E36-Nizars
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 16
- chevron_right
Padarīju šādus tādu sīkumus- tātad pirmkārt tika nomazgāts, pārliktas, pārskatītas aizmugurējās bukses izrādās viss ir okay Uzlikti platie bleķi aizmugurē. Tas pagaidām viss āām uz nedēļas beigām jau būs melnas nāsis, priekšā lietie diski, tiks paslēpts ruslans un ja paveiksies tad varbūt tiks uzmesta golf 3 lūpa
Šodien tika uzlikti style 31 diski, notonētas aizmugurējās faras (sarkanā krāsā), uzlikts ''REMUS" Izpūtējs, uzlikta golf 3 lūpa un atdots nāsis krāsošanai ":)
Bildi negribu likt jo nav nāšu
Bildi negribu likt jo nav nāšu
Bildes būs? Gribu redzēt izpūtēju un lūpu un diskus.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Domāju ka rīt jau būs pāris bildesChurchill rakstīja:Bildes būs? Gribu redzēt izpūtēju un lūpu un diskus.
Ir bildes tikai tādas kur manam bembim nav vēl nāsis ieliktas un miglas
Pēdējais labojis Nizars - 16 Feb 2014, 22:59, kopā labots 1 reizi.
kljuuda buus ja tu vinju nepaardosi un iegruudisi kaudzi naudasNizars rakstīja:Es esmu nolēmis no visiem spēkiem viņu celt gaisā un nepieļaut tādu kļūdu kā pardot viņuNixon rakstīja:Šitas Bembis ar vien vairāk sāk atgādināt manu pirmo drapaku... Būtu es tagad tajā laikā, nah viņu nepārdotu, bet nolaistu cik vien zemu var, tā lai dzirksteles braucot šķīst, gaidītu skates beigas un pirms došanas Tolmetā nogrieztu jumtu un ar ''kabri'' vēl pabraukātu. Tad derīgo izpārdotu un pārējo lūžņos.
Gan jau, ka vēl kādu piedūrīgu izvirtību izdomātu.
Saprotu ka izskatās ne īpaši bet centīšos taisīt tā lai būtu skaists aparāts, jādod arī drapakam otra dzīvība
guzlis rakstīja:kljuuda buus ja tu vinju nepaardosi un iegruudisi kaudzi naudasNizars rakstīja:Es esmu nolēmis no visiem spēkiem viņu celt gaisā un nepieļaut tādu kļūdu kā pardot viņuNixon rakstīja:Šitas Bembis ar vien vairāk sāk atgādināt manu pirmo drapaku... Būtu es tagad tajā laikā, nah viņu nepārdotu, bet nolaistu cik vien zemu var, tā lai dzirksteles braucot šķīst, gaidītu skates beigas un pirms došanas Tolmetā nogrieztu jumtu un ar ''kabri'' vēl pabraukātu. Tad derīgo izpārdotu un pārējo lūžņos.
Gan jau, ka vēl kādu piedūrīgu izvirtību izdomātu.
Saprotu ka izskatās ne īpaši bet centīšos taisīt tā lai būtu skaists aparāts, jādod arī drapakam otra dzīvība
Dogma-''Sapņi tiek būvēti, nevis nopirkti..''
un tad pienaak briidis kad tu saprotu ka tam nav jeegas
guzlis rakstīja:un tad pienaak briidis kad tu saprotu ka tam nav jeegas
Nu tā....ir pienācis laiks parādīt savu bembi. Protams, viņš ir netīrs! Nebija laika nomazgāt darbā.
lūk arī REMUS. Šādi viņš izskatās tīrs tikai bez nāsīm un miglām Šodien tik uzliku miglas un vienu jau pazaudēju :@
lūk arī REMUS. Šādi viņš izskatās tīrs tikai bez nāsīm un miglām Šodien tik uzliku miglas un vienu jau pazaudēju :@
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lūpa pielikta ļoti precīzi un akurāti , izpūtēja gali izskatās pēc ne līdz galam izoperēta apendiksa, bet pa lielam ir normāli.
Un beidzot tuvajam lampiņa samainīta
Un beidzot tuvajam lampiņa samainīta
Nu re, kā ieliek miglas un uzinstalē kkādu lūpu - e36.lv uzlīme logā
mans pagalms izskatās kā kara lauksChurchill rakstīja:Nu nafig viņš tev ir tik netīrs, tu pa Ķobalas čeliem mauc?!
Bet pārsvarā ir ok.
Prīmā. Man patīk.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Viss nāk ar laiku, nevar gribēt visu uzreiz.
nu re, cita *iršana, kad bikses novilktas cits skats pavisam un malacis , ka izrāvi tās nāsis, labāk tad bez vispār
DeaWolf rakstīja:Prīmā. Man patīk.
Bembīts tiks taisīts vel un vel, takā domāju pēc kāda laba laiciņa būs ar ko papildināt topikuch. rakstīja:nu riktīgs kaplis
nu to gan es nesparotu, vaitad nevar ar ūdens spainīti kautvismaz aplaistīt, lai noskalojas tas lielais daudzums dubļu, kā citiem, bet pašam būtu kauns likt publiskai apskatei šādu mašīnu, kur nu vēl braukāt apkārt
Salīdzot ar pirmo lapu ir vērojams patīkams progresiņš un ar visu diršanas palīdzību džeks sāk saprast, kas ir kas :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 16