e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22
- chevron_right
Riepas lisas, bet šodien satikti vismaz daži bmw brāļi.
Tā jau būtu arī es, bet aizmirsu, ka tieši 7 hokejs bet tāpat satikt Greens un Robis
Uz autenes plača griežot smuki uzsitu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Iemeslis, kpc tā vibrēja bmw.
Šodien kāds Jēkabpilī drifto?
Sveicināti biedri! kā jums jēkabpils labās pārmaiņas uz ceļiem patīk? Reāli nezinu kā lai lieku virsū sēdinātās atsperes, ja man ar stock apakša pret zemi sitās! apmēram 2x dienā jābrauc uz žbk un nesarakta ceļa uz turieni laikam vairs neviena nav. nez cik ilgi tādā dirsā viss būs.
Tur tev pilniigi taisniiba,viss ir di*sa man liekas ka driz asfalta Jeci nebus,viss buss izraaksts un taa paliks. katru reizi braucu un paliek traakak un traakak Patik man sediinatas masiinas,bet nu kamer Jeci nav ko darit ar tadu
viņi vareja kkaa cilvēcīgāk pa daļām to darīt, nevis vnk nedēļas laikā norakt pusi no jēkabpils ielām.
Puikam pec ziemas dikti straadat griibas nu jaaciesas ir un jacer ka pectam bus
interesants topiks
ir kādam m priekšējais bampers pilnā komplektā uz tirgošanu?
ir kādam m priekšējais bampers pilnā komplektā uz tirgošanu?
Laba vai sliktaa noziimee intresants?
Noilgojušies pēc darba.. Tur gan taisnība.. BET tas, kādā tempā viņi visu norok, liecina tikai par to, ka asfaltbetona segumu tur tik drīz neredzēt!
Bet man po*ig, man džips..
Bet man po*ig, man džips..
bet diezgan kaitinoši tas viss. Īpaši kad brauc lēnām cauri tiem rakumiem izvairoties no bedrēm un kāds aizmugurē ar RAV4 taurē un mēģina vēl garām palīst. Reāli bail sēdināt.
Bet sediinati braukaa arii es visu laiku brinos kaa tas sarkaanais(laikam seats) var braukt
laikam zinu par kuru runā- pie viadas regulāri stāv. tam vajag skilu.
Jā, es jau ar Elviju šodien norunāju, ka mani lietie diski šo vasaru uz mašīnas netiks jo sadauzīt tādus negribas.
var jau likt diskus virsū un iepirkt sabiedriskā mēnešbiļeti. Tava kupeja sen ielās nav manīta.
Tocna vaajag draugam ir e36 ar sarkanajam atsperem,nu tas ir vaks kad es no sava parsezos pie vineeja. Uz paris nedelam uzreiz atmeetu domu par sediinaasanu
Šodien tika izkustināta. Nav pagaidām vajadzības viņu kustināt, un arī žēl pa tām bedrēm braukt. Drīz gan jau boxā būs jādzen un jāpajauc.
Lābi lābi. piektdien vai sestdien uzlikšu atsperes un tad jau padalīšos iespaidos. Jau laicīgi- kādam ir lieks karteris, glušaks, benzīna filtrs un priekšējais bampers?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 22