3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 99
- chevron_right
Nav rizhie pavaroti tew? varetu apmainit;D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
A nu varbut tad tu panjem no vina un mes apmainam, ja nevares sataisit to engeli atdosu tew tos 5euro?
Super, uz 14iem varam satikties? pectam tikai 5dien varesu, jo iespringts grafiks:D
tu šodien pa mājām? man jasagaida blīve izlūdes kolektoram,tad braukšu mainīt un pie reizes savākšu tos rižos pavarotus un tad varētu saskrieties un samainīt,ko saki?
JOPROJĀM AKTUĀLIvairis.v rakstīja:Kādam nemētājās kautkur viens eņģeļacu riņķis vesels,priekš e36? laprāt iegādātos
kad man viens saplisa paris gadu atpakal... nopirku vietaa, tajaa "tuninga" veikalaa uz krumu ielas, 5ls gabals bija
man ir M ar gaisminju cik dosi?Wildutch rakstīja: normalu atruma ruchku
Nopietni?:O
Cik gribi? Nav izļurgāta?
Cik gribi? Nav izļurgāta?
Manliekas ka nav izļurkāta... kad nopirku sho noraavu nost pirms tam viss bija ok :) nezinu cik ebay izskataas daargi, labaak pasaki cik vari dot un braucam uzreiz atdoshu
man arī ātrumpārslēga ručku vajadzētu
Nuu, nu jau varu savejo ruchku ar tewi barterii sachinit:d
Opā. Ja tur būs,tad +1 no manis par infuKazhis rakstīja:kad man viens saplisa paris gadu atpakal... nopirku vietaa, tajaa "tuninga" veikalaa uz krumu ielas, 5ls gabals bija
Es tur skatijos.engjelus, kkadi kreisie kartona kastee pardodas:D
Mani ar interesē man pašam ir m bez gaismas,gribu ar gaismiņuKazhis rakstīja:man ir M ar gaisminju cik dosi?Wildutch rakstīja: normalu atruma ruchku
Tok tur ir? Pofig ka kreisie,ka tik gaisma tādi pati a to manWildutch rakstīja:Es tur skatijos.engjelus, kkadi kreisie kartona kastee pardodas:D
Apnīk ar 3 acīm braukāt
Komplekts tok ir, pa vienam gruti pateikt. Tur cenas ari uzskruvejusi maitas.
A tu atsledz no bloka otra puse ari to kas nedeg un brauksi ar divam(katra puse vienu )man ta sanaca braukat nedelu,kamer gaidiju pasutijumu,nekada vaina:D
A tu atsledz no bloka otra puse ari to kas nedeg un brauksi ar divam(katra puse vienu )man ta sanaca braukat nedelu,kamer gaidiju pasutijumu,nekada vaina:D
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …