tika pamanītsEmzī rakstīja:Lūdzu
Jā, pēc viņu reakcijas likās ka buferi noplēsu. Izkāpju, paskatos, āhh, tikai klucīšus aizmirsu.evaness2 rakstīja: Viena ir, bet brālēns fonā
Gan jau pamanīji, kā man daži mežoņi mašīnā uzvedās, kad pārbrauci pāri saviem klučiem Biju tev blakus, tumši sarkanais.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pasākums bija lielisks, paldies organizātoriem.
Žēl, ka nesanāca iepazīties ar nevienu foruma lietotāju, jo biju aizņemts ar driftu, bet gan jau kādu citu reizi.
No galda pagaršoju tikai cepumus, bet pārējie biedri teica, ka bija ļoti garšīgi
Ja kādam ir kādas bildes vai video no sarkanas kupejas GD-4244 lūdzu atsūtiet uz epastu [email protected]
Žēl, ka nesanāca iepazīties ar nevienu foruma lietotāju, jo biju aizņemts ar driftu, bet gan jau kādu citu reizi.
No galda pagaršoju tikai cepumus, bet pārējie biedri teica, ka bija ļoti garšīgi
Ja kādam ir kādas bildes vai video no sarkanas kupejas GD-4244 lūdzu atsūtiet uz epastu [email protected]
Paskaties nedaudz augstāk, tur gan ir bilde ar tavu auto, un pat video, kā ej lielajā līkumā.
Pēdējais labojis RVS - 16 Sep 2013, 22:37, kopā labots 1 reizi.
Paldies, bet filmētāju un fotogrāfu bija vesels bars, tāpēc ceru uz vēl kāduevaness2 rakstīja:Paskaties nedaudz augstāk, tur gan ir bilde ar tavu auto, un pat video, kā ej lielajā līkumā.
Iespējams video būs rīt jau gatavs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- chevron_right