e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 62
- chevron_right
iedod metināto - pavasarī dabūsi atpakaļ... nost netiks ņemts - ikdienas auto... un nevajag ņemt ļaunā - tikai viedokli izsaku...
Nū šāda ziema jau ir parodija, esi pats braucis pa ziemu ar metinātu vispār?
Neviens jau neņem ļaunā.
Neviens jau neņem ļaunā.
esmu - e34 325i ar metinātu pirkts no marihuāna.... līkumos biki sitieni no iekšējā rata, bet nav tik traki...
un pa normalu apsnigušu ceļu, līkumos brauci normāļi?
Pa svaigi uzsnigusu sniegu cēsu rajona lauku ceļos ar metināto, kāda vaina? Normāli gan līkumos, gan taisnos gabalos!Patins rakstīja:un pa normalu apsnigušu ceļu, līkumos brauci normāļi?
Tie bijām mēs ar to ''sarkankapotaino'' žurku , nepazīstam, tāpēc neejam tā klāt, un tas kas bija grāvī, tas bija melns nopis** sedans.. Braucējs nedomā ar galvu, braukā ar līku plauktu visu laiku, tāpēc jau arī nebrīnos, ka pa grāvjiem vien dzīvojās + melnais ledus..ROYALTY rakstīja:es ar skaidrā... biju piebraucis, bet čaļi ar mani baigi nerunāja, kas piebrauca ar sarkankapotainu žurku... cietušajam "carbon fiber" kapots un bmw zīme ar spārniem.. stipri apgūlies uz vēdera bija... tak nevajag tautai radīt iespaidu ka kolīdz sniegs - bmw pa grāvjiem...
Nu tā es gluži neteicu, ko tad mēs līdīsim pie loga un sāksim sist bazaru?
Pats personīgi biju piebraucis ar volvo, jo savam kompotiņam vēl nebija ziemas riepas uzliktas. Un users - Arča ar to ''sarkankapotaino'' sedanu..
Gan jau citreiz, ja saskriesimies, tad jāiet droši un jāuzrunā, tagad zināsim.. :)
Pats personīgi biju piebraucis ar volvo, jo savam kompotiņam vēl nebija ziemas riepas uzliktas. Un users - Arča ar to ''sarkankapotaino'' sedanu..
Gan jau citreiz, ja saskriesimies, tad jāiet droši un jāuzrunā, tagad zināsim.. :)
Pabraukāts ozy'a žurkā. patīkami ceļ!
Jap, tieši tas pats arī bija grāvī diemžēl..marens rakstīja:gadijuma ne sada izpildijuma?
http://www.draugiem.lv/user/4967235/gal ... =328153794
skiet tepat bija topiks izveidots.
Ritvars rakstīja:Pabraukāts ozy'a žurkā. patīkami ceļ!
Šodien sasveicinats erms ar sarkano e30, bet kā parasti neko ne redz , ne dzird....
droši!Lachesis rakstīja:Nu tā es gluži neteicu, ko tad mēs līdīsim pie loga un sāksim sist bazaru?
bet tā aizrīšanās tāda neizprotama... kompis uz zondēm rāda, bet labāk pārbaudīt... un mans m50 liekas ka ceļ nopietnāk pat no maziem rpm.... cerams ozy piebrauks kad es skaidrā... pastīsies kas un kā...Ritvars rakstīja:Pabraukāts ozy'a žurkā. patīkami ceļ!
sk... tātad kāds apstiprināja, jo es kā dr.lv nelietotājs nevarēju apstiprināt...Lachesis rakstīja:Jap, tieši tas pats arī bija grāvī diemžēl..marens rakstīja:gadijuma ne sada izpildijuma?
http://www.draugiem.lv/user/4967235/gal ... =328153794
skiet tepat bija topiks izveidots.
man tur skaņas tik daudz,ka grūti dzirdēt, kas apkārt notiek.možais rakstīja:Ritvars rakstīja:Pabraukāts ozy'a žurkā. patīkami ceļ!
Šodien sasveicinats erms ar sarkano e30, bet kā parasti neko ne redz , ne dzird....
P.S. Jā, man daudzi saka,ka es nekad neredzu,kad mani sveicina.
Varet var visu man diemzel vel pieredze pa mazu jo coms panema manu paproveja smuki sanaca man neka jamacas velPatins rakstīja:Bez blokja arī mierīgi var. Un tu jau tur likuma izejā tik iedod pilnu pedāli un viss. Reduktors tur nav vainīgs!
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
cik tad tur es pie tewis dabuju uzspiest ari nebija tada doma baigi spiest un ta :)ROYALTY rakstīja:bet tā aizrīšanās tāda neizprotama... kompis uz zondēm rāda, bet labāk pārbaudīt... un mans m50 liekas ka ceļ nopietnāk pat no maziem rpm.... cerams ozy piebrauks kad es skaidrā... pastīsies kas un kā...Ritvars rakstīja:Pabraukāts ozy'a žurkā. patīkami ceļ!
mani gan pie globusa redzeji taja reize :PRitvars rakstīja:man tur skaņas tik daudz,ka grūti dzirdēt, kas apkārt notiek.možais rakstīja:Ritvars rakstīja:Pabraukāts ozy'a žurkā. patīkami ceļ!
P.S. Jā, man daudzi saka,ka es nekad neredzu,kad mani sveicina.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …